- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има си приятелка ;(
Хора.. има един пич, който е на 20 и кусур.. а аз сам на 16 (почти)..Таа.. тоя ужасно мноо ме кефи.Сваля ме ала бала..абе всичко беше ок докато науча че си има приятелка която е студентка в чужбина.
Очевидно е че сериозна връзка няма да стане.. ама чудя се дали да пофлиртувам с него.. или пък да сложа точка ?![]()
Направи това, което смяташ за добре и което искаш, но внимавай!
NoEx
Ми щом приятелката му не е в Бг защо да не пофлиртуваш малко !?![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
mi probai be du6ko ni6to nqma da ti navredi:P
![]()
Защо пък не опиташ? Отдава ти се голяма възможностГледай да му грабнеш погледа и да го омагьосаш
Само внимавай да не те използва за секс, понеже приятелката му не е до него може да се възползва от теб
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
чудя се дали да пофлиртувам с него.. или пък да сложа точка ?[/b][/quote]Ako pita6 men-vtoroto,no re6enieto e iztzqlo tvoe i trqbva sama da re6i6!
spored men toi obi4a priqtelkata si pak tebe 6te te izpolzva samo za sex i nakraq 6te sajelqva6.ima tolkova mnogo mom4eta...zabravi go nai dobre
Абсолютно правилно!!!Като толкова държи на него да не го е оставяла..Твое задължение към самата себе си е да си доставиш удоволствие..Само гледай да не се влюбишПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
shtom priqtelkata mu e v chujbina kuv e problema da probvash i ako mu haresa da q zareje ?
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
ako se chustvash kuch.. deistvai ako ne vzemi se v race za ko ti e obvyrzano momche!![]()
We die XaXAaa!!!
Ами решението е твое, но щом е обвързан по-добре недей да флиртуваш с него, защото не е хубаво да се възползваш от това, че приятелката му е в чужбина.
Ок,флирт може,но ако нещата се задълбочат?Кажи,какво ще правиш?Ако той се подирае с теб,и после те зареже..
Виж,помисли добре.
![]()
![]()
Ще му грабне погледа ако е хубава, а за омагьосването хммм. Интересно.Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
. 20 и кусур годишните пичове надали намират тръпка и интерес в 16 годишните заблудени момиченца
.
Ne vijdam smisal da flirtuva6 s obvyrzano mom4e,kakto kaza slun4ice_90 ne6tata moje da se zadylbo4at i ot tam natatyka moje da stane dosta gadno
![]()
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
да чуя нещо разумно...Първоначално написано от texus
замисли се ти как би чувствала на мястото на неговата приятелка..
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Аз уча в чужбина, а приятелят ми си е в България...та не обичам особено да чета такива теми.![]()
Но все пак, няма какво да си кривя душата - по моята логика, единствено момчето е отговорно за действията си и за прителката си. Ако той отговори на провокациите ти, значи не честен с приятелката си. Ти не носиш никаква отговорност и можеш да правиш, каквото си пожелаеш. Естествено, рискуваш той да те подведе, да се привържеш към него...а накрая той да остане с приятелката си.
И все пак, смятам, че е редно добре да помислиш имаш ли сериозни намерения към това момче. Трудно е половинката ти да е далече - ако се намесиш в живота му, объркаш го и после решиш, че вече не ти е интересно...тогава ще си просто поредната недорасла лигла, която не знае какво иска.
Еми , може да съдиш колко е отговорен към приятелката си , щом те сваля . А за теб незнам . Ти си избираш дали да продължиш да флиртуваш с него .
Ми никакъв. Ама ако не я зареже? Кво прави тогава?Първоначално написано от LiL`Juliete
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
флиртувай..радвай се...НО ако ти хареса,ако се влюбиш в него? ти си отговори...замисляла ли си се дали просто не си играе с теб..ей така,от липса на човек до себе си...
someone else...
Spri do tam dokudeto si stignala, zashtoto az ako bqh mqstoto na priqtelkata mu i razbera za vashiq flirt, shtqh da ti pochernq jivota i shteshe dulboko da sujalqvash.....taka che po dobre spri![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
Ахах, позната история... Първо, той си има приятелка, не се мотай в техните взаимоотношения... и второ... какво означава 20 и кусур? И трето защо се зарибява с теб, като е обвързан... Тц тц![]()