- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДА го зарежа ли.
I samo zashto ne vliza v chata mislish da go ostavish. Ti ne si dobre. Obichate se i tova e nad vsichko. Ne estestveno![]()
о боже то поне да не беше ЧАТ ... тва е глупаво остави човека да се занимава и с други неща освен с теб се пак малко въздух нема да му е излишен аз на твое място не бих го скъсала заради капризите си ..![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ае ти си ебахти обсебващата...Не влизал в чата а-у да си пишете въъъъъъъъъх ко ши прайми...Хвани сеа си поорежи малко ръцете с неговата буква и са успокой![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Еми поговорете си!Кажи му че искаш повече внимание трябва да те разбере!
Напълно те разбирам .. и честно казано съм сигурна,че щях да реагирам по същия начин ! В една подобна ситуация съм на твоята , така че мога да си претставя какво ти е на теб ! Съжалявам много наистина .. Изчакай още няколко седмици .. говори с него .. и в крайна сметка ако продължи сичко по същия начин .. по добре сложи край на мъчението си !Аз поне така мисля да направя в моя случай !
![]()
abe hora kyw e smisyla da dawate syweti kat taq tema e ot predi 3 godini ????????????????![]()
![]()
![]()
...въпроса от негова страна е " да зарежа дългогодишните си приятелите или да седа да чата с гаджето дет му е скучно и се чуди ко да прай"как тей ще го зарязващ за подобно глупост?!опитай се да пренебрегнеш умразата си към тях и си намери занимание докат той е с тях.
Темата е от 2005-а..![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Еми поговори с пича за това и се изяснете..
..this world is watching me..
омф![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....