- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Воля..какво е това?
Имате ли воля![]()
Какво според вас означава воля![]()
Имаш да учиш...а компютъра стои на бюрото ти и те приканва да го включиш
или слънцето весело наднича и приятелита навън те викат...а ти въпреки това устояваш.
Означава ли преследване на целите и да не се отказваш?Защото много често искаш нещо силно...но силите ти не стигат за да го постигнеш или нямаш воля...
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Ами аз мисля,че нямам голяма воля,но може би не съм имала и толкова големи изпитания...а за да имаш силна воля според мен е нужно да имаш стремеж,да искаш нещо много силно и да трябва да се откажеш от нещо,което също ти харесва.![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
ne poznawam mnoo hora koito imat dobra wolq~! i az ne sym takyw!
Немам Подпис...
Az mislia 4e imam volia.
Volia spored ozna4ava da moje6 da prodalgi6 napred vapreki vsi4ko,nezavisimo ot obstoiatelstvata.
Spored men v opredeleni slu4ei imam volia
Primerno:
Poniakoga har4a bezobrazno mnogo za gluposti
niamam volia i za dietat mi da si ia spazvam
abe ujas,no za po vajni ne6ta dobre 4 eimam voliata![]()
ами....аз съм скорпионче...и би трябвало да съм упорито....ама...на моменти...проявявам силна воля...а в други-мнеНай-добрата ми фриендка има страшна воля....от 96кг. стана 65 ...
звучи невероятно,но е така,за което страшно много й се възхищавам
:P
Ami az opredeleno nqmam volqPravq tova koeto iskam na momenta bez da mislq dali e redno ili neredno a kogato iskam da se otkaja ot ne6to opredeleno nemoga
No vajnoto e che za sega tva ne mi prechi osobeno
![]()
Ne priemai jivota tvarde naseriozno!!Vse pak nikoi ne ojivqva))!
ooohhh i men neshto mi lipsva volq.. daje mnoooogo mi lipsva.. ujasno e kato nqmash volq.! vse se razdvoqvash, znaesh, che ne postupvash pravilno ama ne mojesh i ne mojesh da se spresh... vse si kazvash ot drugiq put veche nqma tva ili onova da pravq ili ne pravq, ama kvo stava? kato doide momenta i pak nqmash volq! UJAS! kato zatvoren krug!! heeey tva me podseshta za noviq "The ring 2" mislq da go gledam! lolllz sorry za otklonenieto.. =))
az pak sam oven4eПървоначално написано от MaD_CaT*
Моля пишете по темата!!!
Moderated by aBeP4eTo
ами ако трябва да следвам примерите които даде, сигурна че ще се
паркирам пред компа и съм сигура че ще изхвърча на вънка...
но реално погледнато винаги успявам да се справя със задачите си, за сметка на недоспиване и напрежение заради липсата на време....понякога разбира се провалям но ми се струва нормално
освен това съм нецеленасочена, непоследователна и неорганизирана, така че е оправдано
но пък фактите говорят, винаги успявам дори със закъснение или небезупречно изпълнение....
дали имам воля....може би
Give me your best shot motherfucker!
za sujalenie az mai sam ot horata,koito nqmat mnogo silna volq...ponqkoga znam,4e se nalAGA DA NAPRAVQ NE6TO,NO VUPREKI VSI4KO NE GO PRAVQ...TAKAVA SUM SI ...![]()
Аз нямам никаква воля.И това е много лошо.Но какво да се прави,такава съм си.И за съжаление не търпя промяна.
Много е лошо човек да няма воля.Това значи,че няма да може да се справи с труднпстите,които му предстоят по нататък в живота.И аз самата съжалявам,че съм човек без какпка воля...
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
за мен волята е силата която човек притежава за да постигне целите си вупреки трудностите и вупреки всички влияещи му фактори
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
volq e tova da znaesh tochno kakvo iskash i da si gotov da go postignesh na vsqka cena ...
volqta e v reshitelnostta i gotovnostta da jertvash lichnite egoistichni podbudi v imeto na neshto po stoinostno(moje bi)
ili prosto izpitanie
mislq che za vajni neshta imam volq,no kogato znam che moga da postigna neshtoto dori da si pozvolq malko volnosti i glezotiiki ...to ne si gi zabranqvam ...
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Imam mnogo golqma volq![]()
Pozdravi za hubavata tema, kakto vsi4ki tvoi temi![]()
Volq e jelanie za postigane na dadena cel, ne6to koeto te naduhva da uspee6Smqtam, 4e v dne6no vreme malko hora imat volq, sqka6 q gubqt tvarde lesno
![]()
Az sam zodiq luv i naumq li si ne6to pravq vsi4ko po silite mi za da uspeq :P Naistina e trudno da ustoi6 na ne6to, koeto te izku6ava da zareje6 sku4noto
A za posledniq vapros - smqtam 4e vsi4ko moje da se postigne sas volq stiga tova ne6to da e v ramkite na vazmojnoto
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Абсолютно!Първоначално написано от ISSP
Spored men volqta e kogato ustoqva6 na kakvi li ne izku6eniq za da postigne6 ne6to koeto iska6 ili znae6 koeto 4e prosto trqbva...![]()
da sa6to moje i tova da ozna4ava za6toto za da postigne6 ambiciite si e nujna silna volqПървоначално написано от AvLee
s risk da prozvu4i nqkak si neskromno![]()
bih kazala 4e imam silna volq za6toto sam dosta ambiciozna i po4ti vinagi postigam tova koeto iskam.vinagi presledvam celite si dokrai no i nikoga ne si postavqm nerealni celi ili takiva koito sa bezmisleni.
Според мен няма нищо общо с зодиите!!!
Волята е нещо като целта. Да си наложиш нещо за дадена цел и да се бориш за постигането му така де цел без воля е невъзможно нещо!!!
волята е необходима за всеки един човекИначе какъв би бил смисъла на живота
![]()
Aз донякаде имам воля.. решавам си сама проблемите, задачите, задълженията колкото ида ми е трудно![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
az nqmam silna volqkazvam si"haide simona,trqbva da si nau4i6...". ama vmesto da sedna da si nau4a,az sqdam na kompiutara. za mnogo malko ne6ta imam volq,koeto e lo6o. ne sam i ambiciozna
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
аз мисля че имам голяма воля...
хахах...манеее все едно чувам себе сиПървоначално написано от monka
...все пак и аз съм Симона
...и такам.... :P
ами ако стане дума за учение нямам почти никаква воля, макар че имам голямооо желание да седна и да си науча...ама пусто мързел![]()
но общо взето работя по въпроса с волята... уж се водя амбициозен човек, който не обича да се предава..да видим![]()
а за волята в любовта... там ръка за ръка с тази воля вървят и гордостта и достойнството![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
az ponqkoga imam bolq i to golemi4ka ama twa e dosta rqdko sre6tano qwlenie za men pone!Ponqkoga sam tolkowa zle.......prosto znam 4e 6e me izpitat i 4e 6e praim klasno i kwo pak ne sqdam da u4aTrqbwea nekoi dosta da me pospla6i.....
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
volq....volqta e ne6to koeto se predobiva s vremeto...!!!da si re6i6 ne6to i da go postigne6 na vsqka cena kakvoto i da stava..
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
e vseki chovek ima razlichna volq..na nqkoi tq e v pove4e na drugi v po malko i taka no tova pravi jivota interesen![]()