- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли разлика?
vidiah otgovor ot edin potrebitel koito be6e napisal 4e to4nata fraza "obi4am te" e nai pravilna za da izkaje6 4uvstvata si?nima ako kaje6 "obi4kam te" zna4i li 4e niama6 istinski 4uvstva???spored vas imali razlika mejdu "obi4am" i "obi4kam" 6toto spored mene niama no iskam da 4uq i va6eto mnenie![]()
ne znam za ostanalite, no az li4no "obi4kam" go vijdam pove4e kato ljubov mejdu priqteli... nito pove4e, nito po-malko...
"obi4am" e po-seriozno... to si e tradicionnoto i izrazqva nqkakvi po-silni 4uvstva
A spored men "obi4kam te" se kazva kogato iska6 da kaje6, 4e OBI4A6 nqkoi, ama te e strah, 6toto e mnogo seriozno ili prosto ne si siguren v 4uvstvata si... a "obi4kam te" e nqkak si po neangajira6to i zvu4i po-leki4ko i nenatovareno sys serioznost i angajimenti![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
Напълно съм съгласна с теб!Първоначално написано от _Jessy_
![]()
az mislq to4no obratnoto!Първоначално написано от Tiffany
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
saglasna sam s tovaПървоначално написано от _Jessy_
Ne namiram nikva razlika mejdo obicham te i obichkam te![]()
I azПървоначално написано от C-I-A-R-A
Na men kato mi e ligavo kazvam "Obi4kam te", a kato govorq seriozno "Obi4am te"
Nikakva razlika
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
spored men ima
kogato kajesh na nqkoi "obichkam te" tova zvuchi taka sqkash mu se radvash kefish mu se i go obichkash nqkak si i po princip se kazva po zakachlivo takova, a kogato kajesh na nqkoi "obicham te" tova zvuchi naistina seriozno i obiknoveno ne se kazva s golqma usmivka kakto "obichkam te" pone spored men de![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
Според мен също има разлика между "Обичкам те" и "Обичам те"!!! "Обичам те" съм казвала само на майка ми, докато "обичкам те" го казвам много честои то на приятелите ми...например вчера го казах на най-добрия ми приятел!!! Него наистина много си го обичкам!
![]()
Мисля че има разлика.. "Обичкам те" мога да кажа на мама,тати,приятелка.. а докато "Обичам те"...![]()
Emi spored men niama razlika-vajni sa 4ustvata.no primerno az na moite dobre frendove i frendki kazvam obi4kam si te,a drugo e da kaje6"Obi4am te"-ooo kolko romanti4no zvu4i samo![]()
ne teoreti4no nqma razlika ednoto e kazano tva "obi4kam te" e nqkak si po otpusnato na "obi4am te" tva e razlikata samo :P as po 4esto kazvam "obi4kam te' poneje pove4e mi ti4a no mnogo redko go kazvam poneje sum dosta seriozen i kat kaja tva i aide .... ve4e nqma murdane![]()
![]()
"obi4am te" i "obi4kam te"
"obi4kam te" sum kazvala na priqteli; puk i to e nqkakvo po-sladko zvu4i, po-neprinudeno
dokato"obi4am te" -uhhh tova sa dosta silni dumi, kazani po seriozen na4in, suznavaiki smisula im-te zna4et naistina mnogo
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
ami spored men mn si zavisi ot 4oveka,vij az mn obi4am priatelia si no poslednia pat mu kazah obi4kam te zashtoto "obicham te" sa mnogo silni dumi i moje da go izplashat.no tva ne zna4i ne ne go obi4am istinski
И според мен има голяма разлика между двете неща но всичко зависи от това на кой се казва и по какъв начин.![]()
За мен има разлика "Обичкам те " за мен е - "Нещо почвам на хлътвам много сериозно по теб и ме е малко страх от това " а "Обичам те " - за мен е - " Знаеш ли какво държа на теб и никой и нищо не може да застане м/у нас" Нещо от сорта Обичам те за мен е по-сериозно и показва по-голяма отговорност към "простите" думи, които всъщност обличат чувства
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Абсолюти глупости повечето хора дори си нямат идея за разликата между 2те...казват го инстинктивно в зависимост от ситуацията...това че от 10 пъти ти казва един път обичкам те кф значи че не те обича ли? Глупости!
да..хора без работа..Първоначално написано от GregoryHouse
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
има .. ест че има поне за мен .. обичкам те е повече като .. некфо такова приятелско ..а обичам те го възприемам повече като .... "наистина значиш много за мен" .. имайки се предвид че рядко го казвам точно това мисля
![]()
Ако приятелят ми ми каже, че ме обичка, най-много да си отнесе 1 ритник в топките...Обичкам те е лигаво, детско и несериозно.