.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Спешно!!!КАК?

Значи искам да се запознач с едно момиче от моето даскало.Гадното е че никога не ми се отдава ситуация да се запозная.Но въпреки това аз съм решил да деиствам по бързата процедура "директно" запознанство.Малко ме е срам ама ще деиствам.Да оставиме това на страна.Като я спра някъде какво да кажа.Защото това "искаш ли да се запознаеме...Казвам се..." е малко така изтъркано и елементарно и прекалено директно.Предложете вариант.Какво да кажа.Ама да не е някво като за прекалено отворени хора защото аз не съм такъв.

Повече от фен
    hm...nqma li koi da vi zapoznae za6toto taka 6te e nai dobre.ami ne moje taka izvednaj za6toto e malko stranno no ako iska6 primerno otidi do neq i q pitai kolko e 4asa ili ne6to takova i posle q zagovori za 2-3 min a pak sledva6tiq pat kato q vidi6 ako e sama pak q zagovori ama ve4e moje za malko po dalgo i taka

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Цитирай Първоначално написано от foxy_f
    hm...nqma li koi da vi zapoznae za6toto taka 6te e nai dobre.ami ne moje taka izvednaj za6toto e malko stranno no ako iska6 primerno otidi do neq i q pitai kolko e 4asa ili ne6to takova i posle q zagovori za 2-3 min a pak sledva6tiq pat kato q vidi6 ako e sama pak q zagovori ama ve4e moje za malko po dalgo i taka
    Добре каэано,нямам кфо да добавя

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    moje niakoi pat leki4ko da se "blasne6" v neq i posle i se izvini i q pitai kak se kazva.....malko tapi4ko no...ili prosto otiva6 i pri neq i q pita6 dali moje da se zapoznaite..kaji i 4e ti e napravila vpe4atlenie ili ne6to takova..aide uspeh

.....of ami dosta trudno...edno mom4e trqbva da e otvoreno,da e nahakano ina4e ne vijdam kak 6a stane ne6to mejdu vas,v smisal pone za zapoznanstvoto vi....ako be6e malko po otrakan mnoo lesno 6te q zapleni6...ako otide6 pri neq i i kaje6ne6to ot sorta:zdrasti kak e,nii sme v edno daskalo,az te gledam ot dosta vreme nasam ta ne6to protiv da sa zapoznaem....ili ne6to takova i kaji ama po nehakano....az nito znam kolko si golqm nito tq na kolko e,ako be6e napisal moje bi 6tqh da ti dam po to4en savet...ai pi6i pak....i az 6ti pi6a.........

Град
    Na Zemqta
    Zavisi si ot momi4eto az predi dosta vreme bqh izpraven pred sa6tiq problem no ni6to ne predprieh!Ti ne pravi moqta gre6ka a gledai da uspee6 mnogo sa na4inite i naistina trqbva da si dosta otvoren i dosta smel za da se spravi6 no s malko savet4eta i vatre6vna naglasa vsi4ko stava!!!
    Doktora Rulzzz!!!

Dai pove4e informaciq za sebe si i za neq.... taka na slqpo malko to4ni saveti 6e polu4i6.
    Ako bqh az - napravo 6tqh da q zagovorq bez pri4ina t.e. 6tqh da i napravq nqkakuv kompliment na ne6to drebno, no zna4itelno. Naprimer momi4etata mnogo se vpe4eatlqvat, kogoto nqkoe mom4e im napravi kompliment za manikura - tolkova vreme sa se mu4ili, a nikoi da ne go zabeleje......, ti taka 6te se otli4i6 malko, kolkoto za na4alno zapoznanstvo. Ima drugi - dori da mnogo zle oble4ena ti trqbva da i kaje6 ne6to ot roda na: "Mnogo dobre si sa4etala cvetovete, pothojda ti na cveta na o4ite" ili "...na manikura....".
    Edno ne6to trqbva da ti e v glavata prez tova bvreme: "Az sum gotin i ako mi otkaje tq 6te zagubi" t.e. trqbva da si samomuveren.....
    Deistavai pi4 ti si.....
    Всичко е такова, каквото изглежда, но не всеки има достатъчно отворени очи....!!!

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    ами отиваш при нея и й казваш "ще може ли да се запознаем,защото ми направи впечатление!Много си красива" и от там ала-бала нали как се казваш туй онуй и така!
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    men ako pitash oshte sus zapoznanstvoto ne vurvi shte si pomisli toq puk ? i moje daje da si kaje che iskash samo da spish s neq shtom tolkova burzash purvo nameri nqkoi poznat koito q poznava i taktichno mu kaji da te zapoznae s neq posle malko po malko na zdrasti na ko staa ko praish kuv chas imash tam nz kak shte q podhvanete hvurli i nqkoq svalka ot sorta na nqkoi kompliment tam sam shte reshish kakuv i tq nemoje da e tolkova tupa i da ne se oseti sled tova prosto i go kaji spored men tova e nachina ili pone az taka bih reagirala na tazi situaciq
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Guest
    zabravih da napravq dve oto4neniq: nqmame nikakvi ob6ti poznati
    trqbva da deistvam po barzo za6toto nqma vreme.I bez tova rqdko q zasi4am.

DJ Skrooll
    Guest
    Pi4 mnogo gotina tema si pusnal zashtoto dosta mom4eta sa popadali v tazi situacia.No si dal mnogo malko info za vas dvamata i zatova nikoi neznae kakuv to4no suvet da ti dade.Spored men nai lesno shte stane ako razbere6 primerno ot kakvo se itneresuva momi4eto i napravo da se opita6 da q zagovori6 na nqkakva takava tema.Ili ako tq primerno hodi na nqkakvi uroci po neshto i ti da se vnedri6 vutre no nz dai malko pove4e info i shte moga da ti dam nqkakuv suvet.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от sladkish4e
    ами отиваш при нея и й казваш "ще може ли да се запознаем,защото ми направи впечатление!Много си красива" и от там ала-бала нали как се казваш туй онуй и така!
    Eii tova e otgovora !!!
    Drugite ko vikat da q blaska6, da pita6 kolko e 4asa i nqkvi takiva...mi az da ti predloja osven da q s4upi6 ot boii i posle i zanesi cvetq v bolnicata. Are stiga s tiq gluposti !!! Kav maj si ti be????....s edno momi4e da ne moje6 da se zapoznae6.Are vari pri onaq.

Точки 2, 6 и 12 от правилника!!!
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi 6ti dam edin sawet ama kato te gledam edwali 6ti pomogne!ZA da q zagowori6 i tam da imate nqkwa ob6ta tema ili ne6to takowa ........abe s dwe dumi za da nwe se upleska6 q po-dobre se zapoznai s priqtelkite i ilil ne6to takowa i tam gi preceni kwi sa..........dali moze6 da gi pita6 ne6to za neq ili naprawo da gi pomoli6m da te zapoznaqt.Neinite priqtelki 6te sa ti nai-golqma partiq!Samo 4e 1wo 6te trqbwa da se zapoznae6 s tqh.........slozni4ko li 6te ti byde???
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Голям фен
    shtom e ot tvoeto daskalo vinagi mojesh da q pitash za nqkoi daskal za nqkoi chas ili neshto takova.tova e super udoben nachin za zapoznanstvo i taka m.u drugoto puskash nqkoq shega zasmivash se i taka toku vij ste izlezli na uchilishtnite peiki da si govorite

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    moje niakoi pat leki4ko da se "blasne6" v neq i posle i se izvini i q pitai kak se kazva.....malko tapi4ko no...ili prosto otiva6 i pri neq i q pita6 dali moje da se zapoznaite..kaji i 4e ti e napravila vpe4atlenie ili ne6to takova..aide uspeh
    ei tva e to4noto re6enie na problema zeha mi dumite ot ustata

darvodeleca
    Guest
    Bate mn e efektno ako primerno ima6 tel s nekva kamera,i otiva6 pri neq i i kazva6 "izvinqvai moje li da te snimam za6toto snimam samo hubavi ne6ta',ottam 6e si potrugnat ne6tata

borkata
    Guest
    Abe vie ste bili golemi "invalidi" v toq forym
    sheguffam se..
    ama izmislete neshto originalno primerno v daskaloto 'otivash do neq..oglejdash q ot dolu do gore i i kazvash neshto ot roda 'neshto si se iscapala' ....' i taka natatuk..ako puk v diskoto q sreshtesh ([puk i v daskaloto stava]) 'Vikash q taka..i q pitash dali moje da ti pomogne i zapochvash da i opisvash 'vijdash li unova momiche eto taam..na onaq peikaa..blq blq blq' i v sushtoto vreme q opisvash neq..kazvash i ..'onova krasivo momiche na rusi kichori..sys sinite dunki i bqlata shapka...' i taka tq osyznava,che i pravish kompliment na neq..she se zainteresuvai sled tva e momenta da kajesh 'zareji kakto i da e blagodarq vse pak..kazvam se Pesho...' i taka
    tva e spored men..ima oshte mnogo taktiki za zapoznanstvoo..obeshtavam sled 1-2 sedmici she poblikuvam tema..i she pomolq da q napravqt vajna neshto ot roda "taktiki pri zapoznanstvo"

p.p sq byrzam ii mnoo greshki nemoga da si svurja misylta..

emi da,mai e nai dobre da vi zapoznae niakoi ob6t frend ako imate,ili ne6ot se butni v neia i taka.Ili si nameri nekav povod ama da nee mnogo iztarkano.are uspeh

kaji i 4e e mnogo krasiva napravi i interesen kompliment momi4etatat obi4at takiva ne6ta ili kaji na va6 ob6t frend da vi zapoznae :P
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

намери някой да ви запозне,така е най-лесно!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Абе темата е от 2005?! Стига сте изкарвали стари теми, проблема одавна е решен вече!

Животът е адът описан в Библията!

Ми като я срещнеш по коридора,питай примерно дали й преподава еди кой си и прим дали отсъства.И накрая кажи ''аа помежду другото се казвам ..'' и такам

Град
    Varna
    вярно, че била оттогава :/ за ко ме подвеждате
    Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Мии блъсни се в нея .. извини се .. попитай я коя е .. що е ... не е трудно .. освен ако като я видиш ... си гълташ граматиката ... щото тогава е много трудно
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Повече от фен
    kaji i ,,izvinqvai,6te moje li da se zapoznaem,, tova e nai dobriq variant,,
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си