- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ve4e naistina neznam kakvo da pravq
eooo kak ste horica...sa az imam 1 mnogo ama mnogo vajen vupros:MOJETE LI DA MI KAJETE KAKVO DA PRAVQ???na4i az ne prosto sam postavena pred dilema a i az ve4e neznam kakvo...pri mene ne6tata sa mnooooooo slojni
zna4i ne6tata sa taka
redi 2 godini se zapoznah s 1 mom4e koeto vupreki 4e prepokriva6e taka da se kaje idealite mi az ne mojeh da go ponasqm...toi hode6e s 1 moq priqtelka i suu4eni4ka...sled izvestno vreme tq(6oto si pada kurvolqk)mu izneveri i na nego mu be6e adski gadno i 4ak togava zapo4nah da osuznavam 4e e mnogo nejen i 4uvstvitelen 4ovek i zapo4nah da go opoznavam....sled izvestno vreme kogato ve4e izpitvah malko po silni 4uvstva toi se subra s neq i v posledstvie se razbra 4e e bilo samo za da prespi nqkolko puti s neq i da q zareje(za da i go vurne)no ne6tata se razviha po drug na4in za6toto se okaza 4e toi q e zarqzal zaradi mene a vsu6tnost az bqh priela fakta 4e sme si friends...hodihme okolo mesec i toi 1 den idva i mi kazva 4e 2 dena predi rojdenniq mi den kogato imahme sre6ta i toi me vurza vsu6tnost e bil s neq i sa prespali..ot tam toi mi kazva 4e nemojel da me gleda v o4ite 4e az ne zaslujavam takuv ne6tastnik do sebe si i tn i tn...az na momenta mu prostih za6toto za mene po princip ne e vajno tolkova kakvo si napravil a da ne se povtarq...4 meseca se borih i moje da se kaje 4e se unijavah samo i samo da se subereme na puk na vsi4ki koito me ubejdavaha 4e ne si struva...i mnogo neo4akvano toi poiska da se vurna pri men...vsi4ko be6e ok...li4e6e si 4e me obi4a,no az prosto ne mojeh da zabravq kakvo mi be6e pri4inil i go praveh na lud dori 1 go razplakah a dosega ne be6e plakal pred momi4e...ot tova ne6to az mnogo si promenih otno6enieto i o6te pove4e glednata to4ka na ne6tata i vsi4ko stana ok no izvednuj ne6tata trugnaha na zle i sled 2-3 meseca toi me otrqza za6toto 1.ne be6e sviknal na po dulga vruzka ot 4 meseca;2.4uvstvata ne bqha su6tite i .....iska6e se raznoobrazie se pak e na 16...ob6to vzeto tozi 4ovek stra6no mnogo me promeni...sega sme si priqteli...ili pone taka si mislq...1 sedmica sled kato se razdelihme toi trugna s 1 momi4e na 18 kato misle6e 4e 6e e zabivka za 1 no6t no sa zaedno ve4e blizo 8 meseca....nz ne moga da kaja 4e use6tam nakakvi 4uvstva ot negova strana no vse pak to se durji s men po po specialen na4in daje si prizna kato se razdelahme 4e me ima za mnogo pove4e ot nai dobra priqtelka....i sega kato me vidi s nqkoe mom4e koeto ne mu e po kriteriite me gleda mnogo lo6o daje i s uprek...lo6oto e 4e nz kakvi sa 4uvstvata i ot dvete strani.....opredeleno ne e kato predi no mnogo sujalqvam za vsi4ki gre6ki koito sum napravila i iskam TOZI PUT AZ 2-RI 6ANS ne za drugo a za da vidq kakvo bi bilo....prosto mi lipsva a nz po kakuv na4in...KAKVO DA PRAVQ???
forever trusting who we are and nothing else matters...