- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много проблеми
skupa..tipichnite teen problemi koito ponqkoga se otrazqvat dosta tejko na psihikata - az sum 10 klas no imam sushtite problemi - purvo za liubovta - vliubih se strashno mnogo predi okolo godina bqh s tova momche i to me narani ujasno mnogo.ottogava ne sum sushtata mislq che korenno se promenih promenih otnoshenieto si kum tolkova neshta chak sega go osuznavam.sega sum pak s nego i moje bi tova che mi e daden ot gospod ili ot sudbata vtori shans da buda s chovek koito znachi tolkova mnogo za men- znachi naistina e neshto.no misulta za minaloto napravo me susipva - taka i ne mojah da go prevuzmogna.
ottam kakto mojesh da si predstavish doide i spadut v ocenkite koito vinagi sa bili tolkova vajni za men.znam che zvuchi mnogo glupavo no otkakto stana tova s momcheto i osuznah che mnogo poveche boli ot tova da izgubish skup chovek otkolkoto ot nqkakva ocenkatujno no fakt.a da ne govorim che sega kato sum s nego si mislq postoqnno za nego i za strahovete svurzani s tova da ne go izgubq pak..mojesh da si predstavish kakvo stava..i estestveno roditelite koito sa sviknali da vijdat belejnik pulen s 6tici i izvednuj 2 4ki za sroka..
![]()
i az ne znam kakuv suvet da ti dam inache bih go storila s nai golqmo udovolstvie shtoto znam kakvo znachi da jiveesh s takiva misli i chuvstva i mnogo sujalqvam.spodelqm ti go za da vidish che ne si edinstvenata i ako taka ti olekva.a inache ako iskash pishi mi na maila - ako mislish che shte moga da pomogna s neshto shte se radvam da opitam.inache znam che e mn lesno da se govori kogato chovek gi nqma tezi problemi.prosto samata ti postepenno trqbva da go nadjiveesh tova no ideq si nqmam kolko vreme trqbva![]()