- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Na koq marka ste fen/ka?
За мене марките нямат никакво значение !!! Не робувам на марки!!! Не си струва да се харчат луди пари след като има такива хубави ментетатова не значи, че нямам маркови дрехи, но не съм им фенка!!!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Esprit,Adidas,Terranova,Benneton,Converse,Sisley i o6te mnogo drugi![]()
sqka skapa marka si ima pone stotina qki dre6ki,no az personalno nqmam izli6ni pari za podobni glezotii,a i bi me bilo qd az da dam 100 lv za bluzka i nqkoi da e s dosta uspe6na imitaciq za 20.Kogato zabogateq 6te nosq samo 4anti na Gucci i dre6ki na Armani i Hugo boss i 6te nosq caisi na Ray Ban i 4asovnik na kartie,no za sega tva ne mi se vrazva kam mese4niq biudjet.....![]()
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Не нося определена марка дрехи... просто
се кефя на Miss PRODIGY Jeans. Друго не се сещам са.
![]()
Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
taka che po-dobre bydi shtastliw!
i azПървоначално написано от Тед:)
![]()
Mango Rifle Replay Gap Beneton ;]
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Често казано като тръгна да си купувам нещо не обръщам особенно внимание на марките, а си взимам това, което ми хареса! Ако на няк'ви дънки им се изкефя супер много изобщо не ми пука каква марка са, важното е че са яки. Но съм забелязала, че имам доста дрехи на Miss Sixty и Franco Ferucci. Обикновенно моделите на тези марки дрехи ми харесват!
replay
benatton
D&G
Versace(versus)
Disel
maison's
mi tova sa nqkoi ot nai-dobrite marki spored men.....izobshto drugo si e da e markovo oba4e v momenta se pravqt takiva dobri imitacii...a markovite dreshki sa dosta pari...
Това мнение ми хареса! Та да си дойдем на думата - едно е коя марка харесвате, а съвсем друго коя марка носите, и за коя марка ви стигат парите. В темата за бедни и богати малко от потребителите казаха, че са богати, което ме навежда на мисълта, че тук пишат, колкото да си начешат езиците. Но от друга страна поне никой не е споменал Гучи, Версаче, Армани и другите наистина скъпарски марки (с изключение на Долче и Габана). Та мисълта ми е, че мечтите са без пари, а реалностите съвсем други. Няма значение коя марка ви харесва, а за коя имате пари! И аз например харесвам БМВ, но ако парите ми стигат само за Жигула 2ра ръка ще си остана само с харесването!Първоначално написано от ^Green_Lady^
![]()
Левски шампион але але!
Ami na Wu tang, DADA (i si4ki raparskite dre6ki) na DC, Circa i ve4e ot po gazarskite moje bi - Diesel, Levi's antiform i kakvoto o6te doide...aaa no moite ADDIDASki mirizlivi na nikoi ne si gi davammm
![]()
we'll die alone like a stone ^^
повечето ми дрехи (90% от тях) не с маркови
а за марките които ме кефят United Colors Of Benetton и Zara (мисля че няма бг магазин на зара....попринцип е испанска фирма за дрехи и много ме кефи)![]()
Diesel,Nike
Amii Guchi, Versace ,Guess, Armani....
|< 0 /\ |< o T 0 | D 0 B r E D /-\ |-|-| | V E E |_|_| U /\/\ I R /-\ |_|_|
na nai qkata : КЛОШАР![]()
![]()
![]()
ne robyvam na sttrogo opredeleni marki no vse pak haresvam enita,addidas,d&g i mnogo drygi!
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
epa nemam opredelena ... kato 4e li D&G i Cool&Sexy![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
не си избирам дрехите в зависимост дали са маркови или не![]()
иначе ми харесват на D&G . Mis sixty...Nike....стига толкова![]()
lele male vie ste.......nemam dumi 2ma 4oveka 4uh ili po to4nom videh da kazvat ne6to naistina qko kvi sa tiq 4algari vsi4kite be......osuznite se kvo e tfa d&g gucci bla bla bla........napravo ste mi sme6ni i vsi4ki xaxaxaxaxxaaxxaxa v kuv film se fkarah...
Първоначално написано от marmalad_
А ти кои марки уважаваш?Предполагам някфи леко ск8/ъндърграунд?
![]()
mi da mnoo po qko e ima po gotini ne6ta otkolkoto to4no kurvenskite kusi poli4ki i pantlon4eta koito nesi vsqka 2ra mnoo po qko e da si razli4en....se6ta6 li se a tezi koito az uvajavam sa dvs dc globe.....ti moije i da ne si gi 4uval ma tvoi problem togava........
Marmalad_,явно не си ме разбрал(а),но и аз се кефя точно на такива марки,аз вече си бях казала предиПървоначално написано от FeitiCeiRa
Напълно съм съгласна с теб,и аз се кефя много повече на този стил.
АбсолютноПървоначално написано от Тед:)
)) Всеки си има стил според мен
ami az li4no s1m gi 4uvala,ne6to pove4e znam gi 4e sa mn dobri i sam vijdala drehi i drugi aksesoari na tezi marki i naistina sa mn dobri .i na mene mi haresvat i tozi vid drehi.ako trqbva da s1m 4estna ne robvam samo na edin stil v obli4aneto moga da godq s tesni drehi moga da hodq razm1knato...:]Първоначално написано от marmalad_