- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имаше ли кръв?
Kolkoto i banalmo da zvu4i,iskam da vi popitam vas momi4eta ima6e li krav parvia pat?Vse o6te sam devstvena, a moi priatelki sa mi kazvali 4e imalo tolkova krav 4e celite 4ar6afi se izcapali.Molq vi otgovorete mi.Pri vas taka li be6e?Mnogo li vi bolq?
Аз пък до сеган е съм чувала при някой да е имало толкова много кръв...При мен нямаше абсолютно никаква кръв и капчица даже! Иначе много си болеше, но не е болка за умиране.
![]()
При всичките ми приятелки е имало само по 2-3 капчици не повече...Тея твойте сигурно нещо са се ебавали и са искали да те стреснат.
![]()
nikakva krav nikakva bolka ne e imalo
Mnee nqma6e kruv.to pri vseki si e razli4no siurno ama super mnoo bole6e![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Мда при всяка си е различно... При мене нямаше нито капчица кръв и въобще не ме боля...сичко си беше суперОсвен това и приятеля ми беше внимателен
!
pri men nqma6e kruv![]()
macko , ebahti priqtelkite naprafo..! po4ti nqma kryv - 1,2 kap4ici
xaxa primerno kazano , no ako si s milo mom4e nqma i da te boli tolkova ! aide du6ko , davai !!!!! are
![]()
priqtelkite ti sa si napravili mnogo gruba 6ega s teb ili samite te buob6te ne znaqt...nqma ni6to takova!!!az pravih sex za purvi put predi okolo 2 mesetza i ne mi te4e kruv!!!nito kapka dori!!!e,ima i takiva,na koito im te4e,no te sa mnogo malko i im te4e po 2-3 kapki,ne pove4e.
Pri men niamashe krav.Tvoite priatelki moje da sa se izbazikali che im e teklo tolkova mnogo krav.Poveche ot 2-3 kapki prosto e navazmojno osven ako ne si v cikal
при мен нямаше кръв
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
men mnogo me boleshe ama po vreme na akta nqmah kruv samo super malko posle imah na belioto si !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
ami i pri men nqma6e kryv,ama super mnogo bole6e![]()
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
доста ме болеше ама така и не разбрах дали е имало кръв от отварянето защото като ме боцнаха и ми дойде веднага![]()
ne e zaduljitelno da ima kruv moje i da ima moje i da nqma
![]()
Pri men nqmashe kapka kryv!Ne e zadyljitelno da ima.
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
izbazikali sa te, ne e vazmojno da e imalo tolkova krav
I az sam taka, no ne zatova e temata, smqtam 4e e nevazmojno mnogo da karviПървоначално написано от MalkataDrusalka
Bazikali sa te
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
nqma Spoko ;]
Ех да ти имам приятелкитеСпоко... давайте с момчето , щом като има желание... няма да умреш , на всеки се случва в живота
![]()
pri men ima6e syvsem malko kryv,a sy6to i bole6e no se tyrpi....
*ThE~WorLd~Is~MinE*
sled tva imah 1 kap4ica
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
хаха тия твойте приятелки на по колко годинки са...не им се връзвай...![]()
shht