- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата крачка
Кой прави първата крачка, според вас?
Според мен е момчето..лично аз не мога да направя първата крачка..не съм толкова решителна..:P
Колко теми ще пуснеш?
Какво значение имам кой ще направи първата крачка? Понякога е момчето, друг път момичето ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Според мен няма значение кой ще направи първата крачка,важното е да се обичат младите![]()
Ако пуснеш още 5 теми,ще ти изръкопляскаме!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
и аз тва се питам..Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Все едно си някво малко десетгодишно дете,но в седми или осми клас и всичко ти е странно и имаш милиони въпроси,киснеш по цял ден пред компютъра и задаваш въпросите ти,на които ако се поровиш назад по темите ще намериш отговор...
и аз мисля че трябва да е момчето
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Аз пък ще кажа: зависи. Защото предствете си следната ситуация: Адам е потайно, но въпреки това се издава на Ева, не смее да направи първата крачка, но Ева е обсебена от клишето, че Адам трябва да бъде първият. И какво става? Нищо. Така че, зависи от това кой колко е отворен и смее да се "изкаже".
![]()
Зависи... Ако чакам да направи момчето първата крачка може да си умра хаха.. по принцип аз ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Който не го е срам ...Първоначално написано от j@dn@_z@_celufk@
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
А, ако момчето също не е толкова решително - какво правим?
Човек трябва да е смел, до колкото може и да се опита да се справя сам.Налага се понякога и ти да действаш.Ако харесваш дадено момче и той не ти обръща внимание...нали трябва да направиш нещо, за да ти обърне?
съгласна съмПървоначално написано от Roiroi
![]()
зависи от обстоятелствата...
ами различно.в повечето пъти е момчето,но и аз съм правила първата крачка,което не е кой знае колко трудно така,че..![]()
lIfE iS aS kNoW iТ
Няма эначение.Важното е да бъде направена,няма эначение от кого![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Зависи САМО ОТ ЕДНО НЕЩО.Който кихне пръв
Има ли значение?
И аз съм правила първата крачка и момчето я е правило...зависи от ситуацията.
Като гледам е всеобщо прието мъжа да действа първи но това е тъпо щом има чувства от двете страни защо да чакаш другия да направи първата стъпка?