- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Na6estvieto na metalistite
МЕТЪЛА мамка му не метълиста
ei, alooo, elince! q po-poleka go razdavai, a?Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
be tebe da te preke4at 100 metula i da razbere6 kakvo e bolka(NE bolka ot tipa "ouuu, s4upih si nokutq)! xaxaxa, eli, mili4ka za poreden put dokazva6 4e si leeeeeko prosti4ka!
![]()
![]()
radooo, razbiva6 brato! verno sigurno po nadale4 ne e otivalaПървоначално написано от Traffic
I SE KAZVA METUL, A NE METULIST, NAU4ETE SE NAI POSLE
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
mda absolutno pravilno!Първоначално написано от Murderdoll^
ami nai-dobrata mi priqtelka e met1lka kvo poveche da kaja az ne slusham takava muzika a cherno i chlaga(ama samo na kuponcheta)imam adski mnoo priqteli i priqtelki met1li a pak i ot met1l do met1l razlika golqma![]()
![]()
...vyh da vi kaja....sedq si az oniq den na spirkata i sam si pusnal malko BORGIR za du6ata...i malko In Flames...i kvo vijdam.....edna grupa ot 20 4algadjii..
![]()
![]()
...vyh i kat sa stresnah i razvalnuvaaaah...i si vikam sq ako ma 4uqt kvo slu6am 6a me prysnat ot boi...huu 4e si bqh namalil zvuka
![]()
![]()
P.S.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами air_j, не знам как е в Свищов, но мога да ти кажа, че ТУК в София метълите са много приятни, чисти и умни хора, с които мога да си говоря за всичко. Сигурна съм, че си предубеден и че в Свищов не са отвратителни. А за "парцалките" ,както ти ги нарече, просто няма да коментирам. Аз като момиче предпочитам такива "парцалки" пред онзи педерастки чалга имидж.Първоначално написано от air_J
А на всички други ще кажа, че много им се зарадвах (особено на онази мацка, която говореше за прашките) А и бтв, Аз Съм Българче, аз съм момиче
![]()
taq tema vze da mi haresva![]()
btw predi 2 sedmici nqkude v burgas na edno kafe doide edin metul ot sofiq i 4estno da vi kaja be6e otvratitelen
be6e s 4erveni le6ti , celiq be6e s 4erni kojeni drehi , no ne takia obiknovenni a meko kazano STRANNI za men pone , be6e s 4ernu botu6i do kolenata celite v nqkakvi metalni plastinki takia , be6e s dulga prava 4erna kosa do krusta nqkude , celiq be6e v piersingi , po u6ite , na nosa ima6e 4 dupki , po bradi4kata , nz o6te kade e imal ....
ne iskam da kaja 4e e bilo ne6to lo6o ili gnusno , no za pove4eto koito bqhme v kafeto , tova be6e dosta brutalno , ne moga da vi go opi6a , trqq da se vidi . Daje edni priqtelki se zapoznaha s nego i priqtelq mu i se okaza 4e bil gei![]()
hahahahha.e da no tova e riadkost linkin4e.ne zabraviai se pak 4e ima naistina mnogo svestni metali,az poznavam ot moito daskalo niakoi,no ne li4no,no naistina sa stra6no gotini
xaxaxa ti oba4e si ne6to povredenaПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
kat sa svestni kva e taq tema ot teb
xaxaxaxa ti mai sama si govori6 v taq tema , v na4aloto sa oplakva6 ot metalite , puk sq svestni bili , xaxaxaxa vaa ne , ne moga pove4e
![]()
of abe vie kvo vi stava.Tva ne be6e oplakvane,a prosto spodelihПървоначално написано от LiNkiN4eTo
Да, даааа и един мармот увиваше шоколада в станиолПървоначално написано от LiNkiN4eTo
П.С Най-много да е бил някой фен на Мерилин Менсън, а за мен това не е метъл. И освен това, ако има някои от които педерасите (няма понятие гей) да ядат бой, то това са метълите![]()
Cradle_Fan mi ne go poznavam no do kolkoto mi razpravqha i vidqh to4no metul mi se stori![]()
Еми на теб може да са ти приятни, но на мен са ми ужасни смотаняци, миризливци и нелицеприятни хора. Да не говорим, че мразя човек да се загрозява, пускайки си дълга коса, а на 85% поне от метълите (по мое наблюдение) не им отива да са със дълга коса!Дрехите им са по-зле от дрехите на най-долнопробния клошар - каква е тая мода селска бе? Да приличаш на съвременния Квазимодо - това ли е вашата мода? Голям процент от метълите приличат на Квазимодо, а има и още по-грозни! И само да вметна, че това да се обличаш "фешън" далеч не значи, че се обличаш в "чалга стил". Тази мода идва от запад, а там все още няма чалга. Но дори и да е така, както ти казваш по-добре в стил "чалга", отколкото в стил "съвременния Квазимодо"!Първоначално написано от Cradle_Fan
![]()
![]()
![]()
Левски шампион але але!
air_j, искрено ме забавляваш с открито показаната си селска простотия![]()
![]()
Прост си момчето ми...и то доста
Кажи ми откъде е тази омраза към метълите? Да не би гаджето ти да те е зарязало заради някой дългокос хубавец? Само не ми казвай, че мразиш метълите заради дрехите им, защото тогава нaистина ще ми потвърдиш колко ограничено и глупаво същество си...Айде почивай в мир, кретен!
Еби си майката селска, харесвай си насраните смрадливци - не ме ебе! Метълите са долна смрад (отново подчертавам не всички, но една никак не малка част). Не знам кой е ограничения - казвам, че метълите са смотани и излизам ограничен. Мразя ги заради дрехите, заради това, че се загрозяват, заради това, че някой от тях го дават сатанисти, заради това, че не понасям музиката им, заради това, че обществото отдавна ги е отритнало и те винаги ще си останат втора категория хора. От раз това ми идва на ума, ако се позамисля и други причини мога да изтъкна, но сега нямам време, защото трябва да ходя да играя мач (това едва ли ви вълнува, но аз да си кажа).Първоначално написано от Cradle_Fan
![]()
П.С.> Честно казано може да ме мислиш за ограничен (с ръка на сърцето мога да кажа, че и аз те имам не само за ограничена, но и за втора ръка човек), но не ме бърка - казах ти защо не харесвам метълите, и да една от причините наистина са дрехите - това е!![]()
Левски шампион але але!
Всъщност нека бъда честен - има една песен, която ми харесва от този стил. Песента е на Cradle of Filth - From the Cradle to Enslave! Това признавам е добра песен, но дотам други добри песни не съм слушал, нито на Cradle of Filth, нито на Dimmi Borgir (не знам дали точно така си пише), нито на някой от другите метъл групи, пускани по "Фрактура" например.
П.С.> За да не получавам нападки от фенове на Линкин Парк например ще спомена, че не харесвам black и death метъла. То не, че Линкин Парк са най-големите метъли, но този пример ми дойде на главата сега.![]()
Левски шампион але але!
air_J abe vij sea ot metal do metal razlika golqma ot rapar do rapar pakZa fenovete na pop folka nqma ko da kaja te sa nqkvi mn strani ptici da ne govorim za ciganite koito do 1 slu6at 4alga i blagodarenie na tqh tq stana tolkoz populqrna
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Абе, air_j, много ти благодаря за псувните и обидите, така както ти сам се нахрачи с ниската си култура и простотия, аз признавам си не мога...продължавай в същия си дух, само доказваш колко ужасно комплексирано човече си. Колкото до това кой бил втора ръка и кой не, повярвай ми - и на малкият ми пръст не можеш да стъпиш, селянче компексирано. И между другото радвам се, че не съм на твоето "високо" ниво, и че не ме хареваш, защото в противен случай щях да се запитам дали нещо не ми е сбъркано. Колкото до музиката не си давай жалкото мнение, просто ставаш смешен. Пише се Dimmu Borgir и за справка в последния им албум участва Пражкия симфоничен оркестър, което красноречиво говори за музиката им. Освен това най - добрите групи в метъла не ги дават по кабеларките , че да можеш да се изказваш, леймърче глупаво. Айде лай сега, селяко
![]()
![]()
Досега бях зает с майка ти, а сега ще ти полая малко в устенцата и на теб. Ти си измет, смрад, урод и чудовище, но това не е нищо ново - това го знаеш и ти самия! Майка ти и баща ти ми е интересно как търпят такъв урод в дома си?Първоначално написано от Cradle_Fan
Както казах не знам и не ме е.б.е как се пише Димо ли е Бибо ли е Мимо ли е - все ми е тая! Не мога да ти стъпя на малкия пръст, защото съм доста над не само пръста ти, но и над теб и твоето умствено ниво! Но ти може да ми кацнеш на к.у.р.еца!
Добър диалог водим, отдавна мечтая с някой така да се заяждаме, защото в такива спорове винаги печеля! Жалко само, че темата ще бъде заключена веднага след като я види някой от модераторите, а може и да я изтрият!
![]()
Левски шампион але але!
Да, признавам...по псувни, простотия, ограниченост и селяния нямаш равен...хахаха, сериозно - много ме забавляваш - ти май само псувнички знаеш. Предполагам, че е тежко да си комплексиран, пъпчив тийн, които мрази целия свят и си мисли, че като обижда някого по нета е велик
Ама ти сериозно ли си мислиш, че като показваш всички жалки псувнички, които си научил в селото си докато риташ топка пред къщурката си ще ме засегнеш![]()
![]()
. Моляяяяяя теееее продължавай
, рядко някой сам се е унижавал толкова готино пред очите ми .Стана ми ясно какъв си
. А след всички тези простотии, които изписа и да имаше някой в този сайт, който не ти е виждал СЕЛЯШКАТА и ЖАЛКА същност, вече я е видял
А сега ходи при мама и и кажи да ти измиe мръсната устичка, насран дечко смотан
![]()
Металистите в България са зле. Мразя думата МЕТЪЛ, за мене истинското наименование е металист! Спомням си преди 4-5 години, когато и аз бях метъл и много се кефех на дълги коси и тем подобни лайна и си мислех, че метълите са супер яки хора, но пораснах и разбрах - тия хора са супер ограничени, с много малки изключения. Спомням си концерта на Machine Head, аз и още няколко приятели бяхме отишли специално за CALIBAN, и там металистите вместо да покажат уважение към групата почнаха да ги псуват на български и да говорят глупости, за поведението им няма да говоря, то не беха пияни на кирки, то не бяха дрогирани, а на един щях да му счупя главата, щото метна една цигара и тя изхвърча на 1 сантиметър от косата ми. Един мой приятел влезна в погото и онея го съборили, вместо да му помогнат да стане, те искали да го стъпчат, баси жалките типове са метaлистите...
Всичко това, което описа го има при абсолютно всички, не само при метълите!!!!!!!!!!!Или може би само метълите пият, или се дрогират...това са глупости!!!!!!!!!! Нямам думи просто...Първоначално написано от xStrengthx
Аре оФФча мисъл ходи у лево! Не мразя целия свят, споко! А аз теб не те обиждам, а казвам истината за теб! Ако исках да те обидя щях да кажа, че си красива, умна, чаровна, забавна - неща, които ти не си! Затова като казвам, че си селски рейнджър, или най-обикновен селски бек аз не смятам, че те обиждам! И ако не разбра, а ти явно не си - унижената си ти! А само да допълня, като стана дума за майки в случай, че не знаеш имаш сестра - аз съм баща й!Първоначално написано от Cradle_Fan
![]()
Левски шампион але але!