.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Еми различни бащи има! Баща му си е казал - "станалото-станало"! Вярно можел е да прояви малко повече съчувстие,но....
    toi po-to4no kaza "Znaesh li kolko me interesuva tova?E otivai pri maikati.Opravqi se sam."
    lol тцтцт...манеее....нз кво да ти кажа...ама тва не е нормално ...Е,и ти си го разбрал,де ...ми майка ти кво каза ?
    izrysi mi obratnoto - da sam se opravql sam ... ili da otivam pri bashta mi .Tiq 2-mata sa uJASNI!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    tctc,spoko Tedo 6te se opravi6 ti si ku4e marka
    6te se opravi6 skoro,nqma da se pla6i6:]
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен
    tctc,spoko Tedo 6te se opravi6 ti si ku4e marka
    6te se opravi6 skoro,nqma da se pla6i6:]
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Ei, v tiq diskoteki samo poboi6ta stavat, biqt se ei taka - da stava boi No ti ne se trevoji, 6te se pravi6 i 6te si kakto predi, a za tqh - VSI4KO SE VRA6TA
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    кофти

Голям фен
    Град
    sf
    nqma smisal da ti kazvam otnovo kolko e kofti tova ,koeto ti se e slu4ilo,za6toto znae6 kakvo mislq po vuprosa.moga samo da ti kaja onezi 2 dumi4ki,koito i ti mi kaza!

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Затова по семейному не се ходи на диско. И следващия път бъдете повечко хора
    hah ... to shtqhme da sabirame hora ama az sam drop i nemoga dase digna dori ot stola.K'vo mi puka za toq boi ... puka mi za tova 4e mi se provliha planovete za tazi sybota
    tazi subota ne e edinstvenata subota!i osven tova poznavm edno momi4e,koeto bi te 4akalo dori 15 suboti!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    kvok moje da se o4akva v LZ...tam e addd ....ti ne znae6e li 4e ot ki4uka sa nai ludi4kite hora?)i 4e v taq diskoteka stavat nai mnogoto poboi6ta....

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    kvok moje da se o4akva v LZ...tam e addd ....ti ne znae6e li 4e ot ki4uka sa nai ludi4kite hora?)i 4e v taq diskoteka stavat nai mnogoto poboi6ta....
    BTw ti ot Plovdiv li si 4e znaesh tolkvoa mn. neshtica? !

hey Hey ... Hora stiskaite palci v 4etvyrtak kato ida na Lekar ... da mi kajat 4e sam dobre
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    da ot plovdiv sam daje sam ti ada6ka

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Да не си от Кючук Париж?
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Ot ... Pld ... Ada6ka...
    Sled malko sigurno shte kajesh 4e si i ot moq blok (sheguvam se )Uff hora pobyrkvam se :~( Off otivam da izsmu4a 1 "Neo-Angin" i se vry6tam
    Admin-Coki:

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Ееее гадно. Поне ще запомниш именния ден Споко ще се оправиш
    Само, чеее.... имаш страшна компаниям честно Баси вие двамата сте го отнесли, а останалите са запалили джапанките Аз ако съм ше ги пребия Скорошно оправяне

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    air_J ne sam ot ki4uka...ot centara sam!

She-Devil
    Guest
    Mmm...kakvo da kaja? Che i az se otvratix ot diskotekite....grrrr! A btw veche te opravix....nqma na kyde!!!!
    Ay da ne se izdavam koq sim ?!!!.....)) Shte go prejiveem tfa koeto stana v Lz, jiveem za da vidim bydeshteto, a ne da umirame v minaloto!!!!
    Celufki na nay-sladkoto narkoman4e - Tedi !!!!

Град
    Свищов Town
    air_J ne sam ot ki4uka...ot centara sam!
    А къде се намира гордостта на Пловдив - Столипиново? Също се интересувам и къде се намират Шекер махала и квартал Дружба, не за друго, ами защото за добро или лошо с това Пловдив е най-известен, а да и с Кючука също!
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    xix..ako moga da ti obqsdna pak hubavo.....

Град
    Свищов Town
    Споко, няма нужда аз просто реших да се направя на учен и да кажа колко квартали на Пловдив знам. В общи линии знам тези, а също така и Изгрев. Смятам, че не е никак малко.
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Споко, няма нужда аз просто реших да се направя на учен и да кажа колко квартали на Пловдив знам. В общи линии знам тези, а също така и Изгрев. Смятам, че не е никак малко.
    imash da u4ish oshte.
    Kyrshqka ... Komatevskiq vyzel ... Skobeleva maika ... centyra(ei tva nqma kak da ne go znaesh) ... ima i oshte makar da sym ot pld ne se seshtam sq ... BTw HORA STISKAITE PALCI ZA DNES )
    Admin-Coki:

Uh..mani mani az dobre sym zapoznata s tiq raboti.I az sym ot Pld i mnoo kofti kat te ponatupat.Got e 4e az o6te ne sym se patila ma edin pyt vidqh kak nqkvi kurveta biha 2 momi4eta...ma bqh samo s edna priqtelka i ne ni se vklu4va6e v boq
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

Град
    az ako znaeh...
    Pak li LZ we..tctc...V taq diskoteka kolkoto puti ida se moite fr sa biqt s nqkoi Vernu v taq diskoteka samo boishta i nishto drugo...emi kvo da sa prai-selqniq
    Всяка грешка е човешка,човек понякога греши,но често пъти малка грешка голямо щастие руши!

hey ia da ne govorish gluposti za diskotekite v plovdiv,mnogo sa si iaki,stiga da poznavash pravilnite hora,ne che se fukam ama si e taka,triabva da imash niakoi tvoi chovek ot diskotekata ne zavisimo v koia si bil...tochno puk v lz gi poznavah vsichkite bodigardove i vinagi ni se razminava na kosum,ama lz po princip si e skapana diskoteka

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Sam ...
    I kakvo shte stane kato poznavam bodigardovete?Btw edin moi fr. s koito bqh v LZ ... gi poznava. ... ama kakvo da napraqt te kato me nabaraha na 100-200 metra izvyn LZ?Mnogo qsno 4e v diskotekata nishto nqma da stane - ama takyv mi bil kysmeta.
    Admin-Coki:

Sam ...
    I kakvo shte stane kato poznavam bodigardovete?Btw edin moi fr. s koito bqh v LZ ... gi poznava. ... ama kakvo da napraqt te kato me nabaraha na 100-200 metra izvyn LZ?Mnogo qsno 4e v diskotekata nishto nqma da stane - ama takyv mi bil kysmeta.
    mi togava nedei da obviniavash diskotekata shtom e bilo dalechko ot neia togava niama da e tupite plovdivski diskoteki,a tupite mi izpulnenia sled plovdivska diskoteka...ti choveche ne mojesh li da se biesh,che gi ostaviash taka

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    blq blq blq...
    proli4ava si 4e ne 4etesh vsi4ko ... zna4i ... az sym na po4ti 17 god ... biq se dobre .... no da mi sko4at 20 4oveka ot koito pove4eto bqha po-visoki ot men .. i doooosta po MUSKOLESTI ... nqkoi ot tqh da izvadqt Box-ove ... Za boga k'vo bih napravil!?!?!? 4e to pove4eto bqha na po 18 godini e Verno sq sym si dobre ... ama .. Sam 4eti pone malko - nishto ne si razbrala mai. 20 vs 1 ... ne ti li se struva malko Banalno ... da ne sym Bruse Lee ?!?
    Admin-Coki:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си