.

Виж резултатите на анкетата: Има ли цвят любовта?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

13 40,63%
  • Няма цвят, няма вкус, няма мирис...

14 43,75%
  • Как каква? Цветът на любовта е червен...

5 15,63%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

She-Devil
    Guest

Moderated by B_S_G: Има ли цвят любовта?

Хей, правя проучване, за това искам да ви питам. Какъв е цветът на любота според теб? И защо?

7 точка от правилника.
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Dosta strannen vupros...No az mislq,4 e lubovta e 4yvstvo , neznam kak moje da ima cvqt?! Lubovta e navsqkude, zna4i e i vuv vsi4ki cvetove....
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Не, тя няма нищо.Любовта е една илюзия, една сянка...Любовта не съществува.Любовта е само една думичка, с която хората описват чувствата си един към друг.Чрез думичката любов човек определя настроението си.По-важна е връзката между двама души, техните отношения и взаимните им чувства.Любовта не може да бъде сложена под един знаменател, защото няма двама души, които изпитват еднаква доза любов.Всеки обича различно, затова и цветът на любовта е различен при всеки човек.Да, няма билиарди цветове, но няма и едно и също количество любов.Любовта е просто човешко чувство, което кара един човек да се чувства най-щастливият на света, дава му кураж и го подкрепя, но за други е най-омразното, защото тя им предоставя само нежелани изненади.
    Любовта няма цвят, вкус, мирис, усет или каквото и да било, тя е просто една...илюзия
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Според мен любовта няма цвят. Всеки си я представя по различни начини , с различни фантазии. А и любовта е с много разновидности - бащина любов, братска любов, любов към родината, към природата и т.н.
    ~~~Върпсо на лично мнение~~~

Супер фен
    Град
    някъде...
    Традиционно нюансите на червеното..както започнем от нежно розово до страстно тъмно червено
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    Розова-споделената
    черна-самотната
    [color=black][b] ☼٭ M

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    spored men nqma vkus nqma miris nishto nqma tq si e prosto chuvstvo i nqma nishto obshto s t`fa che e prieto surcata da se ocvetqvat v cherveno ili edni ustni !
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Супер фен

:)

ami nqma bolestite nqmat cvetove i mirisi i ne se vijdat

Любовта няма нито цвят,нито вкус,нито мирис.Тя е чувство.Не можеш да я пипнеш,нито видиш,нито помиришеш.Просто я чувстваш

Spored men nqma nito cvqt, nito miris, tq samo se use6ta
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Lubovta e chyvstno koeto nemoje da se opishe s prosti dymichki dori i s edno "OBICHAM TE"
    BUDI ZVEZDA ZA VSICHKI
    NO SLUNCE SAMO ZA MEN
    S DYSHATA SI OBICHAI VSICHKI
    NO SUS SURCETO SI SAMO MEN!!

Град
    V grada na senkite ...
    Много хора смятат,че цвета на любовта е червения.Мисля че идва от червените сърца,рози и всичко останало ,което се подарява.Аз не съм на това мнение обаче.Както пишеше в повечето постове по-горе тя е само чувство.Не може да я уловиш,нито помиришеш.Тя просто се усеща

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Tozi koito smqta che chuvstvata i systoqniqta nqmat cvqt e v golqma greshka

Повече от фен
    az sam ot horata koito mislqt logi4no a ne abstraktno i zatova mi e trudno da si predstavq kak 4uvstvata mogat da badat svarzani sas cvetove

Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Tozi koito smqta che chuvstvata i systoqniqta nqmat cvqt e v golqma greshka
    Цитирай Първоначално написано от foxy_f
    az sam ot horata koito mislqt logi4no a ne abstraktno i zatova mi e trudno da si predstavq kak 4uvstvata mogat da badat svarzani sas cvetove
    Vseki s mnenieto si Ne mislq 4e nqkoi kato ne e slaglasen sas tova 4e ima cvqt e v gre6ka Vseki ima pravo na mnenie vse pak, nali zatova e temata Uvajavaite mnenieto na drugiq
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Град
    gr.varna.ul.kap.rai4o 54,et.3,ap.8
    Когато любовтта е възможна,то тя тогава е розова.Но когато е невъзможна тя е съчетание от розово и сиво!Но това е относително казано и може би в преносен смисъл!И въпреки,че ви се струва глупаво е така и винаги когато пискате силно можете да видите цветовете на любовта!Нима пред вас ще стоят 2-ма влюбени души и ще се целуват и прегръщат и вие ще отречете ,че ги няма и не ги виждате!По добре отворете очите си за любовта и ги затворете за лошите неща като убииствата и насилето,което се наблюдава навсякъде!
    Priqtel e ne tozi koito ti b1rshe s1lzite,a tozi,koito ne ti dava povod da plachesh!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Spored men, tq nqma cvqt.. tq e chustvo.. tq e na vsqkade!
    mn hora kazavach i mislqt che e cherven, zashtoto taka e bila predstavena lubovta prez drugi hora.. i veche sme prieli che chervenq cvqt e cveta na lubovta... no istinata e che nikoi ne znae kakuv e cveta na lubovta

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Голям фен
    любовта варива в цветовата гама от най-светлите, нежни цветове през натрапчивите и страстните, до депресантските и умрели цветове само трябва малко повечко фантазия да ги видиш

morsmordre, любовта е просто чувство, мимолетно чувство... което идва и си отива ей така - от нищото. но живеем заради него
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    lubota e 4uvstva, a to nqma cvetq, miris i t.n. no ako predpolojim 4e lubovta ima cvqt, to cveta i za vseki 6te e razli4en. ako e spodelena 6te e ne6to svejo, a ako ne to 6te e nqkoi tamen cvqt.
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Zna4i .... Lubovta spored men e vyv vsi4ki cvetove ... ot bqlo do 4erno ili... 4erveno do 4erno - zavisi ot horata i ot silata na lubovta....
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Spored men tia moje da e 4ervena,prozra4na,dori 6arena

Цитирай Първоначално написано от AvLee
    Традиционно нюансите на червеното..както започнем от нежно розово до страстно тъмно червено
    Всъщност да така е традиционно,обаче като се замислиме не е възможно тя да има цвят...тя е просто чувство

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Spored men nqma nito cvqt, nito miris, tq samo se use6ta
    taman tva 6qh da pi6a
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Лично за мен любовта си има и цвят,и вкус,и мирис,че даже и име,Георги `За мен цвета на любовта е розов,защото когато съм с моята любов все едно съм си сложила шибани ророви очилца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си