.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Vicove!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland

Vicove!

Значи незнам дали вече има такава тема , но.. както и да е Та мисълта ми е.... ако искате напишете най-смешния виц който сте чували или няколко от любимите ви! Ето на мене за сега този най-много ми харесва

- Докторе, спаси ме ,че умирам-влиза влачещ се мъж с нож в гърба му.
    - Съжалявам,но работното ми време е до 17 часа, а сега е 17.05.
    - Помогни ми,бе докторе,умирам!
    - Какво да те правя? Освен да ти дам час за утре в осем часа да си пръв......
    - Това ли е хуманността на нашата медицина,да ме оставиш да умра като куче.
    - Прав си за хуманността - рекъл трогнат доктора.
    - Не мога да те оставя така.......
    Извадил ножа от гърба му и го забил до дръжката в окото му.
    - Тичай бързо при очния,той работи до 17.30 часа.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Повече от фен
    az sqkash nqmma chuvstvo za humor za vicovete ... ne sa mi osobeno smeshni i ne moga da gi razkazvam i ne gi i pomnq ... shte pitam brat mi toi e po taq chast i shte napisha nqkoi tuk
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Guest

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Не знам кой е най-смешния виц дет знам ама ся са сештам за едни такиа брутални или пък гнусни

Едно еврейче отива при Хитлер и му вика"
    -Чичко каде са мама и тати?
    Очите на Хитлер блеснали и потриваики ръце зел да вика:
    -Дуру,Дуру,Дуру...

Дуру - Марка Сапун за тея дето не сгряват

Вървяло едно вампирче през гората много гладно. Гледа на едно дърво вързана една гола мадама и до нея един много стар вампир седи и нещо се куми.- Ийй дядо, айде да й изпием кръвта на тая. - Не мога, синко, нямам зъби.- Ами как живееш тогава?- Карам я някак криво-ляво от месец на месец

Пиян тип спира такси и пита шофьора:- Може ли да оставя една каса бира и 10 кебапчета на задната седалка?- Разбира се - отговорил шофьора.- Буаааа! (изповръщал се пияния).

По време на аутопсия в моргата пред отворения труп стоят двама лекари. - Я, юфка - казал първият, извадил лъжица и започнал да си хапва.- Какво правиш бе, не виждаш ли че в юфката имаше косъм? - казал другия.Първият се разтресъл от погнуса и повърнал обратно юфката. В този момент вторият извадил лъжица и започнал на свой ред да си похапва.- Колега, нали имаше косъм в юфката, какво правите?- Абе излъгах те, защото не понасям студена юфка!

Едно момиченце си играе в пясъка с кофичка и лопатка. Минава един гадняр - Ей, момиченце, дай си лопатката. - Не. Мама каза да не си давам играчките на непознати. - Дай лопатката , ще ти извадя едното око! - Не, мама каза да не си давам играчките. И гадният му гадняр извадил едното око на детето и казва - Видя ли сега! Дай лопатката! - Не, мама каза ... - Ама ще ти извадя и другото око! - Не, мама каза ... Гадът извадил и другото око на детето. Тогава то взело кофичката и лопатката и тръгнало към къщи. - Ей, момиченце, къде отиваш сега!? - Мама каза като се стъмни да се прибирам.

Педофил се хванал на работа в детска градина и си харесал едно русичко момиченце.Отишъл до него и му казал:-Малката ако ми дадеш да те погаля по бузката ше ти дам бонбонче.Детето се съгласило и педофила и дал бонбонче.-Ако ми дадеш да те погаля по косичката ши ти дам вафла.Момиченцето пак се сагласило и педофила и дал вафла.-Ако ми дадеш да те погаля по устните 6ти дам 6околад.Момичето пак се навило и педофила оти6ъл да и купи 6околад а момичето си помислило"бахти тоя докато ме на.бе ши хвана захарна болест

Иванчо се прибира вкъщи и казва на баща си:- Тате, днеска ми беше първият полов акт.- Браво, сине, кога ще е втория?- Батковците казаха като ми мине дупето да ги викна пак.

Eдна блондинка отива на доктор и казва: - Докторе, мисля, че имам втори гръбнак. - Ама как!? Това е невъзможно! - Да, пипнете. - Аууу! Трябва да направим снимка.Направил снимка и удивен казал: - Г-це, не са ли ви казвали, че когато си слагате нов тампон трябва да махнете стария.

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Ха ха айде давайте сега секи да пуска вицове да са хилим. Аз от година не чета такива работи... предпочитам да си намирам нещо по занимателно. Вицовете ги слушам всеки ден в даскалските стаи или по улиците... по телевизията, по радиото , по вестниците...реалност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си