Значи аз съм 10-и клас и в моя клас има едно момиче което много харесвам така сега да кажа няколко думи за нея:
значи тя наистина е много хубава и го казвам съвсем обективно много момчета от моя клас са я харесвали и само 1 от тях ходи с нея за известно време както и много по-големи са я харесвали абе тя е много хубава и също така е много мили и хич не е надута и е добродушна...та аз до сега не съм имал гадже и следователно не съм се целувал но този път си викам да правя нещо не да седя със скръстени ръце ..така преди не си говорехме много но в последно време се опитвам да я заговарям и да говоря всеки път когато мога и по скайп и пиша смисл и в даскало си говоря с нея и доколкото съм разбрал до сега по неиното поведение не съм и досаден...та мисля още да се сближа с нея да станем по-добри приятели и тогава да и споделя чувствата си ... но не знам как да направя това нито знам как да я поканя на среща и т.н.!Та искам да ви помоля да ми кажете как да деиствам то ест да ме посъветвате... и другото което много ме притеснява е че мисля че нямам шансове с нея ,значи не съм най-готиното нито най-хубавото момче но не съм и най-тъпото и най-грозното.... !Друго което ме притеснява е това че аз не съм се целувал а тя е и нз малко ми е неловко..!