Здравейте.Зна4и на 15 съм и от 7 месеца съм с приятеля ми ина4е се познаваме от година и пове4е.Винаги когато можем се виждаме или аз ходя в офиса му или той идва до даскало да ме вземе и сме заедно доколкото времето позволява.Обаче той всяка седмица ходи в едно семейство при 1 курва която има 2 деца на 8 и на 13 години и при смотания им мъж.Децата му се качват на главата а курвата все го занимава с любовните си истории а мъжа и го занимава с некви глупости.И това всяка седмица и заради тях ме пренебрегва и не влиза в 4ата защото предпочита да е в тях.Зна4и никога за среща когато може да се видим не ме е пренебрегнал заради тях но когато не можем да се видим той е в тях вместо да е с мене в 4ата и на мене ми писна защото не мога да понасям тва семейство.Ама той е готов да се разделим но не и да ги зареже защото бил се познавал с тях от 6 години и били много близки.ДА се разделим или Не.ДАйте съвет.Не мога да ги понасям тея въшльовци в тва семейство.Много оби4ам приетеля ми и той много ме оби4а верен ми е не ходи по курви или на дискотеки и купони и не се занимава с разни хюмнета.В тва отношение ми е бил винаги верен.Но да ме пренебрегва и да не влиза в 4ата заради тея и да ходи всяка седмица в тях няма да стане 4е се 4удя дали да се разделим и той да си остане с тях или не.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!