- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имаше ли кръв?
При мен нямаше никаква кръв,ама мноого ме боля,дори си и поплаках малкоАма след това вече идва удоволствието,ммммм....
![]()
Цяла кофа напрао...даже я сменяхме...пфф баси тъпите въпроси колко кръв може а има помисли логично...
Pri men nqma6e.
Имаше , но беше по презерватива и по бельото ми след тва.Нито капчица на чаршафа.
ima6e krav,no tq be6e mn malko i ni6to ne izcapahme.
pri men li4no ima6e dosta,vse edno sam v cikal i mi te4e 4-5 dena,ama pri vseki e razli4no
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
wij sq ima toooolkowa mnooo kryw 4e edno ritualno ubiistwo na 100kiloramowo prase e malko sprqmo tfaПървоначално написано от triple
:ROFL:
![]()
btw tvoite frs qko sa se ebawali s teb...a ti im si se warzala
pri wseki e razli4no,ama max 3-4 kapki..mislq
![]()
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
Ми не,определено,аз нямах проблеми- има за какво да се притесняваш очевидно,но отпусни се и карай па квот ще да стаа...освен това както се казва в "Дервишово семе" от Николай Хайтов: "Ще правиш,ще струваш,кръв да има утре на сабахлем (сутринта)." Мисля,че ме разбрахте...
Nope...i can't
еми при мене нямаше кръв, но болеше много както и по - горе казаха нее болка за умиране:P
При мен имаше кръв![]()
имаше мъничко кръв по презерватива, но целите чаршафи.....едва ли на всичките ти приятелки им се е случило точно това
SMILE FOR ME NOW
Нямаше кръв нито капка. Ако кърви не е кървава баня, а малко капчици, които след броени минути спират. Разбира се има и по-тежки случаи. Всичко си зависи от момичето и неговия химен. Разбира се и от сексуалния акт-ако партньорът е нежен и те възбуди максимално, то кръвта и болката ще са минимални.
Ami bolkata e sladka,stranna,nezabravimaUse6taneto e 4udesno.Krav-napalno e normalno da ima,vapreki 4e pri menq6e i kapka,no sled tova razbrah 4e e trqbvalo Lubimiqt mi da me potupa po krasta ama ve4e e kasno
![]()
Не, нямаше.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Pri men pak nito kruv ima6e nito me bole6e ... si4ko be6e perfektno![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
ami da ti kaja pri vseki e individyalno. ako devstvenata ti cipa e po-debela normalno e pove4e da te boli i da ima6 krav, no ne vse edno te kolqt - nqkolko kapki. ponqkoga moje4 i da e po-obilna, no rqdko. a ako devstvenata ti cipa e po tanka - bolka i krav po4ti nqma da ima. taka 4e-spoko! izjivei parviq si pat bez pritesneniq- kakto se slu4i, vajno e da ti e hybavo.