- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерен час...
WtF???? ve4eren 4as????? OMFG!!!![]()
![]()
Ne slu6aite 4alga PREVRU6TA VI V 6IBAN IDIOT!!!!!
Ау колко стара тема!
Аз вечерен час нямам. Само казвам къде отивам и евентуално, ако знам, кога ще се върна
Сестра ми, въпреки че е пълнолетна...майка мърмори като се прибира късно или я няма цял ден, пък на мен нищо не ми казват
Аз вечерен час нямам но и рядко съм се възползвал от това....нашите повече мразят не когато излезна вечер защото занят че ще се свра някъде ми когато (особено лятото) изчезна за цял ден и както нямам телефон не могат да ме намерят...но това е моето разбиране за свобода!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
вие ся сте чок газари щото още не сте родители ще ви видим и вас като станете един ден родители![]()
и все пак каквото си го направиш сам..... нали не искате да сте някакви изпуснати келеши дето правят каквото си искат и ходят се друсат напиват и такива глупости боклуци ли искате да станете ?
тая афторка вече е на 17 и се мисли за голямата жена чакай малко е утре ей там кат те лепни някой и те изнасили ко става след това ? Семейството ти докато са живи няма да могат да си го простят а на теб ти се прецаква цялата психика и тей ще си останиш осакатена
п.п. не ти го пожелавам просто ти давам примерТрябва сами да си създавате някакъв контрол и като покажете на ваще родители че можете сами да се грижите за себе си тогава ще ви гласуват голямо доверие и няма да ги има тези ограничени часове до 9-10 вечерта
прочетете ми поста и се замислете поне малко![]()
az pak imam 4uvstvoto 4e kolkoto po-golqma stavam tolkova pove4e mi skysqvat vremeto za izlizane.Poprincip zavisi ot sezona.Sq zimta sym do 9:15-9:30.Lqtoto bqh do 10:30,posle ba6ta mi izleze s postata za proverkite i me naprai do 10:00,apak posle 6toto mn. rano se stymnqvalo i do 9:30 hahah sq kat napraq tfa lqto 18 da vidim s kva posta 6i izleze BQSNA SAM!Nqkvi lapeta v 9 izlizat apak az togaa se pribiram ujast.E predi kat hoih na disko sam se pribirala v 4-5 ama sega mi mina meraka i ne hodq.![]()
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!