.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен
    При мен нямаше никаква кръв,ама мноого ме боля,дори си и поплаках малко Ама след това вече идва удоволствието,ммммм....

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аз пък до сеган е съм чувала при някой да е имало толкова много кръв... При мен нямаше абсолютно никаква кръв и капчица даже! Иначе много си болеше, но не е болка за умиране.
    При всичките ми приятелки е имало само по 2-3 капчици не повече... Тея твойте сигурно нещо са се ебавали и са искали да те стреснат.
    И при мен така

Цяла кофа напрао...даже я сменяхме...пфф баси тъпите въпроси колко кръв може а има помисли логично...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Имаше , но беше по презерватива и по бельото ми след тва.Нито капчица на чаршафа.

ima6e krav,no tq be6e mn malko i ni6to ne izcapahme.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Pri men li4no нямаше нито 1 капчица

pri men li4no ima6e dosta,vse edno sam v cikal i mi te4e 4-5 dena,ama pri vseki e razli4no
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Re: Имаше ли кръв?

Цитирай Първоначално написано от triple
    Kolkoto i banalmo da zvu4i,iskam da vi popitam vas momi4eta ima6e li krav parvia pat?Vse o6te sam devstvena, a moi priatelki sa mi kazvali 4e imalo tolkova krav 4e celite 4ar6afi se izcapali.Molq vi otgovorete mi.Pri vas taka li be6e?Mnogo li vi bolq?
    wij sq ima toooolkowa mnooo kryw 4e edno ritualno ubiistwo na 100kiloramowo prase e malko sprqmo tfa :ROFL: btw tvoite frs qko sa se ebawali s teb...a ti im si se warzala pri wseki e razli4no,ama max 3-4 kapki..mislq
    ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!

Ми не,определено,аз нямах проблеми - има за какво да се притесняваш очевидно,но отпусни се и карай па квот ще да стаа...освен това както се казва в "Дервишово семе" от Николай Хайтов: "Ще правиш,ще струваш,кръв да има утре на сабахлем (сутринта)." Мисля,че ме разбрахте...
    Nope...i can't

Град
    Elit Way School
    еми при мене нямаше кръв, но болеше много както и по - горе казаха нее болка за умиране :P

imah si vsi4ko

При мен имаше кръв

имаше мъничко кръв по презерватива, но целите чаршафи.....едва ли на всичките ти приятелки им се е случило точно това
    SMILE FOR ME NOW

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нямаше кръв нито капка. Ако кърви не е кървава баня, а малко капчици, които след броени минути спират. Разбира се има и по-тежки случаи. Всичко си зависи от момичето и неговия химен. Разбира се и от сексуалния акт-ако партньорът е нежен и те възбуди максимално, то кръвта и болката ще са минимални.

Ami bolkata e sladka,stranna,nezabravimaUse6taneto e 4udesno.Krav-napalno e normalno da ima,vapreki 4e pri menq6e i kapka,no sled tova razbrah 4e e trqbvalo Lubimiqt mi da me potupa po krasta ama ve4e e kasno

Град
    Plovdiv
    При мен имаше

Не, нямаше.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    mAinA cItY...
    Pri men pak nito kruv ima6e nito me bole6e ... si4ko be6e perfektno
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

ami da ti kaja pri vseki e individyalno. ako devstvenata ti cipa e po-debela normalno e pove4e da te boli i da ima6 krav, no ne vse edno te kolqt - nqkolko kapki. ponqkoga moje4 i da e po-obilna, no rqdko. a ako devstvenata ti cipa e po tanka - bolka i krav po4ti nqma da ima. taka 4e-spoko! izjivei parviq si pat bez pritesneniq- kakto se slu4i, vajno e da ti e hybavo.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си