.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    I samo zashto ne vliza v chata mislish da go ostavish. Ti ne si dobre. Obichate se i tova e nad vsichko. Ne estestveno

Град
    с0фия
    о боже то поне да не беше ЧАТ ... тва е глупаво остави човека да се занимава и с други неща освен с теб се пак малко въздух нема да му е излишен аз на твое място не бих го скъсала заради капризите си ..
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ае ти си ебахти обсебващата...Не влизал в чата а-у да си пишете въъъъъъъъъх ко ши прайми...Хвани сеа си поорежи малко ръцете с неговата буква и са успокой
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми поговорете си!Кажи му че искаш повече внимание трябва да те разбере!

Напълно те разбирам .. и честно казано съм сигурна,че щях да реагирам по същия начин ! В една подобна ситуация съм на твоята , така че мога да си претставя какво ти е на теб ! Съжалявам много наистина .. Изчакай още няколко седмици .. говори с него .. и в крайна сметка ако продължи сичко по същия начин .. по добре сложи край на мъчението си ! Аз поне така мисля да направя в моя случай !

abe hora kyw e smisyla da dawate syweti kat taq tema e ot predi 3 godini ????????????????

...въпроса от негова страна е " да зарежа дългогодишните си приятелите или да седа да чата с гаджето дет му е скучно и се чуди ко да прай" как тей ще го зарязващ за подобно глупост?!опитай се да пренебрегнеш умразата си към тях и си намери занимание докат той е с тях.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Темата е от 2005-а..
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Голям фен Аватара на Ice
    Ти не си добре
    Everything happens for a reason..

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Еми поговори с пича за това и се изяснете..

..this world is watching me..

Цитирай Първоначално написано от NaSty GiRl
    emii prosto sedni i govori s nego ne go zarqzvai vednaga..moje naistina tezi hora da sa mu priqteli kakto i ti ima6 svoi priqteli..i vse pak se surdi6 za tova che ne vliza v chata golqma rabota vajnoto e navun da ste zaedno ..

омф
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си