.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Защо любовта не може да съществува :(((((

Az strashno mn lofkam edno momche. (toi e mn krasiv i mn momicheta go xaresvat). Toi sashto si me lofka. Dvamata sme si straxotno zaedno i takmo denq v koito toi shteshe da mi predloji edno momiche doide v uchilishety mi s (s oshte okolo 5-6 momicheta) i zapochnaxa da me zaplshvat che ako tragna s nego shte me prebiqt. Na drygiq den toi sashto mi kaza che edni momcheta go zaplashvali che ako se dobliji do mene shte go izqde.I naskoro toi pochna da strani ot mene ... Govorex s nego che nqma smisal da se karame i razdelqme zaradi nqkfi idioti koito iskat da ni pomrachat shtastiety, no pak se vijda promqnata v nego.I nego go e strax i mene Molq vi se kajete mi kakfo da napravq .... Neiskam da go zagybq zaradi nqkoi koito prosto ni zavijdat

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица.

sh3_1s_7h3_0n3
    Badi naxakan za da ne si precakan.

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    emi pogovri s nego toi kuv muj e ako mu puka dali nqkoi shte go nabie ta nali edin priqtel e sushto taka za da te zashtitava predstavi si ste dvamata i si hodite po ulicite i nqkoi ti napravi neshto nqma da te zashtiti li ? a i neka vi nabiqt nali shte si ostanete zaedno posle shte im zapomnite mutrite i shte kajete na nqkoi vash po qk priqtel da gi razmaje mi taka de sq zaradi tupi smeshnici nqma da ste zaedno glupavo e tova i ne kazvai taka che liubovta nemoje da sushtestvuva nqma takova neshto moje prosto trqbva da q otkriesh
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Za6to vi puka? Demonstriraite 4e ne vi puka kakvo mislqt drugite! 6te sviknat, kolkoto i da im e gadno i da zavijdat! Za6to im se davate, ne otstupvaite, nima nqma da dadete 6ans na tazi vrazka? 6tom si se haresvate i e vzaimno - kade e problema? Ne trqbva takiva ne6ta da vi 6a6kat. Za6to ne govori6 sas priqtelite si da ne go zapla6vat, a toi na svoite priqtelki teb da ne zapla6vat i da gi zapla6i s ne6to, 4e pove4e nqma da gi pogledne ili ne6to ot roda Obedinete se i im dokajete 4e ne vi puka i ste 6tastlivi zaedno Uspeh i spoko
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Град
    Nqkyde tam ...
    Of boje ... tova sa totalni detinshtini !Shte doidat da te zaplashvat i na vsichkoto ot gore shte ti postavqt i olptimatumi .. tc tc tc ... do kade stignahme .Samo edno shte ti kaja .. ne im obryshtai nikakvo vnimanie
    i found the reason for all the things i do and the reason is you...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    О мила,
    ужасно положение.Познато ми е какво да те заплашват.Него наистина го е страх ако не беше така нямаше да му пука и щеше да е с теб но другият вариант е да сте заедно без да знае никои за да не разберат и други.Това 100% го е направил някои който харесва или теб или него.

Cyberdyne_101
    Guest
    Aма и вие сте една картинка А вие приятели нямате ли (ако разбирате накъде бия ) Какво се самосъжаляваш... борба му е цаката

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Kaji samo na po kolko god. ste da ti kaja dali seriozno nqkoi moje da ti napravi neshto... Az sym na mnenieto na drugite ako nego ne go beseh strah nqmashe da se pritesnqva da si hodite... Na tebe teq momi4eta 100% nishto ne mogat da ti napravqt, ama vij za nego ne znam Ama shtom toi strani ot teb, qvno shte se naloji da go zabravish...

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    нещата са сложни... скоро може да ми се наложи и на мен да се нахвурлям на няква но заради една приятелка...какити да е... тези които ви завиждат могат и да са по опасни отколкото си мислиш.въреки че никога не трябва да се примиряваш с нещо защото някой те кара напротив.затова според мен трябва да направиш всичко възможно да го спечелиш стискам палци
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

ako toi naistina te obi4a nqma da mu puka dali 6e go nabiqt ili ne...taka4e spored men ne si struva da se izmu4va6...toi e straxlivec

Мега фен Аватара на Pliok0019
    ОМГ. Ако наистина се "лофкате" някакъв бой не би имал значение.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от angel4ee
    ako toi naistina te obi4a nqma da mu puka dali 6e go nabiqt ili ne...taka4e spored men ne si struva da se izmu4va6...toi e straxlivec
    ОФФФ, ари престани, ве, майкаму стара, значи!

Град
    Пловдив
    а вие приятели нямате ли,че да ви помогнат?

Супер фен
    Ох мале спуквате се от лофффкане днешно време

Град
    Horrorwood
    Ей, темата е от преди 3 години! Стига сте изкопавали стари теми!
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Защо любовта не може да съществува :(((((

Цитирай Първоначално написано от Fuck_me
    Az strashno mn lofkam edno momche. (toi e mn krasiv i mn momicheta go xaresvat). Toi sashto si me lofka. Dvamata sme si straxotno zaedno i takmo denq v koito toi shteshe da mi predloji edno momiche doide v uchilishety mi s (s oshte okolo 5-6 momicheta) i zapochnaxa da me zaplshvat che ako tragna s nego shte me prebiqt. Na drygiq den toi sashto mi kaza che edni momcheta go zaplashvali che ako se dobliji do mene shte go izqde.I naskoro toi pochna da strani ot mene ... Govorex s nego che nqma smisal da se karame i razdelqme zaradi nqkfi idioti koito iskat da ni pomrachat shtastiety, no pak se vijda promqnata v nego.I nego go e strax i mene Molq vi se kajete mi kakfo da napravq .... Neiskam da go zagybq zaradi nqkoi koito prosto ni zavijdat

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица.

хахахаххахахахха
    неее,мн смях,много...
    Купете си пистолети и се отбранявайте
    Или може би твоя пич е някъв пласьор на брашно
    ОФФ
    Един готин виц:
    Белите са се укрепили във форт в
    Дивия Запад.Имат шпионин индианец.
    Командирът казва:
    -Синя опашка,идват ли индианците?
    Синя опашка се навежда,долепва ухо до земята
    и след няколко секунди докладва:
    -Идват,около 80 са,вождът е на бял кон,
    всички са с копия и лъкове.
    -И ти разбра всичко по шума от копитата?
    -Не,бледолики,просто има процеп на вратата.

ОФФ

sh3_1s_7h3_0n3

Град
    с0фия
    1во темата е от тази година ..
    2ро говорис момчето
    3то ако наистина го харесваш тва момче и той теб бъдете заедно пък ако треа си изядете боя и толкова и не се предавайте пък се някога ще им го върнете
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    1во темата е от тази година ..

Сря Мар 16, 2005 9:16 pm

Нещо... очни проблеми ли имаш?
    Your pseudo sunshine I don't need.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    na kolko ste?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Е вие кат си се ЛОФКАТЕ,кво ви пречат другите...
    Бой се забравя..,тръгнете пък вижте какво ще излезе..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Вече сигурно са ги пребили, щото темата е от 2005

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Вече сигурно са ги пребили, щото темата е от 2005
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бикини-Ботъм
    положението е гадно и 10% не си струва да разваляте вси4ко заради тия патки,щом се оби4ате,се борете за любовта си.(ка прозву4а само )успех
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Хах, направи си сметката колко са му искрени чувствата към теб, щом след като някой му каже да не те пипа, той започва да страни... Просто си помисли колко всъщност държи на теб...
    The reasons of love... <3

Оу,една съученичка на моя приятелка я бяха пребили някви момичета точно защото ходела с някакво момче,нищо че са я предупредили Докъде стигнахте с тва вашето лофкане.Чак заплахи си разменяте

Град
    Dreamland Varna

Re: Защо любовта не може да съществува :(((((

Цитирай Първоначално написано от Fuck_me
    Az strashno mn lofkam edno momche. (toi e mn krasiv i mn momicheta go xaresvat). Toi sashto si me lofka. ]
    Направо се отказах да чета по надолу
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си