- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ve4e naistina neznam kakvo da pravq
intrigata naistina e dosta golqma da ti kaja az vse kazvam che ako mi izneveri moeto momche shte go zareja i nqma da se vurna pri nego no moite chuvstva sa strashno silni taka che moje bi bih mu prostila kakto ti si napravila i sus sigurnost i az kato teb ...... sichko shteshe da se promeni sled kato znam che e napravil tova ama t`fa deto nemojel da si ima po dulga vruska ot 4 meseca povqrvai mi e za tova shtoto ne e sreshtnal tochniq chovek v koito istinski da se vliubi i da nemoje bez nego a inache shtom oshte e s tova momiche znachi za nego e neshto poveche ot dulga vruska pone taka predpolagam razbirase a ti prosto se opitai da go zabravish ... sorry che ti go kazvam no smqtam che e nai dobroto reshenie nqma smisul prosto
gleda te stranno sus vsqko momche koeto te zaseche poneje mu se naranqva mujkoto samoliubie kato te vidi oshte 5-6 puti s nqkoe momche i shte svikne prosto mu stava tupo gudelichka go mujkoto otvutre kakto predpolagam i teb kato go vidish s nqkoq momche
no tova mislq az kato cqlo prosto ne si struva napravila si golqma jertva da mu prostish iznevqrata stiga tolkova si bila jertva shtom ne go ocenq ostavi go da pravi k`foto si shte dano da sum ti pomognala![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits