- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го забравя???
Здравейте, харесвах едно момче, което се подигра 3 пъти с мен и ме направи за смях пред всички! Излъга ме, че ме харесва и хлътнах сериозно по него! Сега изпитвам само омраза към него и съм изпълнена с една фикс идея-да му отмъстя! Кажете ми плс как да го забравя и да престана да се мисля как да му отмъщавам???
Мила, забрави го първо! Е, верно ще ти е малко трудно но добре го познавам калъфа и съм сигурно ще успееш! Не трабва да се мъчиш да му отмъстиш, защото така започваш да мислиш все повече и повече за него! Аз ще ти помогна да го забравиш!!!Нали се ми приятелка....![]()
[color=black][b] ☼٭ M
i az mislia 4e niama njda da otma6tava6 vse - taka toi 6te si misli 4e ne moje6 bez nego za6toto postoqnno go zaka4a6-prosto ne trqbva da mu obra6ta6 nikvo vnimanie...![]()
kogato as se qdosvam i nerviram za ne6to ili iskam da otmustq na nqkoi pravq lesnoto ako ne sum se qdosal mnogo ta da go pribiq vuprosniq 4ovek nezavisimo momi4e ili mom4e e to na momi4etata i edin 6amar sus si4ka sila i stiga da i otviq glavatata da ne se otklonqvam ot temata .... kato ne sum qdosan ojasno mnogo samo si kazvam "ne sum as 4oveka deto nakazva gospod e za taq rabota"
a ot li4en opit znam 4e gospod nakazva ojasno gadno i boli prosto neopisuemo
ispitval sum go vurhu sebe si tva nakazanie i za tva ve4e se stremq da sum angel4e taka da se kaje 4e posledniq put 2 sedmici bqh prosto kato murtav.....
drugo ne moga da ti predloja kato savet aide uspeh![]()
![]()
abe ne misli za otma6tenie.i izob6to prestani d amisli6 za nego,nameri si niakvo zanimanie kvoto i da e,drugo razli4no to nego.I prosto si misli 4e toi nesa6testvuva i za prav pat doru 4uva6 imewto mu i go vijda6.Proiavi bezrazli4ie kam vsi4ko![]()
Nqkade 4etoh,4e edin ot nai-dobrite na4ini da zabravi6 opredelen 4ovek trqbva da misli6 kolkoto pove4e za nego i nakraq 6te ti vtrasne misalta,i 6te si go izbie6 ot glavata struva mi se nelogi4no no go vidqh nqkade i re6ih da spodelq!!!A moqt savet e da si nameri6 drug koito te zaslujava i obi4a istinski bez da se podigrava s teb,no parvo se uveri dali tozi 4ovek darji na teb!!!A ot otma6tenie nqma smisal za6to e nujno i ti da stava6 kato nego i da mu pravi6 mrasno,gospod si znae rabotata!!!!
Doktora Rulzzz!!!
Отвърни на злото с добро...просто бъди безразлична...ДА НЕ ТИ ПУКА !
О мила,бях сигурна че ще пишеш.Чуй ме сега добре.Димитър се подигра ужасно.Не смятам че трябва да продължаваш да му вярваш и да му обрръщаш внимание.Знаеш добре че ние сме с тебе каквото и да става.Иначе мила мисля че ти имаше някакви чувства към него и не е така лесно да кажеш "КРАЙ".Знам че част от теб още смята че той е оня сладур в който се влюби но няма смисъл да се надяваш да стане нещо защото знаеш че няма да стане.Заеби Матански и това е!
ooo ebasi tova mnenie naistina e viarnoПървоначално написано от Doktor4o
![]()
![]()
Suglasna sum s tova mnenie.. A Za otmushtenie nqma smisul dori da mislish.. ako toi nqma nikakvi chuvstva kum tebe ne vqrvam da namerish nqkakuv nachin da mu otmustish!!!Първоначално написано от grafinka
Za Teb Sum Veche Taka Daleche i Propast Ni Deli..
otmushtenieto e gadno neshto prosto se opitai da ne mislish za nego i ne stoi mnoo sama v kushti shtoto tova podtiska mnoo izlizai razvlichai se i po burzo shte go zabravish povqrvai mi !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
Budi bezrazli4na, izhvarli vsi4ko koeto ima6 ot nego, izhvarli go ot uma siNe misli za otma6tenie, taka 6te stane po-lo6o, prosto da ne ti puka, jivota prodaljava
Btw sega mi hrumna ne6to - kato si hvane6 dr priqtel napravi taka 4e da vi vidi kolko 6te 6tastlivi zaedno, moje i da mu stane pone malko gadno
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
hmmm...I as imah podoben problem...Za sega ne misli kak da mu otm1sti6,poiz4akai malko da otminat ne6tata i togava pomisli...4ao i Uspeh!Първоначално написано от Legally_Blonde
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Лошото е, че аз навсякъде го виждам! Благодаря мн мисля,че ми помогнахте!!!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
zdtasti6tom se e podigral s teb- naistina e po-dobre da go zabravi6, 6te ti otneme vreme... i mnogo boli no svikni s misylta 4e toi ne zaslujava dori i da misli6 za nego i spokoino,...samo e vypros na vreme da se ottyrve6 ot misylta za nego i koi znae...moje i da se poyavi nyakoi edin hubav den , koito da te nakara savsem da go zabravi6
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Споко мими!Дръж се!Още малко остана и няма повече дори и да си спомняш за някогашните си чувства!!!![]()
[color=black][b] ☼٭ M
Nameri si drugo gadje..zashtoot taka shte angajirash vnimanieto si s drugi ne6ta i nqma i da se seshtash za toq![]()
vij sa mn hora sa zlopametni i kato gledam i ti ne pada6 po dolu ot tqh. 6tom se e podigral s teb tva 6te se pomni dylgo vreme da ne kaja cql jivot ama gledai napred i hi4 da ne ti puka![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!