.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Imam problem HELP MI

Pomignete mi haresvam si edno mom4e v edno y4ilishte sme!Ima interes kum men ama ne go pokazva.Hodi v moito kafe i sme samo za Zdrasti!!A pisheme li si SMS-si vsichko e OK.Kak da go nakaram da doide na nashta masa i da si govorim i kak da go nakaram da pokaje kakvo 4yvstva kum men ?

Molq vi pomognete mi!!
    BUDI ZVEZDA ZA VSICHKI
    NO SLUNCE SAMO ZA MEN
    S DYSHATA SI OBICHAI VSICHKI
    NO SUS SURCETO SI SAMO MEN!!

Повече от фен
    prosto go pitai koga e svoboden i go pokani na kafe, idete samo dvamata

Град
    V grada na senkite ...
    Kak da go nakarash da doide na vashata masa ?
    Otidi pri nego i go popitai dali iska da se prisyedini kym vas na masata vi.
    Kak da go nakarash da pokaje kakvo chuvstva kym teb?
    Emi to na sila nqma da stane.Prosto mu kaji che ti haresva i go popitai dali ot negova strana syshto e taka ...

Kogato go popitash dali iska da se vidim toi mi kaza 4e nemoje a v daskaloto vinagi izliza za da me vidi i ako az ne sum v chasovete a v kafe idva i toi vednaga s negov priqtel i sqdat na susednata masa!Toi samiq kazva 4e go kefq!!Nemoga da go razbera!
    BUDI ZVEZDA ZA VSICHKI
    NO SLUNCE SAMO ZA MEN

Повече от фен
    sram go e qvno...ti si napravila vsi4ko koeto zavisi ot teb a toi qvno predpo4ita da si stoi bez gaje vapreki 4e ima dosta dobara 6ans sas tebe i 4e i 2mata se haresvate...spored men ne se zanimavai sas nego pove4e i si ostanete samo priqteli.malko e t1po ot negova strana parvo da kaje 4e te haresva a posle da se d1rpa ...i toi ne znae kakvo iska.zaguba na vreme ee da se zanimava6 sas nego

Проблемът е че и аз го харесвам много и искам да направа нещо м/у нас да има!
    BUDI ZVEZDA ZA VSICHKI
    NO SLUNCE SAMO ZA MEN

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Ми вземи го покани на кафе, обади му се или му изпрати някой готин смс Заговори го просто...има много начини. Можеш да приложиш стария трик с блъскането в него и после да се извиниш ... знам ли , хиляди неща можеш да направиш. Покани го да учите заедно (ако сте на едно ниво) или на разходка, или го помоли за някаква дребна услуга да ти помогне , ако живее близо до вас може да те изпраща. Сама виждаш колко много са вариантите При всички случаи - ти действаш Надявам се , че ще успееш и ти стискам палци

Blagodarq na vsishki shte se opitam ako ne stane shte go zabravq!!!
    BUDI ZVEZDA ZA VSICHKI
    NO SLUNCE SAMO ZA MEN

Супер фен

:)

drasni mu edin sms primerno

Shokolad?...Ne e!...Zahar?...Nee ne!Neka da pomislq? Moje bi med?... I tova ne e!Podqvolite nqma nishto po sladko ot teb! ili puk

T-eji mi neshto ne sarceto.E-dvali shte me razberesh.B-ezumno nqkogo obicham.E-to po bukvite shte razberesh

mislq 4e vtoroto moje bi malko moje da go 6a6ne no kakvo po hubavo nali taka
    :P i posle mu zvuni i go pokani na kafe nadali 6te ti otkaje 6tom te haresva

aide uspeh

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Hmmm...Dosta interesno! Spored men te haresva, no e dosta sramejliv.Sled kato hodi kudeto i ti hodi6, pi6ete si smsi, zna4i ima nai-malkoto simpatii kum teb! :P Spored mne trqbva da go pokani6 na kafe ili kino, a ako otkaje ve4e neznam...Ne moje da e 4ak puk tolkova sramejliv...Ti na kolko godini si, a toi?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Ami mislq 4e purvo trqbva da se spriqtelite pove4e i da izlizate zaedno,a togava 6te stavat edno po edno ne6tata.Otna4alo kato ne e iskal ,moje bi go e bilo sram,probvai pak puk kvoto stane.Ve4e ako pak ti otkaje ,go ostavi,moje puk i toi da po4ne da vurvi sled tebe!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Guest
    Az sum na 16 a toi na 18 i dano da se poly4i ytre shte go pokana na kafe a ako otkaje posle toi shte me goni i taka dano stane neshto!

SUJELQVAM TOVA BQH AZ
    BUDI ZVEZDA ZA VSICHKI
    NO SLUNCE SAMO ZA MEN

Vijte se samo dvamata,govorete i 6te vidim kvo 6te stane

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    stranno, na 18 e puk e tolkova sramejliv. Zna4i napravi purvata kra4ka ti i dano da stane :P
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Здравей мила,
    предлагам ти когато влезе да го извикаш и да го питаш за нещо съвсем обикновенно като "Кой би на мача...."той ще ти отговори и ти може да му кажеш Ела на нашата маса ако седне супер.Успех

Blagodarq vi otnovo shte probvam i dano yspeq
    BUDI ZVEZDA ZA VSICHKI
    NO SLUNCE SAMO ZA MEN

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    podobre da otidete samo dvamata na kafe..
    no puk kogato toi e tam.. go pitai dali nqma da iska da doide na vashta masa....!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    kato se vidite kaji mu zdrasti kato otidesh v kafeto prati mu sms da doide v kafeto da go vidish ako doide isedne na druga masa prosto mu vikn ida sedne pri vas i zavurji nqkuv razgovor i taka postepenno se sbliji s nego puk posle koto shte da stava
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

foxy_f
    Отговорете с цитат
    prosto go pitai koga e svoboden i go pokani na kafe, idete samo dvamata

Град
    somewhere over the rainbow
    Прочетох ти първото изречение и загубих интерес...Сорка.

Shtom si pishete sms mu pishi - po-dobre da si govorim ochi v ochi ot kolkoto sus sms iskash li da se vidim ne samo na zdravei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си