- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пролетта пристига ...
Честита първа пролет на всички форумци! :P Днес в 11:30 часа по Бтв съобщиха , че е настъпила астрономическата пролетМного се радвам..край на дебелите дрехи ... слънце здравей !
Та имам и един въпрос - Вас хваща ли ви пролетната умора?...щото мен ме държи като че ли цяла година![]()
oo da estestvenoo 4e me hva6tato pri mene ima i esenna,zimna,lqtna umora..
ama ina4 slun4iceto e super i dava nastroenie pisna mi ot taq zima!!!
![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
Дам и аз това казвам... :P някъде четох , че лятото ще е адски горещо , тей като зимата е била много студена... Какво ще кажете? Аз лично предпочитам да не е чак такава горещинанещо средно
Почвам да цъфтяпо някое време ще вържа
![]()
![]()
![]()
най после по топличкооо .йессссс ! мен умората ме е хванала от както съм се родилаа иначе напоследък единственото което правя е да ям,ям,ям,ям....
![]()
Аз много обичам да се грижа за цветя...Първоначално написано от Cyberdyne_101
Мога да те поливам :P
![]()
URAAA!ve4e 6te e toplo,slu4evo!krai na studa!ve4e 6te moga da izlizam v 7 ot nas i da se motam do 1 kogato po4vam daskalo!O SUPER!!!
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
dam qko e 4e nai-posle pozatopli, 4e taq zima mnogo dulgo produlji, a as ne vireq mnogo mnogo na stud![]()
![]()
Em da vi e 4estita, ama ne kazano 4e kato e prolet i aidee toplo, plaj slynce... Oshte ne e tolkova toplo, ei sq moje da zavali edin snqg![]()
oh i men me e hvanala ot tolkova mn vremeno i az nqmam turpenie da se zatopli malko che tiq studove sa otvratitelnii
![]()
Предупреждавам много съм капризен :PПървоначално написано от grafinka
Абе сега като почнем да се разлагаме от топлото всички ще запеят друга песен![]()
![]()
Abe kat e studeno 6to e studeno kat e topolo 6to e topolo neznaeim ko iskame no se pak 4estita predpo4itam da mi e toplo otkolkoto studeno![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Obi4am toplinata,ama ne i slunceto.Kogato e toplo moga da izglejdam kakto az iskam,a kato e studeno ne.taka4e sup
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
hah opredeleno me e hvanal proletniq murzel![]()
Бррр моля те не ме стряскай така... ако завали сняг ще умра от мъка!Първоначално написано от Bolid1
Пък за плаж има време...
И все пак хубвао е да е пролет... щъркелите дойдоха, птичките пеят, всичко се разселенява, до 7 часа е светло... Даже имам чуството , че даскалите ми са се променили (пък може би така ми се струва само)
айй Честита пролет и на васии че кои не го хваща пролетната умора?
HaPpiLy EvEr AfteR
хора моля за съчувствие-при нас в русия е все пак студено -10! КЪДЕ Е ПРОЛЕТ?!!някакси не ми се вярва че ще дойде..и къде мога да закача мартеницата си,върху някаква преспа ли?
![]()
стига приказки!
hm.....da 4wstita prolet na si4ki!!!Men ne me hwa6ta taq proletna umora kym kraq na godinata(u4ebnata de)
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Еми честито ви ама мен пролетно време ме тръшка алергията и + това редовната пролетна депрсия вече ме налегна и... забавлявайте се яката![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Da, tq doide, s neq doide i marzela, umorata i horata i jelanieto za kuponJalko samo 4e sega 1-2 dni 6te e studeno, no posle pak 6te se pe4em na slunce
Haide 4estito ot men
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
men ne me hva6ta proletnata umora no opredeleno me goni celogodi6niqt m1rzel![]()
![]()
radvam se 4e nai nakraq doide proletta za6toto tova ozna4ava 4e ostava vse po malko i po malko vreme do lqtoto a pak i vze da se zatoplq.dori i da vzema da se oplakvam posle 4e mi e mnogo gore6to (nqma da stane skoro) pak 6te e za predpo4itane pred postoqnnite nastinki i debeli puloveri i t.n.
Пролет, лято..се тая...Пролет, пролет, ама пак не е топлоНезнам....
a ve i mene mei me darji cqla godina e imam problqsaci i kogato marzela me napuska za edin dva dni