- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Воля..какво е това?
[color=yellow]Ami ne moga da kaja 4e imam golqma volq! V smisal 4e v nqkoi situacii moga da sam tvarda kato kamak, a v drugi.........prostuuuu da ne govorq
P.S. ako stava duma za u4ene sam aut kato pogledna u4ebnicite i kompa se izku6avam mnou, vse si mislq 4e imam vreme da si nau4a.......pyk adski me marzi![]()
Ne vsi4ko e takova,kakvoto izglejda :}}}
za volq ne znam ama az inat imam do nebeto
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Ами имам воля що се отнася до важните неща.Но от примерите които даде веднага ти казвам,че пред това да уча ще избера да седна на компа или ще изляза с приятели.Което не е никак хубаво,но какво да се прави.Все пак се радвам,че стане ли дума за нещо по-важно проявявам воля,но това в крайна сметка ми коства много напрежение и нерви.Уча винаги в последния момент и изобщо всичко правя в последната минута.Затова доста често съм уморена и недоспала.Но ако знам,че трябва задължително да направя нещо,каквото и да ми струва това,на каквато и цена да е,ще го постигна.С няколко думи - имам воля,когато ми се налага.![]()
Ми волята е да можеш да преминеш през трудни духовни предпятствия.Понякога я имам но почти винаги "не".Лесно се отказвам![]()
Az moga samo da dobavq 2 raboti strano volevi 4ovek samNo i stra6no marzeliv
No vinagi ospqvam da postigna tva koeto sam si naumil pak te ne sa mn visoki i nepostijimi celi
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!