.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    Супер фен

Вечерен час...

Бясна съм!!! Ставам на 17 и до сега съм нямала вечерен час..изведнъж бащ ми решава, че трябва петък и събота да се пребирам в 2!!! А за мен това е рано ... 2 часа, че аз тогава съм в разцвета на енергията и силите си Та това са моите любими дниии петък и събота!!! Да не говорим, че през седмицата когато съм на у-ще съм до 23:30 и мен ПАК не ми стига Аз ли не съм добре или нашите Вие имате ли вечерен час? Кога до колко ви пускат?
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

И се оплакваш?! Моят час винаги е 21:30 и не се оплаквам Когато помоля наще да изляза някаде за по-дълго ме пускат Даже се чудя как те пускат до 2 Много свобода ти дават, умната
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Ти си щастлива.2 часа си е рай.
    Мен през седмицата ме пускат до 8.00 - 8.30 някъде навън,а през почивните дни до 9.00-9.30 максимум.

Цитирай Първоначално написано от little_black_dress
    Мен през седмицата ме пускат до 8.00 - 8.30 някъде навън,а през почивните дни до 9.00-9.30 максимум.
    И аз съм така

Голям фен
    Град
    S o F i A
    az puk nqmam ve4eren 4as, pribiram se kogato re6a,e stiga da ne e super kusno de;ama ako gi predopredq 4e 6te zakusnqvam- nqma problem
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Mii moq 4as ako sam na disko e do kam 2.30 - 3, no zavisi s koi sam i kade sam.A prez sedmicata do kam 10 nqkade
    My heart topur-lopur for you, baby!

Голям фен
    Град
    sf

Re: Вечерен час...

Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Бясна съм!!! Ставам на 17 и до сега съм нямала вечерен час..изведнъж бащ ми решава, че трябва петък и събота да се пребирам в 2!!! А за мен това е рано ... 2 часа, че аз тогава съм в разцвета на енергията и силите си Та това са моите любими дниии петък и събота!!! Да не говорим, че през седмицата когато съм на у-ще съм до 23:30 и мен ПАК не ми стига Аз ли не съм добре или нашите Вие имате ли вечерен час? Кога до колко ви пускат?
    spoko,az sam po su6tiq na4in.Trqbva da napravim majdunarodna organizatziq protiv roditeli!

Swetlito
    Guest

to oshte ne e zapochnalo

Zdrawei,milo momiche.Skoro shte nawursha 20 .iskam da ti kaja mnenieto si.Nikiga ne sum se pribirala w 2,dori i sega .Ti imash golqma swoboda,roditelite ti wqrwat ,no sum sigurna,che mnogo se strahuwat za teb.Izchakai malko.Mislish si ,che sega e wremeto za tezi "noshni" zabawleniq,no powqrwai mi to oshte ne e zapochnalo.

Град
    София

Ииииииии.........какъв е смисъла на темата ти.....какво.....трябва да ти се изсмеем.....е поне при мене успя

Повече от фен
    naistina ima6 golqma svoboda ama mn mi e 4udno kak taka izvednaj sa re6ili da ti slojat ve4eren 4as pri polojenie 4e predi mikoga ne si imala...hm..spored men ne ti imat doverie ili zaradi priqtelite ti ili zaradi ne6to ddtugo koeto si napravila...ili pak ako si gi poslagala za ne6to i sa razbrali.nai dobre 6te e da pogovori6 s tqh i da vidi6 kak taka izvednaj sa go re6ili tva.

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    Mi az s1shto nqmam ve4eren 4as..ama prez sedmicata se pribiram nai k1sno 9:30 6toto prosto mi se dospiva ina4e kato izlqza na disco pak ne se pribiram mn k1sno ..3 - 3:30
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Супер фен
    Град
    някъде...
    И трябва ли да ти завиждам..хубаво де на 17 си,аз не съм..ама се пак...
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    ми...първия ми купон беше на 14, и пак на 14 беше първия ми нощен
    купон (т.е. се прибрах на другия ден на обяд), от тогава винаги съм се прибирала когато си поискам, дори през седмицата...
    веднъж имах известни проблеми...не бях се прибирала 2 нощи и един ден хахаха, дръпнах му тогава двоен купон и после ме наказаха не защото ме е нямало толкова време е щото бях излъгала в кой е купона...ама 2 седмици наказание ли е?
    т.е. винаги съм имала свобода, и никога каквито и да е проблеми

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ами аз никога не съм имала вечерен час, откакто станах на 18 дори не ме питат къде ходя, но трябва да се има предвид, че зимата въобще не излизам често- 1 макс,2 пъти седмично, като в повечето случаи не се вихря до зори. От две седмици например след 10 съм си вкъщи. Лятото е друга работа, тогава има моменти, в които наште ми правят изречения, но според мен тва е защото наистина се прибирам 2-3 пъти в седмицата... Можеби ваште са решили , че много са ти отпуснали края и сега правят отчаяни (и закъснели) опити отново да го хванат... Що не ги питаш направо какъв е проблема... И защо изведнъж им е щукнало да те ограничават... Може да излезе отнякъдде проблема, а оттам и решението му
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    Do predi godina dve imah vecheren chas do 1 v sab i nedelq. prez ostanalite do 11.
    Nai interesnoto beshe kat nashta mi kaza da se pribera do 11. I az se pribrah v 10:30....sutrinta, kakvi skandali bqha az si znam
    Sega nqmam vecheren chas no e jelatelno da se pribera do 2-3.

Az niamam vecheren chas Mnogo sa daleche ot men za da me slediat iiiihaaaa

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Аз по принцип нямам вечерен час.....стига да има кой да ме закара и върне после За теб....мн гадно , опитай се да ги убедиш, да ти имат доверие и да те пуснат пак до когато си искаш. Докажи им , че можеш да се грижиш сама за себе си.

ami az sam do kam 10

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    i az nqmam ve4eren 4as , spored men e glupavo roditelite mi da mi nalagat nqkakva granica , tova ne zna4i 4e trqq da visq vunka kolko si iskam , no trqq da se suobrazqvam , vse pak roditelite mi me imat ve4e za zrqla i mi imat doverie , mislq 4e za tova nqmam ve4eren 4as , az po princip si se pribiram kum 9-10 , no ako nqkoga se vurna po kusno , ne mi pravqt problem ina4e lqtoto stoq kolkoto si iskam vun imam priqtelka koqto vseki den trqq da se pribira kum 18:30 tva e ujasno , i e super nenujno , 6toto vse pak v 18:30 i lapetata ot 2,3,4 klas sa navan
    ve4erniq 4as e prostotiq , 4rez koqto roditelite ni pokazvat vlasta si varhu nas

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от little_black_dress
    същото е и при мене

Guest

пак си добре...аз съм на 16 и съм само до 9 зимата а лятото до 11 ...без коментар...

Супер фен

:)

ami as nqmam hi4 nikav 4as izlizam kogat iskam i se pribiram kogat iskam samo zvunkam na maika mi prez no6ta da i kaja 4e sum jiv i tva e nai mnogo 1-2 puti da i kaja "jiv sum mamo nosqt me sega malko ama nem da se pla6i6" i taka ...

И аз нямам ве4ерен час от много време насам.. Прибирам се и излизам когато си поискам, но все пак си поставям некфи граници , понеже тряаа да у1а и да ходя на даскало
    не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..

mi tova spore dmen e normalno v 2 4asa setsra mi e na 17 i i davat di 12 vse pak ne si palnoletna kogato stanesh si pravi kakvoto iskash takave jivotat te gi e strax za teb
    аз десислава

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    и мен ми правят понякога проблеми и много се ядосвам На 16 съм,а зимата ме пускат до към 9-10,а лятото до към 11-12!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си