- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ви стихчето?
Здравей красавице, накъде днес?
Отново към Рая, където ме обичаш, като истински
ангел в любовта си се обричаш.
Към самотата ли, където сълзите капят и душите ридаят.
Там където винаги съм аз, когато теб те няма.
Избери, вслушай се в сърцето свое и отново прецени каква
съдба за днес ще ми отредиш.
С целувка ли ще ме опияниш, или може би в тъмнината потулиш.
Давай! Аз ще мога да устоя, защото знам, че все някога ще се спася от тази твоя неустоима, неповторима красота.
Dali mi haresva?! Ta to e neveroqtno! Mnogo e krasivo i izpulneno sas 4uvstvaAko si go pisal za tvoqta lubima nepremenno i go dai da go pro4ete, 6te ahne
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
da i na men mi haresa daje![]()
![]()
Mnogo e dobro! :P
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Mmmm,ne bix go oipredelila kato stix4e,to4no 6ot nqa rima... Nz az obi4am da pi6a i g/d moga da precenq,am tfa ... qko e ama ne6to my lipsva ... Nz nz ...
![]()
![]()
Have a nice trip!
Много е якичко,много ми хареса!Посветил ли си го на някой?Иэпълнено е с чувства и е адски романтично според мен! :P
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
malko trudno shte si rimuva 4uvstvata.K'vo ti puka 4e nqma rima? Vse pak e iskreno !Първоначално написано от ISSP
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
hubavo e
Tova, kakto i vsi4ki ostanali moi proizvedeniq sa npisani po povod razdqlata mi s edno momiche. Mnogo q obichah... Blagodarq vi mnogo za mnenieto! OT vse sarce!!!!
Мда , определено и на мен ми харесаИмаш някъф талант ...
na men hich ne mi haresva puk !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
6to pak da e trydno da si "rimyva 4uyvstvata"?Nqkoi xora go pravqt...v tfa 4islo i az...Ne bix kazala 4e e koi znae kva filosofiq...Makar 4e za edno mom4e e mnogoПървоначално написано от tedo_davis
![]()
Have a nice trip!
Rimata e hubavo ne6to, no v edno stih4e ne e tolkova zadaljitelno da se rimuva vseki red. Vajnoto e 4ovek da precena - da ima rima i mnogo smisal ili iskrenost i 4uvstva izrazeni s kratki rimi. Vijte tova stih4e, v koeto ima i smisal, i rima.
В езеро от тишина потъвам,
и в сълзите свои топлина намирам.
От устните твои аз умирам
и тъгата си с болка прикривам.
В душата си ключе откривам
и се чудя къде се намирам.
В рая или в ада,
ще се лутам в тъмнината.
Дали ще видя светлината,
или ще остана със самотата,
само твоята любов,
ще ми отреди съдбата.
Xa,razbira se,e rimata ne e nai-vajnata,no ponqkoga trqa da q ima...V sly4aq s onova parvoto prosto na mesta se gybi ritama i taka 4ast ot smisala i 4yvstvoto..Nz seki si precenqva...Vtoroto me radva pove4e...![]()
Have a nice trip!
Много хубаво !!! :P
страшно готино стихче,ако запазиш смисала и направиш така че да има риме ще е още по-добре.браво!!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
супер е мн е хубаво![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Много е красиво.Браво.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
хубаво е![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
Не![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не е лошо![]()
Може и по-добре.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Харесва ми браво на теб![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]