- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Na6estvieto na metalistite
Хахахахахахах.....милото жалко селянче, гледай си там кокошките и овцете и не се прави на велик - не ти се отдава. Толкова си безсилен, че направо ми пълниш душатаПървоначално написано от air_J
А когато се свърши изобилието от глупости, които си научил от приятелите си мангали какво ще правиш?
![]()
![]()
![]()
Е добре като ти се даде конкретен пример защо веднага "ама то не сме само ние"? Поне няма ли да се засрамиш, айде то се е видяло, че срама нямаш ти самата да се излагаш, но поне заради твойте аверчета не те ли е срам? А това, че метълите пият и се дрогират е 100% факт! И да не го правят само те, но го правят най-масово, защото лично съм виждал метъл, който като няма какво да пие, пие чист спирт! А сега като си толко опън ми кажи това не е ли измет? Нормално ли ти се вижда? Всички ли го правят?Първоначално написано от Cradle_Fan
![]()
Левски шампион але але!
Ами ще почерпя глупости от теб! Ти и без това само на това може да ме научиш! Виж майка ти е друго нещо. Тя е жена със стил, нея я уважавам, а и как иначе - върти супер минети! Макар да не ги върти само на баща ти и на мен, а на всеки от Централна гара до Обеля, но все пак примирил съм се - та нали това е семейния ви бизнес. А и нали ти си плод на магистралната любов на майка ти - какво да се очаква от теб освен да си селска магистралка? Аре не си губи времето с форума, че клиентите са нетърпеливи да ги обслужиш! В крайна сметка губиш пари от висенето във форума, където само те осират и доказват колко си ограничена!Първоначално написано от Cradle_Fan
![]()
Левски шампион але але!
[img]Е добре като ти се даде конкретен пример защо веднага "ама то не сме само ние"? Поне няма ли да се засрамиш, айде то се е видяло, че срама нямаш ти самата да се излагаш, но поне заради твойте аверчета не те ли е срам? А това, че метълите пият и се дрогират е 100% факт! И да не го правят само те, но го правят най-масово, защото лично съм виждал метъл, който като няма какво да пие, пие чист спирт! А сега като си толко опън ми кажи това не е ли измет? Нормално ли ти се вижда? Всички ли го правят?[\img]
Виж какво, селяко...точно ти не се обаждай. Мисля, че след като си контактувал максимум с 2-3 метъла не можеш да говоришАз пък познавам много такива хора и нито, ама нито един от тях не се дрогира....всичко това, което пишеш е толкова смешно, че нямам думи...пътувай в мрака и не ми се обяснявай
Долавям нерви, но това е нормално-вече доста време те правя за смях. Не знам как са допуснали от зоопарка да им се изплъзнеш - та ти си най-ценният им екземпляр. Екземпляр-уникат. Но от зоопарка през цирка, през бостанско плашило, та до сегашната ти професия на магистрална фея! Виж какво мога да ти кажа - 90% от метълите навършвайки определена възраст престават да са такива! Ето и госта е такъв, тук също имаше доста, но като видяха, че само губят като се правят на клошари и навреме се осъзнаха. Не си губи времето да водиш спорове с мен, защото е ясно, че аз ще спечеля. По-добре се замисли над живота си и как да продължи той, защото като метъл или метълка (защото така и не разбрах какъв пол си) смятам знаеш, че нямаш големи ( да не кажа никакви) шансове! Обличайки се и гримирайки се като зомби няма да постигнеш нищо, освен да станеш за смях на обикновените хора - нещо с което ти се справяш повече от блестящо! Благодаря!Първоначално написано от Cradle_Fan
![]()
Левски шампион але але!
А и още нещо...нямам намерение да те обиждам или още по - малко да те псувам на майка. Това е под достойнството ми и нямам намерение да падам на твоето ниво, защото аз поне уважавам майките, за разлика от теб. Радваш ме, защото не аз успях да покажа колкот ТИ си прост, ти сам го направи и то блестящо![]()
А и за какво печелене ми говориш? Ти доказваш ли се пред някого? В интернет?Хахахахахахах....а а ти наистина си бил по-зле отколкото те мислех...тук не става въпрос за печелене, умнико...порасниТова не ти е игра на селския площад
![]()
Predlagam temata da se zaklu4i.Za da niam izli6ni repliki,komentari,obidi![]()
Yeah baby! I like that! Говори ми така, така обичам! Ти не може да "паднеш" на моето ниво, най-малкото, защото аз съм над теб и за да ми стигнеш трябва не да скочиш, ами най-малко да прелетиш! А колкото до майка ти - еми аз я уважавам редовно - кога анално, кога вагинално, както дойде. Но е положително това, че вече виждаш, че опитвайки се да ме обиждаш не печелиш нищо и е похвално, че не искаш да се псуваме и обиждаме! Макар да се е доказало, че с теб не може да се води нормален диалог аз все пак ти предлагам един последен шанс да водим нормален разговор (по-точно спор). Ако си съгласна кажи, ако ли не - войната продължава!Първоначално написано от Cradle_Fan
![]()
Левски шампион але але!
Скъпа, битките стига да може да се печелят трябва да се печелят на всякакъв фронт. В случая фронта е форума и аз печеля безапелационно сблъсъка с теб! Игрите на селския площад само ти ги разбираш, аз там опит нямам! Доказвам се пред себе си, че мога да се справя с една неориентирана провинциална лигла! Е, какво съм виновен, че те размазвам по всички показатели? Бия те в спора тук, защото не спорим на живо! На живо още по-брутално щях да спечеля, аз в споровете на живо съм по-силен, макар сигурно да си мислиш, че е невъзможно!Първоначално написано от Cradle_Fan
![]()
Левски шампион але але!
izrudiii
Псувните НЕ СА диалог, а простотия. Диалог с мен може да се води, защото поне не псувам, а споря (ако можеш да разграничиш двете неща).Колкото до това твое последно изречение![]()
![]()
. За каква война говориш бе, дечко?
![]()
![]()
. Ти тоя форум насериозни ли го приемаш?
![]()
![]()
Айде сега псувай...няма да ти отговарям повече...мисли си, че си "спечелил войната" и се радвай на "победата", човеченце
![]()
![]()
Да скъпа - така те желая! Долнопробната смрад като теб винаги трябва при всеки възможен случай да бъде връщана в калта! Простотия като твоята трябва да бъде изкоренявана в зародиш! Радвам се, че накрая и твоя пилешки мозък разбра, че бе разбита от мен! Отново повтарям при липса на жив сблъсък, сблъсъка във форума също важи. Иначе все още съм зарибен да опитаме да поспорим, но това е невъзможно поне в тая тема, защото ще се изтрие или заключи! Нищо, някой друг път ще ти се докажа, че мога да победя в спор с теб и без псувни, и това ще стане при първа възможност!Първоначално написано от Cradle_Fan
![]()
Левски шампион але але!
abe Air_J, ti za kuv se misli6?! kvo obijda6 maika i be, ti nared li si, ili moje bi ne moje6 da izmisli6 nova prostotiq s koqto da se opita6 da q obidi6? i za tova sega izkarva6 maika i kurva?! eeebahti zlenceto si i ti! ama ne, nqma da govorq kolko si zle, za6toto cradle_fan kaza vsi4ko. puk i ne bih iskala da propadna dotolkova kolkoto si propadnal i ti! samo 6te kaja, 4e tova koeto kazva6 ti e plod na zavist i ozloblenie! kakvo da ti kaja, nie takiva ne6ta pravihme do vtori klas![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Коте и аз като Cradle_Fan се отказах да пиша вече по тази тема, и затова ще се направя, че не съм видял това, което ти написа!Първоначално написано от amy lee
![]()
Левски шампион але але!
Тази тема не е пусната с цел да се чати!!!
Никой няма правото да убижда и накърнява самочувствието на когото и да било!!!
НЕтрябва да се използват НЕцензурирани думи и изрази!!!
Темата ще бъде заключена !!! Ако някой има оплаквания ЛС!!!
Благодаря ви за вниманието!!!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.