.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    uff tva gore bqh az.. pak zabravih da si vlqza s registraciqta
    Ti shte doidesh...no shte byde kysno,Az shte sym vyv grob studen.Shte celuvash bukvi vmesto ustni, shte pregryshtash krysta vmesto men...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    hmm ne namiram smisyl da dawam mnoo pari za izwestni marki ama wse pak:
    BUFU(Buy Us Fuck U)
    Roca Wear
    Shady Ltd
    Globe
    Adidas
    ...........

няма как да не се спомене бадедас и найке...
    най-добрата марка е ани-стиил(аз)! като си направя бутик, ще продавам на всички форумци с намаление ! не се смейте, сериозна съм
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

marzi me si vlqza s reg.
    Guest
    [quote="х"]казват курва съм била, е всеки си има характер.
    уличница съм била, а по покривити ли трябва да ходя?
    спала съм била с мъже, а мъж оставя ли те да спиш?
    криви ми били краката-криви ама удобни

Sorry,tva ne e po temata,ama e mnoogo qko....

Град
    София
    DIESEL , Puma , Replay

Аз пък съм зверски зарибен по Phat Pharm и NewEra Cap каквото и да ви говорят. Маратонки Reebok ии друга марка не се сещам... Е понякога ми се случва да нося некви Unknow Uknownov панталон или блуза ама голема работа. Иначе като цяло не си определям няква марка и задължително да търся само нея.

DC Fen
    Guest

smyrt za 4algarite

e4i mn 4e nqa da ma kefi feshion dre6ki e samo DVS DC Etnies globe American S1rca AND1 billabong ae na prqko kazano smyrt za feshan4itata 6a gi prebiq 6a im dam pari za vaje i sve6ti da varqt da sa obesqt da im zapalq po edna sve6t da gi hapi raka ot dolo

Град
    До Вчера Живях Срещу Лудницата, А Днес Живея Срещу Нас!
    V garderoba mi preobladavat drehi na Terranova i FOX, inache imam mn liubimi marki
    Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}

Re: smyrt za 4algarite

Цитирай Първоначално написано от DC Fen
    e4i mn 4e nqa da ma kefi feshion dre6ki e samo DVS DC Etnies globe American S1rca AND1 billabong ae na prqko kazano smyrt za feshan4itata 6a gi prebiq 6a im dam pari za vaje i sve6ti da varqt da sa obesqt da im zapalq po edna sve6t da gi hapi raka ot dolo
    гхм... хахаахаххаах!!!
    изброените от теб марки изобщо не са фешън, неее...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

откъде я изкопахте тая тема от преди година и половина. като си видях поста и ми стана мн носталгично..
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

\/ Когато бях в Германия се запалих по Зара и Пимки,много са яки.

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    kenzo,mango,diesel,enita,terranova,replay,addidas i dr
    и аз
    __|____|____|____|____|____|
    |___|____|Удряй|____|____|__
    __|____| главата__|____|___|_
    |___|____|си тук|____|____|__
    __|____|____|____|____|____|

MNG, Tom Tailer, Dior, Armani, D&G.... има и други ма тея май са ми номер 1
    На който му се убива време...

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Кефя се на Replay,Addidas,MNG,Sisley i Tom Tailor....но не робувам на марките общо взето.Ако нещо много ме изкефи съм склонна да дам примерно за едно яке от Replay primerno 160лв Но иначе си избирам дрехите не по марката,а по тва до колко ми харесват

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marmalad_
    lele male vie ste.......nemam dumi 2ma 4oveka 4uh ili po to4nom videh da kazvat ne6to naistina qko kvi sa tiq 4algari vsi4kite be......osuznite se kvo e tfa d&g gucci bla bla bla........napravo ste mi sme6ni i vsi4ki xaxaxaxaxxaaxxaxa v kuv film se fkarah...
    Пхахах и аз тва си викам точно 2ма преди тебе казаха свестни марки гучи ,долче и габана нене убивате ме

Guest
    terranova mango D&G Prada Zara no nai mn ne6ta imam na mango i terranova

Addidas,Globe,Etnies,Nike,Circa,Scott...ама май съм най-голяма фенка на секъндхенда
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Anorcha
    Guest
    Ми аз харесвам най-вече марката КОКА. Па и бонукс стаа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ni6to_novo
    Addidas,Globe,Etnies,Nike,Circa,Scott...ама май съм най-голяма фенка на секъндхенда
    ааа не е вярно, аз съм по-голяма фенка от теб...ама явно сме само ние

Град
    София
    Абе хора я кажете къде толкова ги намирате тия секънд хенд магазини.Кажете някой в София да видим какво има и кво става

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Попринцип харесвам доста марки, но никога не бих си взела нещо само заради марката.
    Иначе тези на които имам в момента разни неща и се сещам за тях са:
    sisley, beneton, o`neal, mango, galaz, miss sixty, terra nova, Riplay...

Въпреки, че въобще не харесвам beneton....Малко смотанички ми се виждат....

ПП. най-вероятно съм объркала правописа на някоя марка, но ще ме извинявате...

ПП2.... Секънд хенд.... Мнението ми за тези местенца е доста отрицателно... Могат да се намерят доста евтини неща- нови. Не виждам смисъл да износвам старите дрехи на някой, а и честно казано ще ме е гнус. Определено ще ми е неприятно.... Пък и има доста прилични блузки по 3-4лева, както и панталони за 8-10...

Guest
    До мацката над мене. Еми гледай сега....не ми е за парите...то си е по скоро въпрос на мислене. При положение, че раницата ми си е нова на адидас, а кецовете ми са колкото една минимална работна задача, нали се сещаш, че не парите ме бъркат. Защо трябва да давам примерно 50лв за тениска на адидас(любимата ми марка), като мога да си я взема на кило и да излезе лев лев и нещо. Същото е. Пък като отидеш примерно кви са ти любимите магазини- манго примерно, и пробваш панталон, нали се сещаш, че някви хора преди това са го пробвали и те. Дали ще са го пробвали 4 човека и ти да си петия, или ще са го пробвали 3ма, единия да го е носил месец два, и ти 4тия-все същото е. Не робувам на друхи, но и в същото време никой от приятелите ми не е заподозрял, че се обличам от такива магазини. Няма и да заподозре, а и аз няма да казвам- предрасъдъци всякакви. И ти ако си купиш примерно една блузка за 40лв, аз за тея пари ще си взема ...хммм....20.

А сега до тоя пича(пич ли е мацка ли е знам ли) дето се интересуваше- аз си пазарувам основно от един на стамболийски- като отиваш от света неделя към мола от дясно, на един ъгъл е. Зареждат всеки понеделник. И като ти гледам профила- сепур много неща на рокси, оксбол и фишбоун докарват.

RQ

Не е важното да е скъпо, а хубаво ... Иначе много уважавам костюмите на Drago&Rado и ризите на Парушев ... Часовниците Timex и всичко свързано с Nokia, HP, Dell, Apel и много други ...
    ... k33p w@lkinG ...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Ben Sherman, Marlboro Classics, Gas, Бrigada

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си