mi mili4ka vij sq da ti kazvam ima ili nqma,spored men nqma nikakav smisal.no moga da ti razkaja ne6to koeto eventualno da posluji vmesto otgovor!
moqt nai-dobar priqtel se kazva kiko.s nego sme izrasnali zaedno poznavame se ot 5 godi6ni.sega toi e na 19 a az sam na 17
dosta vreme nali?! i vsi4ko sme si spodelqli ot problemite do nai-hubavite momenti......no edin den toi doide i mi kaza 4e me obi4a....tova be6e problem za6toto az go vazpriemah samo i edinstveno po4ti kato roden brat.
sednahme i mu go obqsnih,a toi kaza 4e nqmalo problem i vsi4ko 6te si ostane taka kakto si e bilo do sega.no tova ne stana.zapo4nahme da ne si spodelqme,po-rqdko se vijdahme..toi ve4e ne spe6e v nas,nito az hodeh v tqh...i postepenno se otdale4ihme.edin den az go popitah za6to stava taka a toi mi kaza samo:PRIQTELSTVO MEJDY MAJ I JENA, NE MOJE DA IMA...RANO ILI KASNO EDINIQ ZAPO4VA DA IZPITVA NE6TO POVE4E....NE6TO MNOGO PO-SILNO!!
i si tragna!
nadqvam se da razbere6 tova koeto ti napisah....i eventualno da sam mogla zadovolitelno da otgovorq na vaprosa ti[/img]