Така,доста отдавна не съм пускала теми,но сега наистина имам нужда от вашата помощ.Попринцип не съм свикнала да се самосъжалявам и оплаквам,но от известно време живота ми буквално излезе от релси.Пуснах темата във Всичко тийн накуп,защото имам проблеми от най-различни категории - Любов,Училище и приятели,У дома и т.н.Изобщо в последно време се забърках в голяма каша.Значи мисля да започна с това,че преди време бях влюбена в едно момче,което все още обичам по някакъв непонятен за околните,мой си начин.Та проблема е,че аз много,ама много обичам да си спомням за него и да живея с хубавите спомени за миналото. Все си спомням как беше преди и как е сега и ми става много тягостно и тежко .
Вторият ми проблем е,че много ми е паднал успехът в училище,а съм седмокласничка или "мъченица",както казва Avlee .Просто досега не ми се е налагало да уча сериозно и сега,когато материалът е огромен много ми се струпва и вечер съм труп.Искам да ви помоля да ми кажете вие как учите и как си разпределяте времето,така че да имате време и за забавления и за учене.
И третия ми проблем е свързан с родителите ми.Както споменах успеха ми падна и те май започват да се разочароват от мен ,а аз неискам да става така.
Моля ви,знам,че стана цял роман,но наистина се нуждая от вашата помощ и от колкото се може повече компетентни мнения