- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малките неща,които ни правят истински щастливи
Днес,всички бързаме на някъде.Нямаме време да кажем едно благодаря или извинявай.Тичаме към голямата цел,която сме си поставили и не обръщаме внимание на малките неща и радости.
Пуснах тази тема,защото се надявам да разкажете за малките неща,жестове,които ви правят щастливи.За дребните работи,които ви карат да се усмихвате.За най-обикновенни хора,които са ви зарадвали.
Нека да има и нещо положително в този свят на злоба,завист и вулгарност.![]()
Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара![]()
да това което си написала е така... някои нямат дори и секунда свободна за да покажат на хората до себе си какво значат за тях защото толкова упорито са искат да стигнат към така желаната си цел
аз лично се старая да обръщам внимание на хората които обичам било то на роднини приятели и т.н старая се да им показвам колко много ги уважавам и държа на тях и им поднасям жестове пък понякога дори и малки да са носят радост от тяхна странаа също получавам любов и разбиране![]()
Вчера, когато се прибирах към нас ме спряха 2 дечица - майка им говореше по телефона, едното ми показваше своя Батман, а другото книжката си с Бамби. Много бяха сладки и много ме зарадваха, после поне половин час не можах да си сваля усмивката от лицето.
А другото, което ме е зарадвало толкова, беше една маргаритка, която приятелят ми откъсна от Борисовата градина и ми я подари.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
сетих се нещо
предии време не бях добре и не ходих на училище някъде около месецедин пореден скучен ден както си седях и целият клас дойде при мен донесоха цветя балонии ии подарък
след товаа идваха почти всеки ден .. ноо изненадата когато бяха дошли първия път беше незабравима направиха ме щастлива в този скучен и гаден месец
![]()
Когато хората ми споделят тайните си се чувствам невероятно добре.Така знам, че ми имат доверие и ме приемат наистина като техен приятел.Това ме радва.
Когато ТЯ ме галеше,когато ме целуна по врата разплакана,когато се прибирах с нея вечер по празните улиците.Общо взето това е,с любовта са свързани...Първоначално написано от malka_blizalka_
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ужасно много неща ме карат да се чувствам щастлива. Последното беше като предложихме докато обядвахме в един ресторант да сгъден салфетките.Просто ей така...да им помогнем, понеже в петък има много клиенти там. Сгънахме ги за около половин час и после готвачката ни черпи с мелби.
![]()
Усмивката на някое момиче, без значение дали я познавам или не, дали я намирам за красива или не... похвалата на някой, на когото наистина държа... и без значение как ще прозвучи - прегръдка или целувка по бузата от майка ми![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
в4ера бях мн гладна и отидох и си купих дюнер4ебях мн щастлива (сори,ама неможах да се сетя за дребно нешо коет ме прави щастлива)
I can't stop myself from loving you <3
ми има много неща които могат да ме направят щастлива...примерно приятеля ми да ми каже 4е ме оби4а без никаква при4ина просто ей такасмятайте 4е следващата седмица усмивката няма да ми слезе от лицето...
според мен абсолютно всеки един малък жест та дори и една усмивка от някой който оби4аш може да те направи мн щастлив...
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
Дребно нещо като правописа тиПървоначално написано от malka_blizalka_
не радва Бай Тоя.
Но иначе го радват жестовете на близките
му,срещите,разговорите с тях,
подкрепата,която получава от тях.
Бай Тоя се наслаждава като даде
точен пас на терена![]()
Бай Тоя се кефи като чокне
някоя аванта отнякъде.
Той се кефи и на победи на
белот,покер,билярд.
И така.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Аз като си вървя по улицата и си слушам музика на mp4 player-а често се усмихвам и с хората си разменяме усмивки.. в такива моменти се чувствам много щастлива. Обичам да помагам с каквото мога, радвам се на децата, на всички животинки и на природата.. на всички хубави неща в живота!