- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Na koq marka ste fen/ka?
Zdraveite ta..interesuva me drehite na koq makra vi kefqt nai mnogo ? :}
az s1m fenka na d&G, Sisley^, MNG,Christian Dior , Chanel , Salvatore Ferragamo i o6te drugi no 6te spra do tuk . :} e...vie ste :}
Poprintzip na mnogo,ama nai-ve4e na D&G i ma MOORIS,a i na Mason's.
D&G I MNG.Oba4e i mn drugi![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
beee az na si4ko sam fenka,osobeno na mango i gucci,ama mai samo s mentetata 6e si ostana
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Mmm na ei tuka na kvartalniq magazin..mnoo gotqni bluzki prodaat po 5-10 lea;] Ne bi shigufam sa...mi haresvat mi dreshkite na MNG Terranova Diesel...DiKa imat qki rauti Replay ...obshto vzeto sa tva ama rqdko mi se otdava vazmojnost da si kupuvam dreshki ot tezi marki:P~
My heart topur-lopur for you, baby!
Куча-марка rulezzz![]()
Не робувам на марки![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
kenzo,mango,diesel,enita,terranova,replay,addidas i dr
мда..и аз така,въпреки 4е..бих избрала може би c1rca(смъкната съм бай дъ уей..)Първоначално написано от Тед:)
или нешу такова
![]()
..But why?...
offf izvinqvaite ..zabravih da vlqza s moita registraciq i s12m pusnala temata ei taka izvinqvaite ..moq e temata az q pusnah![]()
Ti shte doidesh...no shte byde kysno,Az shte sym vyv grob studen.Shte celuvash bukvi vmesto ustni, shte pregryshtash krysta vmesto men...
PLAYLIFE,Tom Tailor,United Colors Of Benetton,Kenvelo,Replay
am vsyshtnost nishto konkretno ...tva e poslednoto neshto,koeto zabelqzvam kato si izbiram dreha ...ne sym predubedena ni nai-malko ...
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Hilfighter, Diesel, Pepe Jeans, ZARA ako mojeh i Givenchy i Armani no 1 tqhna vecherna chantichka struva 2500 liri!
Mi 4estno kazano nai-markovite drehi koito imam sa na Mango i Terranovaina4e sqkvi marki me kefqt stiga drehite da stavat
![]()
DC,Etnies,DVS,Esprit,Gallaz,Fishbone
amii az ot skoro zapo4nah da se kefq na markite..sled kato hodih v Ispaniq i se naradvah na super qki magazin4eta i za puriv put izpitah su4uvstvie na kleptomanite
ta men me kefqt :MNG,diesel,h&m,zara(skoro v bulgaria!),pimkey,kenvelo,terranova,benetton(no ve4e ne 4ak tolkova..)
If u had one shot,one opportunity..To seize everything you ever wanted-One moment...Would u capture..or just let it slip?
марки
дам... това беше доста смислено от твоя странаПървоначално написано от [b
![]()
![]()
![]()
ПО темата - нямам нищо марково, не бих си и купила нищо само заради марката. Единственото предимство на марковите неща е че
( понякога) са по- качествени. Но това не оправдава цената имА, сетих се, имам маратонки Булдозер (и тва е марка, нали :P )
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
lepkam - D&G (dolen & gaden) ; Diesel (mazut marka) ; T'va e ;}
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ha na koq marka tva nikoga ne sam go gledalse cool dre6ki si zimam pak ne znam gledam kva im e markata hmmm imam baq balgarsi dre6ki na "Teodor" no nz nqmam lubima
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Fishbone RUlzZZz ...drug e v-sa kolko dre6ki imam na taq marka![]()
hm.............fish bone,moschino,esprit,pepe jeanse.........
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Az haresvam Kenvelo makar 4e v BG nqma hubavi magazini na tazi marka ili pone az ne sam vijdala. Tuk v pove4eto im magazini ima 5 dre6ki na krast i to nqkvi ubitia ina4e v drugite im magazini drehite sa mnogo pove4e i sa hubavi
Drugata marka drehi koqto mi haresva i ima svesni raboti e Terranova
![]()
Ne priemai jivota tvarde naseriozno!!Vse pak nikoi ne ojivqva))!
moje da prozvu4i 4e sam neprosveten ama za purvi put gi 4uvam vsi4kite![]()
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did