.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Има си приятелка ;(

Хора.. има един пич, който е на 20 и кусур.. а аз сам на 16 (почти)..Таа.. тоя ужасно мноо ме кефи.Сваля ме ала бала..абе всичко беше ок докато науча че си има приятелка която е студентка в чужбина.
    Очевидно е че сериозна връзка няма да стане.. ама чудя се дали да пофлиртувам с него.. или пък да сложа точка ?

Guest
    Направи това, което смяташ за добре и което искаш, но внимавай!

NoEx

Супер фен
    Ми щом приятелката му не е в Бг защо да не пофлиртуваш малко !?
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен

:)

mi probai be du6ko ni6to nqma da ti navredi :P

Защо пък не опиташ? Отдава ти се голяма възможност Гледай да му грабнеш погледа и да го омагьосаш Само внимавай да не те използва за секс, понеже приятелката му не е до него може да се възползва от теб
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    sf

Re: Има си приятелка ;(

чудя се дали да пофлиртувам с него.. или пък да сложа точка ? [/b][/quote]Ako pita6 men-vtoroto,no re6enieto e iztzqlo tvoe i trqbva sama da re6i6!

Повече от фен
    spored men toi obi4a priqtelkata si pak tebe 6te te izpolzva samo za sex i nakraq 6te sajelqva6.ima tolkova mnogo mom4eta...zabravi go nai dobre

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Ми щом приятелката му не е в Бг защо да не пофлиртуваш малко !?
    Абсолютно правилно!!!Като толкова държи на него да не го е оставяла..Твое задължение към самата себе си е да си доставиш удоволствие..Само гледай да не се влюбиш

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    shtom priqtelkata mu e v chujbina kuv e problema da probvash i ako mu haresa da q zareje ?
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

ako se chustvash kuch.. deistvai ako ne vzemi se v race za ko ti e obvyrzano momche!
    We die XaXAaa!!!

Ами решението е твое, но щом е обвързан по-добре недей да флиртуваш с него, защото не е хубаво да се възползваш от това, че приятелката му е в чужбина.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ок,флирт може,но ако нещата се задълбочат? Кажи,какво ще правиш?Ако той се подирае с теб,и после те зареже.. Виж,помисли добре.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Защо пък не опиташ? Отдава ти се голяма възможност Гледай да му грабнеш погледа и да го омагьосаш Само внимавай да не те използва за секс, понеже приятелката му не е до него може да се възползва от теб
    Ще му грабне погледа ако е хубава, а за омагьосването хммм. Интересно. . 20 и кусур годишните пичове надали намират тръпка и интерес в 16 годишните заблудени момиченца .

Ne vijdam smisal da flirtuva6 s obvyrzano mom4e ,kakto kaza slun4ice_90 ne6tata moje da se zadylbo4at i ot tam natatyka moje da stane dosta gadno
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от texus
    ako se chustvash kuch.. deistvai ako ne vzemi se v race za ko ti e obvyrzano momche!
    да чуя нещо разумно...
    замисли се ти как би чувствала на мястото на неговата приятелка..
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен Аватара на Barbie
    Аз уча в чужбина, а приятелят ми си е в България...та не обичам особено да чета такива теми.

Но все пак, няма какво да си кривя душата - по моята логика, единствено момчето е отговорно за действията си и за прителката си. Ако той отговори на провокациите ти, значи не честен с приятелката си. Ти не носиш никаква отговорност и можеш да правиш, каквото си пожелаеш. Естествено, рискуваш той да те подведе, да се привържеш към него...а накрая той да остане с приятелката си.

И все пак, смятам, че е редно добре да помислиш имаш ли сериозни намерения към това момче. Трудно е половинката ти да е далече - ако се намесиш в живота му, объркаш го и после решиш, че вече не ти е интересно...тогава ще си просто поредната недорасла лигла, която не знае какво иска.

Еми , може да съдиш колко е отговорен към приятелката си , щом те сваля . А за теб незнам . Ти си избираш дали да продължиш да флиртуваш с него .

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    Цитирай Първоначално написано от texus
    да чуя нещо разумно...
    замисли се ти как би чувствала на мястото на неговата приятелка..
    +1

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LiL`Juliete
    shtom priqtelkata mu e v chujbina kuv e problema da probvash i ako mu haresa da q zareje ?
    Ми никакъв. Ама ако не я зареже? Кво прави тогава?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    In Devil's Castle
    флиртувай..радвай се...НО ако ти хареса,ако се влюбиш в него? ти си отговори...замисляла ли си се дали просто не си играе с теб..ей така,от липса на човек до себе си...
    someone else...

Spri do tam dokudeto si stignala, zashtoto az ako bqh mqstoto na priqtelkata mu i razbera za vashiq flirt, shtqh da ti pochernq jivota i shteshe dulboko da sujalqvash.....taka che po dobre spri
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Град
    The Sky
    Ахах, позната история... Първо, той си има приятелка, не се мотай в техните взаимоотношения... и второ... какво означава 20 и кусур? И трето защо се зарибява с теб, като е обвързан... Тц тц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си