- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Na6estvieto na metalistite
Auu ujas.Napravo ne mojah da poviarvam .Preid okolo sedmica-dves si sedim na spirkata na krasno selo s maika mi i baba mi.I izvednaj gledam 30 metali[momi4eta i mom4eta]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
viskoki,niski,sekvi gi ima6e,biaha tam i se zapatiha na niakav kupon.
A az predstavete si si slu6am 4alga na diskmena,i dobre 4e ne se 4uva6e mnogo,4e neznam kvo mele 6te6e da stane.Samo ako biaha 4uli"Obi4am te razberi,tova e moiata vina,..."![]()
Auu smaoo kak mi olekna kato se mahnaha
![]()
Oh slu4valo vi se e ne6to takova.barzo spodelete![]()
Това сигурно са били единствените метъли в България, така че спокойно! Нищо не правят металите, поне тука в Свищов. Има няколко, но те не правят нищо. Сега има някакви 2ма, които са 10-11 клас някъде (не съм сигурен точно кой) и редовно ядат бой.Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
![]()
Левски шампион але але!
Razvivame se .... no da te svetna ne sa METALISTI a sa МЕТЪЛИ ... със Ъ а не със А щтото става МЕТАЛИ ... Т'ва да не ти е Скрап за белканто!?? Бтв... К'во ако те бяха чули?!да не би да те набият?!Да знаеш Метъл не бие без причина ... но ако го ядосаш - бягай.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ми мила,да ти кажа тука при нас в Пловдив няма много метали но тезси които са тука не правят нищо.Ние си минаваме и редовно си пееме:"Пратих 100 Смс-а кажъ къде са..."но нищо не ни правят.
Eliiiiiiiiii sexsito i BaT_GirL ba kolko ste prosti gorekite kat sa metali ko nqma da vi izqdat 6to mi se struva 4e barkate metali sus skinari ne 4e te 6te vi napraqt ne6to ako ne ste reivar ili pankar de no se pak zamisli se fe po skoro 20 4algara biha sko4ili na sam metal 6toto slu6a muzika i go biha prebili nali si4kite sa nqkvi zdravi himici se barovci![]()
P.S. Nz 6to pi6ete temi kato neznaite ni6to po vaprosa![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
tedo blagodaria za savetiteПървоначално написано от tedo_davis
xaxaxaa oooo pazi se idvat metali , te 6te te prebiqt , posle 6te te iznasilqt , sled tova 6te te nakalcat i 6te te izqdat![]()
![]()
![]()
bqgai 6toto 4algarite mn hora ne gi obi4at
xaxaxa
![]()
prost si ti 4e vednaga obviniava6 bez pri4ina.dori parvo bez da si ni obiasnil ni6toПървоначално написано от Nekasa4a
![]()
P.SI moje bi to4no za tva praa taia tema za da razbera ne6to po tozi vapros![]()
drastikvo da vi kaja az moje da se kaje 4e sam pulen muzikalen pomiar...prosto popadam v nai razli4ni sredi ejednevno,sred korenno razli4ni hora....no spored men tva e nai qkoto 6oto v bulgariq e pulno sas stra6no ograni4eni hora,koito slu6at samo 1 stil muzika i ne priznavat ni6to drugo i horata,koito ne sa na tqhnoto mnenie za tqh edva li ne ne sa hora ot tazi zemaq...az naprimer imam priqteli ot vsqkakvi sredi...dvija s metalisti,4algari,reivuri...i poznavam nqkolko broiki rapuri...prosto macka ne si misli 4e kato sa metalisti,satanisti,rasisti i tn.....sa mnogo po razli4ni ot ostanalite....4e imat razli4no mislene ne otri4am kakto i 4e imat korenno razli4na gledna to4ka nad ne6tata,no grupi4ka metali pravqt qko mele samo v opredeleni situacii(primerno ako nqkoi im se otvarq i tm)no 4e moje da se pogavrqt s tebe...
az naprimer moga da si pravq kupon na sqkva muzika...sa se u4a da svirq na kitara,tancuvam hip-hop i moderen balet...zaedno s tva salsa i ob6to vzeto kefq se maksimalno
a ti nedei da se spi4a6 kato vidi6 metaliugi 6oto bez pri4ina se samnqvam da napravqt ne6to:0az 6oto poznavam matalite(kato nrav)i ne mi puka osobeno vupreki 4e mnoo puti sam 6tqla da si izqm boq:Pnaprimer 1 to6o koito nenavijda vsiko ostanalo osven metula i se zanimava s orujia ima6e delo i nekvi takia raboti v daskalo toi me znae kato metalistka pod prikritie
...trqa6e da hodime na kafe i az mu kajah 4e 6te otida smuknata i ne mi povqrva i na drugiq den mnoo se depresira nekuv se 4ude6e kvo da mi kaje opita se da mi se zaqde ma vidq 4e ne staa i taka
posle na 1 zaleno se bqha subrali samo 4algari i toi i v kraina smetka si4ki drusat qko kiu4eci i toi gleda tupo posle se skarahme to4no za tiq ne6ta...ma sa moga da ti kaja 4e mnoo me uvajava...vajnoto e da ne se spi4a6,da ne se otvarq6 i da ne ti puka
prosto stoi na polojenie
![]()
forever trusting who we are and nothing else matters...
тц и къв ти е проблема?! ше ги има ,кат искат... уважавай ги..поне музиката им е смислена
![]()
..But why?...
Welcome Home (Sanitarium)
Welcome to where time stands still
No one leaves and no one will
Moon is full, never seems to change
Just labeled mentally deranged
Dream the same thing every night
I see our freedom in my sight
No locked doors, No windows barred
No things to make my brain seem scarred
Sleep my friend and you will see
That dream is my reality
They keep me locked up in this cage
Can't they see it's why my brain says Rage
Sanitarium, leave me be
Sanitarium, just leave me alone
Build my fear of what's out there
And cannot breathe the open air
Whisper things into my brain
Assuring me that I'm insane
They think our heads are in their hands
But violent use brings violent plans
Keep him tied, it makes him well
He's getting better, can't you tell?
No more can they keep us in
Listen, damn it, we will win
They see it right, they see it well
But they think this saves us from our Hell
Sanitarium, leave me be
Fear of living on
Natives getting restless now
Mutiny in the air
Got some death to do
Mirror stares back hard
Kill, it's such a friendly word
Seems the only way
For reaching out again.
P.S.dobre ne vi li haresva???![]()
forever trusting who we are and nothing else matters...
Respect за метълите в БГ! Тука ги има много и са обикновенно хората които нямат особенно желание за живот. Тъпи са повечето. В БГ картинката е различна и повечето от най-точните хора са именно метъли! Еле няма какво да са прашиш от тях - секи има различни интереси и индивидуалност. Виж ако има беше запяла "обииичааам тее...искам твойте ръце...." можеше и да стане леко меле![]()
DeaTHroW-ReC_F muzikata im e smislena , za razlika ot 4algata nali![]()
emi az gi uvajavam,daje poniakoga mnogo im se radvamПървоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
[ama samo poniakoga mai]
Nqma spor po vuprosa-kefq im se!Strahotni sa!Metula i punka trqbva da zavladeqt sveta!
da be kogato azis stane deputat[i dano tova d ane stane]Първоначално написано от lady_bird
![]()
hiih mai verno gi barkam,abe az ne6to sikite zapo4nah da gi barkam.ama ne traa takaПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
![]()
metalite sa hora kato hora.az sushto slusham metal no uvajavam stoinostnoto vuv vseki edin stil.vse pak te mrazqt pozata i za razlika ot mnogoto t.nar "gazari" koito umiram da se sbiqt na centura pred vsichki za samata poza metalite ne biha go napravili osven ako ne budat zasegnati naistina serioznohora kato hora - vseki ima pravo da slusha kakvato si iska muzika, da se oblicha kakto si iska - stiga tova da ne prechi na ostanalite
![]()
Всеки има право да слуша каквото си иска..Не мислите ли![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
misliaПървоначално написано от Тед:)
![]()
abre malkata ... ti taq tema za kakvo si q pusnala ? kajat neshto 2-ma 3-ma 4oveka ... i ti vednaga sled tqh da pusnesh Flooderskoto mnenie.Ne 4e imam neshto protiv teb ... ama prosto ne e uda4no da gledame fizionomiqta na "Ivana" navsqkade.Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
..точно
ма не 4е убиждам..просто изтъквам..4е в чалгата няма смисъл,и все пак темата е посветена на метълистите...и аз трябва да отбележа(естествено не изпускам тая възможност) че ......в едната ми компания са само такива,адски пе4ени и готини хора.....мн якии мн ме дразнат хората,които се ограничават с представите си за метълист..мазна немита коса....черни изтъркани дрехи..не всички са такива...
моя най дбър приятел също слуша метъл.....ма не се облича така....
![]()
..But why?...
Emi da ti kaja ne barkaii skin s metal. Metalite sa po-spokoiini hora, no skin...bqgaiii. Az li4no pone 6tqh da ti zema slu6alkite...neznam drugite..do sq ne e imalo takav slu4ai...
1. Skin - Bombar, kubinki, brasnata glava, sui4er EVERLAST (pove4eto), Kamuflaj i pove4eto imame bulgarskoto zname nqkade za6ito (az si imam i gerba)
2. Metal - dalga kosa (ima i branati, az znam edin takaF v sf), skojeno qke i 4esto bombar, 4erni danki (ima i s kamuflaji), ima i deto nosqt rangers (sigurno ima nqkoii s martins, no za sq ne sam 4ul)
A i da dobavq 4e spored men i po-dobre Oi! ili matal muzikata da zavladee sveta, za6toto tam ima pove4e redIma celi, a ne se slu6a samo za razvle4enie:
"Podkarah valqka kam ciganskoto geto do me s bazukata be zastanal "dageto" zapasal lenti s patroni prez gardite...napred, napred kam ciganskoto geto..s kala6nika si Mitko strelq6e v talpata, s ogromen noj Miro reje6e garlata, do nego Plamen, Liubo, Dinio bqha spreli broqhe te glavite deto bqha zeliii..napred, napred kam ciganskoto detooo..."
Ima i o6te i po-nadahva6ti....Ne samo "Obi4am te iskam tvoite race", "Kato laskavo ferari v no6ta 6te te podkara..6te karam bez da spiram" i nqkvi takiva, " Dobre si, no 6te se opravi6" i ima o6te hilqdi takiva