- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Download?!?!
hora za6to v teq dni ne moga da svalqm ni6to ot data.bg i ot kadeto i da e bilo![]()
![]()
Polzvam Dap,moje li nqkoi da mi kaje kakiv e problema...absolutno ni6to ne moa da svalqm
![]()
![]()
До колкото знам достапът до дата е ограничен или май вече не може да се тегли!!!
Ето ти един линк от кадето можеш да намериш други местенца за да си теглиш фаилчета![]()
http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=7256
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
no problema e 4e ot tam ne moga![]()
Ами data.bg май вече е само за абонати на HomeLan![]()
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ni6to 4udno .I az nemoga.Problema e 4e ograni4awat i zapo4wat da uni6tozawat stranuicite s bezplatni mp3-ki i filmi zaradi awtorskoto prawo![]()
![]()
Taka kazaha i mn priqteli i po nowinite dori go syob6tiha.do 2 dena po4ti 6te sa uni6to zili wsi4ki mp3 sait4eta
No wsqko 4udo za tri dena.!Wse pak sme w BG
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Странно аз мога.Какво ви излиза точно?
i az moga da teglq ot data.bg
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
И аз мога..ама да не споменавам за колко минути тегля една песен и с колко прекъсвания!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Na kyf net si? Az sym na btk i za tui ne moga da teglq... ina4e na dr pc det e na Mnet se tegli ot tam ama super bavno..![]()
Първоначално написано от BaT_GirL
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
аз тегля ама с невероятната скорост от 0.3 кб/сек![]()
![]()
Понякога скача на 3. Тогава си удрям гъза в тавана от кеф...
ve4e ne stava v data.bg
mimi ponqkoga i az ne moga..qvno si e ne6to ot saita