.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    [color=yellow]Ami ne moga da kaja 4e imam golqma volq! V smisal 4e v nqkoi situacii moga da sam tvarda kato kamak , a v drugi.........prostuuuu da ne govorq
    P.S. ako stava duma za u4ene sam aut kato pogledna u4ebnicite i kompa se izku6avam mnou, vse si mislq 4e imam vreme da si nau4a.......pyk adski me marzi
    Ne vsi4ko e takova,kakvoto izglejda :}}}

Pri men po skoro vsi4ko opira do inata a ne volqta

za volq ne znam ama az inat imam do nebeto
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Re: Воля..какво е това?

Ами имам воля що се отнася до важните неща.Но от примерите които даде веднага ти казвам,че пред това да уча ще избера да седна на компа или ще изляза с приятели.Което не е никак хубаво,но какво да се прави.Все пак се радвам,че стане ли дума за нещо по-важно проявявам воля,но това в крайна сметка ми коства много напрежение и нерви.Уча винаги в последния момент и изобщо всичко правя в последната минута.Затова доста често съм уморена и недоспала.Но ако знам,че трябва задължително да направя нещо,каквото и да ми струва това,на каквато и цена да е,ще го постигна.С няколко думи - имам воля,когато ми се налага.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми волята е да можеш да преминеш през трудни духовни предпятствия.Понякога я имам но почти винаги "не".Лесно се отказвам

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Az moga samo da dobavq 2 raboti strano volevi 4ovek sam No i stra6no marzeliv No vinagi ospqvam da postigna tva koeto sam si naumil pak te ne sa mn visoki i nepostijimi celi
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си