Moderated by B_S_G: Защо така постъпвате с момчетата?
De da znam, 6to vie momi4etata ste tolkova gadni porodi ?
Ei tui da si momi4e ne e maitap rabota...emi na4i ko se slu4i...imam edin priqtel, deto ne e ot nai krasivite, ama nikoga do sega ne si e imal gadje, i ne se e celuval, i vednyj v daskaloto v salona, kogato imahme fizi4esko edno qko momi4e ot na6to daskalo go zagovori, tam prai6e mu komplimenti i takiva..i toi re6i sled nqkolko dena da i zeme tela, 6toto tq e ot na6to daskalo i da se opita da se polu4i ne6to..emi otide, tam v tqhnata staq, poprikazvaha si myni4ko, toi i kaza 4e e sladka, tq se usmihna samo, i posle toi i ze tela. Do tuka dobre, super daje..oba4e ve4erta i se obadi i tq mu kazala 4e tazi sedmica e zaeta- da zvynne sledva6tata. Em sledva6tata sedmica doide , i toi v sybota i zvynna i tq mu kazala 4e ima mnogo da u4i za ponedelnik..E dobre be! Kak 6a u4i cqla sybota i nedelq, q molq vi sa..
Ae mnogo mi e 4udno 6to postypvate taka s mom4etata. pyrvo gi zaribqvate daje i telefoni si razmenqte, i posle ko, rejete go...ama tva ne e edin ili dva slu4aq i na men mi se e slu4valo taka pone 2 pyti :/..?
Otgovorete mi...momi4eta??!
7 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL