- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Typite Diskoteki v Plovdiv
izrysi mi obratnoto - da sam se opravql sam ... ili da otivam pri bashta mi .Tiq 2-mata sa uJASNI!Първоначално написано от MaD_CaT*
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
tctc,spoko Tedo 6te se opravi6ti si ku4e marka
![]()
6te se opravi6 skoro,nqma da se pla6i6:]
No MaN, No CrY!!!
\m/
tctc,spoko Tedo 6te se opravi6ti si ku4e marka
![]()
6te se opravi6 skoro,nqma da se pla6i6:]
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ei, v tiq diskoteki samo poboi6ta stavat, biqt se ei taka - da stava boiNo ti ne se trevoji, 6te se pravi6 i 6te si kakto predi, a za tqh - VSI4KO SE VRA6TA
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
кофти![]()
nqma smisal da ti kazvam otnovo kolko e kofti tova ,koeto ti se e slu4ilo,za6toto znae6 kakvo mislq po vuprosa.moga samo da ti kaja onezi 2 dumi4ki,koito i ti mi kaza!
tazi subota ne e edinstvenata subota!i osven tova poznavm edno momi4e,koeto bi te 4akalo dori 15 suboti!Първоначално написано от tedo_davis
kvok moje da se o4akva v LZ...tam e addd ....ti ne znae6e li 4e ot ki4uka sa nai ludi4kite hora?)i 4e v taq diskoteka stavat nai mnogoto poboi6ta....
![]()
BTw ti ot Plovdiv li si 4e znaesh tolkvoa mn. neshtica? !Първоначално написано от Taina{}
hey Hey ... Hora stiskaite palci v 4etvyrtak kato ida na Lekar ... da mi kajat 4e sam dobre![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
da ot plovdiv sam daje sam ti ada6ka![]()
Да не си от Кючук Париж?Първоначално написано от Taina{}
![]()
Левски шампион але але!
Ot ... Pld ... Ada6ka...Първоначално написано от Taina{}
Sled malko sigurno shte kajesh 4e si i ot moq blok (sheguvam se )Uff hora pobyrkvam se :~( Off otivam da izsmu4a 1 "Neo-Angin" i se vry6tam![]()
Admin-Coki:
Първоначално написано от Cyberdyne_101
air_J ne sam ot ki4uka...ot centara sam!![]()
Mmm...kakvo da kaja? Che i az se otvratix ot diskotekite....grrrr! A btw veche te opravix....nqma na kyde!!!!![]()
Ay da ne se izdavam koq sim ?!!!.....)) Shte go prejiveem tfa koeto stana v Lz, jiveem za da vidim bydeshteto, a ne da umirame v minaloto!!!!
Celufki na nay-sladkoto narkoman4e - Tedi !!!!![]()
А къде се намира гордостта на Пловдив - Столипиново? Също се интересувам и къде се намират Шекер махала и квартал Дружба, не за друго, ами защото за добро или лошо с това Пловдив е най-известен, а да и с Кючука също!Първоначално написано от Taina{}
![]()
Левски шампион але але!
xix..ako moga da ti obqsdna pak hubavo.....![]()
Споко, няма нужда аз просто реших да се направя на учен и да кажа колко квартали на Пловдив знам. В общи линии знам тези, а също така и Изгрев. Смятам, че не е никак малко.Първоначално написано от Taina{}
![]()
Левски шампион але але!
imash da u4ish oshte.Първоначално написано от air_J
Kyrshqka ... Komatevskiq vyzel ... Skobeleva maika ... centyra(ei tva nqma kak da ne go znaesh) ... ima i oshte makar da sym ot pld ne se seshtam sq ... BTw HORA STISKAITE PALCI ZA DNES )![]()
Admin-Coki:
Uh..mani mani az dobre sym zapoznata s tiq raboti.I az sym ot Pld i mnoo kofti kat te ponatupat.Got e 4e az o6te ne sym se patila ma edin pyt vidqh kak nqkvi kurveta biha 2 momi4eta...ma bqh samo s edna priqtelka i ne ni se vklu4va6e v boq![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Pak li LZ we..tctc...V taq diskoteka kolkoto puti ida se moite fr sa biqt s nqkoiVernu v taq diskoteka samo boishta i nishto drugo...emi kvo da sa prai-selqniq
![]()
Всяка грешка е човешка,човек понякога греши,но често пъти малка грешка голямо щастие руши!
hey ia da ne govorish gluposti za diskotekite v plovdiv,mnogo sa si iaki,stiga da poznavash pravilnite hora,ne che se fukam ama si e taka,triabva da imash niakoi tvoi chovek ot diskotekata ne zavisimo v koia si bil...tochno puk v lz gi poznavah vsichkite bodigardove i vinagi ni se razminava na kosum,ama lz po princip si e skapana diskoteka
Sam ...
I kakvo shte stane kato poznavam bodigardovete?Btw edin moi fr. s koito bqh v LZ ... gi poznava. ... ama kakvo da napraqt te kato me nabaraha na 100-200 metra izvyn LZ?Mnogo qsno 4e v diskotekata nishto nqma da stane - ama takyv mi bil kysmeta.
Admin-Coki:
mi togava nedei da obviniavash diskotekata shtom e bilo dalechko ot neia togava niama da e tupite plovdivski diskoteki,a tupite mi izpulnenia sled plovdivska diskoteka...ti choveche ne mojesh li da se biesh,che gi ostaviash takaПървоначално написано от tedo_davis
blq blq blq...
proli4ava si 4e ne 4etesh vsi4ko ... zna4i ... az sym na po4ti 17 god ... biq se dobre .... no da mi sko4at 20 4oveka ot koito pove4eto bqha po-visoki ot men .. i doooosta po MUSKOLESTI ... nqkoi ot tqh da izvadqt Box-ove ... Za boga k'vo bih napravil!?!?!? 4e to pove4eto bqha na po 18 godinie Verno sq sym si dobre ... ama .. Sam 4eti pone malko - nishto ne si razbrala mai. 20 vs 1 ... ne ti li se struva malko Banalno ... da ne sym Bruse Lee ?!?
Admin-Coki: