- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by B_S_G: Има ли цвят любовта?
![]()
Хей, правя проучване, за това искам да ви питам. Какъв е цветът на любота според теб? И защо?
![]()
7 точка от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Dosta strannen vupros...No az mislq,4 e lubovta e 4yvstvo , neznam kak moje da ima cvqt?! Lubovta e navsqkude, zna4i e i vuv vsi4ki cvetove....
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Не, тя няма нищо.Любовта е една илюзия, една сянка...Любовта не съществува.Любовта е само една думичка, с която хората описват чувствата си един към друг.Чрез думичката любов човек определя настроението си.По-важна е връзката между двама души, техните отношения и взаимните им чувства.Любовта не може да бъде сложена под един знаменател, защото няма двама души, които изпитват еднаква доза любов.Всеки обича различно, затова и цветът на любовта е различен при всеки човек.Да, няма билиарди цветове, но няма и едно и също количество любов.Любовта е просто човешко чувство, което кара един човек да се чувства най-щастливият на света, дава му кураж и го подкрепя, но за други е най-омразното, защото тя им предоставя само нежелани изненади.
Любовта няма цвят, вкус, мирис, усет или каквото и да било, тя е просто една...илюзия
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Според мен любовта няма цвят. Всеки си я представя по различни начини , с различни фантазии. А и любовта е с много разновидности - бащина любов, братска любов, любов към родината, към природата и т.н.
~~~Върпсо на лично мнение~~~
Традиционно нюансите на червеното..както започнем от нежно розово до страстно тъмно червено![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Розова-споделената
черна-самотната
[color=black][b] ☼٭ M
spored men nqma vkus nqma miris nishto nqma tq si e prosto chuvstvo i nqma nishto obshto s t`fa che e prieto surcata da se ocvetqvat v cherveno ili edni ustni !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
ami nqma bolestite nqmat cvetove i mirisi i ne se vijdat
![]()
Любовта няма нито цвят,нито вкус,нито мирис.Тя е чувство.Не можеш да я пипнеш,нито видиш,нито помиришеш.Просто я чувстваш![]()
Spored men nqma nito cvqt, nito miris, tq samo se use6ta![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Lubovta e chyvstno koeto nemoje da se opishe s prosti dymichki dori i s edno "OBICHAM TE"
BUDI ZVEZDA ZA VSICHKI
NO SLUNCE SAMO ZA MEN
S DYSHATA SI OBICHAI VSICHKI
NO SUS SURCETO SI SAMO MEN!!
Много хора смятат,че цвета на любовта е червения.Мисля че идва от червените сърца,рози и всичко останало ,което се подарява.Аз не съм на това мнение обаче.Както пишеше в повечето постове по-горе тя е само чувство.Не може да я уловиш,нито помиришеш.Тя просто се усеща
Tozi koito smqta che chuvstvata i systoqniqta nqmat cvqt e v golqma greshka
az sam ot horata koito mislqt logi4no a ne abstraktno i zatova mi e trudno da si predstavq kak 4uvstvata mogat da badat svarzani sas cvetove
Първоначално написано от CRaZy_IKT
Vseki s mnenieto siПървоначално написано от foxy_f
Ne mislq 4e nqkoi kato ne e slaglasen sas tova 4e ima cvqt e v gre6ka
Vseki ima pravo na mnenie vse pak, nali zatova e temata
Uvajavaite mnenieto na drugiq
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Когато любовтта е възможна,то тя тогава е розова.Но когато е невъзможна тя е съчетание от розово и сиво!Но това е относително казано и може би в преносен смисъл!И въпреки,че ви се струва глупаво е така и винаги когато пискате силно можете да видите цветовете на любовта!Нима пред вас ще стоят 2-ма влюбени души и ще се целуват и прегръщат и вие ще отречете ,че ги няма и не ги виждате!По добре отворете очите си за любовта и ги затворете за лошите неща като убииствата и насилето,което се наблюдава навсякъде!![]()
Priqtel e ne tozi koito ti b1rshe s1lzite,a tozi,koito ne ti dava povod da plachesh!
Spored men, tq nqma cvqt.. tq e chustvo.. tq e na vsqkade!
mn hora kazavach i mislqt che e cherven, zashtoto taka e bila predstavena lubovta prez drugi hora.. i veche sme prieli che chervenq cvqt e cveta na lubovta... no istinata e che nikoi ne znae kakuv e cveta na lubovta
![]()
любовта варива в цветовата гама от най-светлите, нежни цветове през натрапчивите и страстните, до депресантските и умрели цветовесамо трябва малко повечко фантазия да ги видиш
morsmordre, любовта е просто чувство, мимолетно чувство... което идва и си отива ей така - от нищото. но живеем заради него![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
lubota e 4uvstva, a to nqma cvetq, miris i t.n. no ako predpolojim 4e lubovta ima cvqt, to cveta i za vseki 6te e razli4en. ako e spodelena 6te e ne6to svejo, a ako ne to 6te e nqkoi tamen cvqt.
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Zna4i .... Lubovta spored men e vyv vsi4ki cvetove ... ot bqlo do 4erno ili... 4erveno do 4erno - zavisi ot horata i ot silata na lubovta....
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Spored men tia moje da e 4ervena,prozra4na,dori 6arena![]()
Всъщност да така е традиционно,обаче като се замислиме не е възможно тя да има цвят...тя е просто чувствоПървоначално написано от AvLee
taman tva 6qh da pi6aПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Лично за мен любовта си има и цвят,и вкус,и мирис,че даже и име,Георги![]()
`За мен цвета на любовта е розов,защото когато съм с моята любов все едно съм си сложила шибани ророви очилца