.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Kakvo mislite za men?

Kajete kakvo mislite za men! Kakvo ne haresvate i kakvo haresvate v men (do kolkoto mojete da razberete ne6to za men ot foruma)

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    pi4... dokazvash 4e ne si po umen dori i ot men ( koito tuka v toq forum me imat za IDIOT) ... zna4i ... bqh napravil syshtata glupost kato teb da pusna GLUPAVA tema za da vidq kakvo mislqt za men vyv foruma ... Tam me Pliuha ... obijdaha ... i za kapak ... Moderatorite q zakliu4iha i kazaha neshto ot sorta ... 4e za tova si imalo "LS" ... za T'va nqmash shansove da se izqvish mnogo.Nai mnogo da te pohvalqt horata - i posle Hop- Temata q nqma.Sry man!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    sf
    Mislq,4e nikak ne si za izhvurlqne... Biva si te!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    xaxaxa lady_bird vkara originalno mnenie
    taq tema mi prili4a na temata " kakvo mislite za linkin4eto" (koqto su6tnost ne sum vijdala i 4ela , no mi kazaha kvo bilo ) taq tema su6to 6te bude sigorno iztrita , puk i po dobre za teb , pone nqma da te narejdat (ni6tu li4no )
    ina4e moeto mnenie e izcqlo polojitelno , kefi6 me s mneniqta si , sigorno si adski patriot znam li no te savetvam da ne prekalqva6 s tva 4ao

като цяло концепцията ти за профила
    е много ама много добра....леко брутален
    си понякога,но винаги мненията ти са добри
    и на място...за теб човек,май няма цензура...
    и подписа ти помня и картинката ,
    на която и забравих името.....ДОБЪР СИ!!!

Повече от фен
    Ами...понякога даваш полезни и смислени съвети,а понякога са малко брутални...общо взето преди много ме дразнеше ама сега си се пооправил

DELETE

da,da a kvo mislite za men?tva sega da ne e diskusionna tema slu4aino

Супер фен
    Мисля, че ако постнеш в тази тема http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=4080
    Ще разбереш мнението на много useri за теб !!!
    Благодаря за вниманието !!!
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си