.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~

Пролетта пристига ...

Честита първа пролет на всички форумци! :P Днес в 11:30 часа по Бтв съобщиха , че е настъпила астрономическата пролет Много се радвам..край на дебелите дрехи ... слънце здравей !
    Та имам и един въпрос - Вас хваща ли ви пролетната умора?...щото мен ме държи като че ли цяла година

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    oo da estestvenoo 4e me hva6ta to pri mene ima i esenna,zimna,lqtna umora.. ama ina4 slun4iceto e super i dava nastroenie pisna mi ot taq zima!!!
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Повече от фен
    Град
    Дам и аз това казвам... :P някъде четох , че лятото ще е адски горещо , тей като зимата е била много студена... Какво ще кажете? Аз лично предпочитам да не е чак такава горещина нещо средно

Голям фен
    O mersiiii!NQma neshto po-hubavoot slunceto...
    Proletna umoraPo skoro me hvashta proletniq murzelina4e napravo se sujivqvqm...samo kato gledam hubavoto vreme navun!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Cyberdyne_101
    Guest
    Почвам да цъфтя по някое време ще вържа

най после по топличкооо .йессссс ! мен умората ме е хванала от както съм се родила а иначе напоследък единственото което правя е да ям,ям,ям,ям....

Мерси, честита и на теб.Мене пролетна умора не ме хваща-аз карам само зимна пролетта се съживявам

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Аз много обичам да се грижа за цветя... Мога да те поливам :P

Повече от фен
    URAAA!ve4e 6te e toplo,slu4evo!krai na studa!ve4e 6te moga da izlizam v 7 ot nas i da se motam do 1 kogato po4vam daskalo!O SUPER!!!

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Супер фен
    Град
    sofia
    dam qko e 4e nai-posle pozatopli, 4e taq zima mnogo dulgo produlji, a as ne vireq mnogo mnogo na stud

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Em da vi e 4estita, ama ne kazano 4e kato e prolet i aidee toplo, plaj slynce... Oshte ne e tolkova toplo, ei sq moje da zavali edin snqg

Голям фен
    oh i men me e hvanala ot tolkova mn vremeno i az nqmam turpenie da se zatopli malko che tiq studove sa otvratitelnii

Cyberdyne_101
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от grafinka
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Аз много обичам да се грижа за цветя... Мога да те поливам :P
    Предупреждавам много съм капризен :P

Абе сега като почнем да се разлагаме от топлото всички ще запеят друга песен

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Abe kat e studeno 6to e studeno kat e topolo 6to e topolo neznaeim ko iskame no se pak 4estita predpo4itam da mi e toplo otkolkoto studeno
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Obi4am toplinata,ama ne i slunceto. Kogato e toplo moga da izglejdam kakto az iskam,a kato e studeno ne.taka4e sup
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

hah opredeleno me e hvanal proletniq murzel

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Bolid1
    Em da vi e 4estita, ama ne kazano 4e kato e prolet i aidee toplo, plaj slynce... Oshte ne e tolkova toplo, ei sq moje da zavali edin snqg
    Бррр моля те не ме стряскай така... ако завали сняг ще умра от мъка! Пък за плаж има време...
    И все пак хубвао е да е пролет... щъркелите дойдоха, птичките пеят, всичко се разселенява, до 7 часа е светло... Даже имам чуството , че даскалите ми са се променили (пък може би така ми се струва само)

Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams
    айй Честита пролет и на вас ии че кои не го хваща пролетната умора?
    HaPpiLy EvEr AfteR

хора моля за съчувствие-при нас в русия е все пак студено -10! КЪДЕ Е ПРОЛЕТ?!!някакси не ми се вярва че ще дойде.. и къде мога да закача мартеницата си,върху някаква преспа ли?
    стига приказки!

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    hm.....da 4wstita prolet na si4ki!!!Men ne me hwa6ta taq proletna umora kym kraq na godinata(u4ebnata de)
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    Еми честито ви ама мен пролетно време ме тръшка алергията и + това редовната пролетна депрсия вече ме налегна и... забавлявайте се яката
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Da, tq doide, s neq doide i marzela, umorata i horata i jelanieto za kupon Jalko samo 4e sega 1-2 dni 6te e studeno, no posle pak 6te se pe4em na slunce Haide 4estito ot men
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Повече от фен
    men ne me hva6ta proletnata umora no opredeleno me goni celogodi6niqt m1rzel

radvam se 4e nai nakraq doide proletta za6toto tova ozna4ava 4e ostava vse po malko i po malko vreme do lqtoto a pak i vze da se zatoplq.dori i da vzema da se oplakvam posle 4e mi e mnogo gore6to (nqma da stane skoro ) pak 6te e za predpo4itane pred postoqnnite nastinki i debeli puloveri i t.n.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Пролет, лято..се тая...Пролет, пролет, ама пак не е топло Незнам....

a ve i mene mei me darji cqla godina e imam problqsaci i kogato marzela me napuska za edin dva dni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си