Mila, ne moje da si idealna Tova sas mom4eto go razbiram, no qvno tazi istoriq nqma nikoga da ima prodaljenie, postarai se da go zabravi6 i da si otvori6 o4ite za novi celi Za6toto ako prodaljava6 da taguva6 po nego mnogo 6te ti se stajni jivota Po-dobre go othvarli ot jivota si, izhvarli vsi4ko, koeto ti napomnq za nego, razseivai se kogato misli6 za nego... A za u4ili6te - razbiram te napulno, za6toto v dne6ni dni ni6to ne gi e*e daskalite kolko ima6 za u4ene, kolko ima6 rabota, za6to ne si nau4il - gledat da si svar6at rabotata, a na drugoto - mainata mu Gledai da si u4i6 po nai-vajnoto a puk za dr predmeti karai na kusmet I az ne moga da si u4a po vsi4ko, ne mi se sedi cql den vku6ti. Pak ti kazvam, nedei da se ot4aiva6, sigurna sam 4e roditelite ti vinagi 6te se gordeqt s teb, s tova tqhno nedovolstvo se opitvat da te ambicirat da u4i6...Prosto si razdeli vremeto, u4i po 2-3 4asa, izlizai, i po-malko na PC stoi dokato si opravi6 ocenkite Pozdravi {}
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!