- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пролетта пристига ...
Lele tolkova mi e kef 4e isgrq tfa sladursko slunce 4e taq zima mi deistva6e i na psihikata - bqx kisela , seki mi be6e kriv i go uvikvax no sega... Yeee !a by the way o6te ne me e hvanala 'uraa'
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Мене пролетна умора не ме хващаИ аз много се радвам (както всички останали), че пролетта дойдеее
Колкото и студена и люта да беше зимата в общи линии не усетих кога мина.. :P С пролетта също ще е така сигурна съм
за лятото и дума не може да става ... Сега една готина ваканцийка (макар и не много дълга) като му одариме... всичко ще е тип-топ и няма да се усети кога ще ходиме на плаж с гаджето
![]()
![]()
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Честита първа пролет.Дано да няма повече сняг и само слънчице да грее.Пролетната умора и мен ме е хванала,всъщност тя май не ме е пускала
![]()
Айде и от мен честита ви пролет, пък аз и при нас ще си отпразнувам подобаващо... Хехехе! Все пак пролетта е на всички нас![]()
men dnes me beshe hvanala ama sha mi mine da se nadqvame![]()
Дам Честита..не,че се усеща..
А и си представям май как ще уча..навън двора пълен,топло,слънце..леле ужас![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Оу наистина е много гадно ... в топлото време , който е втора смяна ...Навън - слънце , пек ...а ти се мъчиш в тъпото даскало...![]()
Айде честита ви първа пролет пак...на три дена хахаха ...нещо откачам тая вечер
chestita prolet i ot men! =) tolko mi e pisnalo da studuvam!! taq zima bqh tolkova shtastliva, che ne se razbolqvah, ama to se ne svurshi studa i ot fevruari sum postoqnno bolna i sinuzita me muchiujas! nqam turpenie veche za toplo vreme! opredeleno prdpochitam da mi goreshto, otkolkoto da umiram ot stud!
Your love is one in a million
Каква ви пролет брятука е такъъъвв стууууддд
![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
А ти къде сииии ?Първоначално написано от Грахче
Мерсии,мерсии.
Не грее особенно мноу слънцето,ама ще се издържи някак си![]()
Айде болярии честит ви 22 март![]()
Oоо мерси че се сетиПървоначално написано от Lil`Joint
То нашия празник простотия и половина
![]()