.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Parvata sre6ta!!!

Град
    Na Zemqta

Parvata sre6ta!!!

Vaprosat mi e prosto ot liubopitstvo!Kak se darjahte na parvata sre6ta i pritesnqvahte li se da kajete ne6to na drugiq izob6to pritesnqvahte li se ot ne6to ili nqmahte nikakvi zadrajki?Pulnocenno li prekarahte vremeto si zaedno?
    Doktora Rulzzz!!!

Супер фен

:)

ami zavisi si ot momi4eto ako znae6 4e e po spokoino takova se stremq da sum super spokoen ako e nqkvo po raspusnato v smisal "ko mi puka za toq smotan jivot" sum leko pritesnen naro4no a za zadrujkite te sa samo fizi4eski v smisal egati ne moje ei taka da i segne6 malko sa teq det davat :P ama to puk ako si4ki davahe lesno nqma6e da e interesno as v daskaloto mi u4a za ezika nq tqloto po 4 4asa na sedmica i dosta gledam seko momi4e kak se durji kak raigira na nqkoi ne6ta na vremeto na okolnata sreda as znam dosta vuprosi det samoto momi4e izdava ne6ta za neq bez da se ose6ta :P i gledam ob6to tqloto i kat znae 4ovek ezika na tqloto si4ko e mn po lesno a i na jenite im si li4i koga kakvo iskat taka 4e karam go ve4e po4ti mehani4ko si4ko smetkam ot cqlata informaciq det sum sabral za dadenoto momi4e i posle ve4e na sledva6tata ni sre6ta ve4e si4ko e po oleknalo i po lesno

Ne znam za drugite, ama na men mi e pritesneno na parvata sre6ta. Nekvo takova se pritesnqvam da ne obarkam ne6tata, za6toto parvoto vpe4atlenie e mnogo vajno! Tova e!

Град
    Na Zemqta
    Цитирай Първоначално написано от FiToKa
    Ne znam za drugite, ama na men mi e pritesneno na parvata sre6ta. Nekvo takova se pritesnqvam da ne obarkam ne6tata, za6toto parvoto vpe4atlenie e mnogo vajno! Tova e!
    I az imam tozi problem dosta se pritesnqvam a ne trqbva da e taka!
    Doktora Rulzzz!!!

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Можеш да погледнеш тук http://www.teenproblem.net/index.php?mode=statii&id=890
    Аз лично ...се държа съвсем нормално - такава каквато съм си

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми аз дори не помня кога съм ходила на среща .Аз просто си излизам с човека.А какво правя ли ми смея се пускам шеги говорим си най-открито.Ако искам нещо да стане между нас не смятам че е редно да крия неща за себе си от него.

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    na purva sreshta pochti vsichki se pritesnqvat no to e normalno !
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Pove4eto hora se pritesnqvat.... Az ne se pritesnqvam 6tom precenq 4e 4oveka e otvoren, to4en i mil...No ako se darji gadno i obijda6to edva li 6te mi e hubavo Predi se darjah s edin super priqtelski i kato mu pokazah tena si, koito hvanah lqtoto, kato si drupnah leko dunkite s ruka me izgleda vse edno sam luda, az se garja tolkova svobodno sas horata a te...
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ...hih malko me pobivat trapki...no se opitvam dase darja kolkoto se moje po estestveno-za6toto trqbva a me haresa kvato sam a ne da se pravq na ne6to koeto ne sam ...........

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Аз се притеснявам мн при първата среща, но след като се намери подходяща тема за разговор и мине малко време се отпусскам!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    hahahaha...golyam maitap i kakav sram... az na pyrvata mi sre6ta sas sega6noto mi gadje samo si oplitah ezika i gledah da zyapam vse na strani, za6toto mi be6e mnogo neudobno... no posle kato se pootpusnah malko- minuti predi da si trygna se spunah i padnah... si4ko jivo me vidya a toi baya se posmya no nyama stra6no- sega samo me bazika i vsi4ko si varvi pove4e ot dobre
    we'll die alone like a stone ^^

Град
    plovdiv
    na parva sre6ta vinagi trqbva da si spokoen i da gleda6 momi4eto v o4ite kogato ti govori.mnogo trqbva da si spokoen.tq te pita vsi4ko za tebe sled tova ti q pitay no nikoga ne q celuvay sled parva sre6ta nikoga
    zdraveyte na vsi4ki,ako imate problemi molq obra6tqyte se kam men i 6te vi otgovorq blagodarq predvaritelno.o4akvam vi

Първата среща... Доста вълнуващо и в зависимост от човека до определена степен напрегнато..На първата среща с моето момче имаше доза притеснение от страна на двамата,но и двамата се стремяхме да го преодолеем.Беше много вълнуващо.След като се отпуснахме и двамата вече го избихме на майтапи ..А за целувката на първа среща-тя не е решаваща за връзката според мен,може и да я има на първата среща още и все пак да се имате с човека дълга връзка ... Общо взето на първата среща не трябва да се спичаш,защото момичето или момчето ще се откаже за следваща среща тъй като ще е затруднено комуникирането ви и той или тя ще предпочете някой или някоя друга

абе 1-та среща си е кофти поне при мен са били такива
    само с 1 мом4е си беше идеална но след известно време се разделихме.явно не ни е било писано да сме заедно...
    I can't stop myself from loving you <3

Аз пък винаги се притеснявам преди самата среща,относно как ще се развият нещата,дали даденото момче ще остане с добро впечатление за мен...Но след това съм адски спокойна и уверена.Старая се да бъда такава каквато съм
    100 години всяка нощ валеше
    като бебе ти до мене спеше..
    100 години време ни делеше
    колко малко ти до мене беше.... ;[

Цитирай Първоначално написано от milan4eto
    Аз пък винаги се притеснявам преди самата среща,относно как ще се развият нещата,дали даденото момче ще остане с добро впечатление за мен...Но след това съм адски спокойна и уверена.Старая се да бъда такава каквато съм
    +
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    на първата ми сруща с момче изобщо,бях супер притеснена и нещата не минаха по план..но с времето и другите излизания нещата се промениха и вече не се притеснявам изобщо когато излизам с някой.Страха да не се изложиш и притеснението в случая със срещите е най-лошия подход,защото се спичаш и не можеш да се забавляваш и да си направиш готиното,което е главното всъщност

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Егати по-стара тема не можех те ли да намерите Попринцип на първа среща се притеснявам , но и като момчето се притеснява и на мен ми се налага да говоря и общо взето не ми личи , че се притеснявам

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами държа се естествено...няма смисъл от маски защото така или иначе всичко се разбира за по-нататък... само проблема при мен е, че ако съм с човек, който харесвам на среща съм като домат, говоря объркано ии сърцето ми ще изкочи въввсеки един момент...
    P.S. Пиши на кирилица..

Град
    Nqkude Iz Sofiq

Re: Parvata sre6ta!!!

Цитирай Първоначално написано от Doktor4o
    Vaprosat mi e prosto ot liubopitstvo!Kak se darjahte na parvata sre6ta i pritesnqvahte li se da kajete ne6to na drugiq izob6to pritesnqvahte li se ot ne6to ili nqmahte nikakvi zadrajki?Pulnocenno li prekarahte vremeto si zaedno?
    ами доста се птитеснявах,едвам се ккачих в колата му него не го беше срам ама аз направооо прекарахме си нвеероятнооо

Не знам защо, но аз не се притеснявам..
    Никога не съм се притеснявала от срещи, запознанства и т.н.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Аз на първа среща с който и да било съм адски отпусната и откачена , просто се правя на клоун и наблюдавам реакциите . Ако не ме изкефи човека , горко му.. почвам да ги дрънкам едни.. до такава степен му показвам, че не ме кефи .. а ако ми допадне ставам по- сериозна , но все така си запазвам настроението и започваме да си говорим приятелски и да се опознаваме Абе като цяло опитвам се да се държа добре с хората и да ги уважавам и като изляза с някой да си прекарам колкото се може по- забавно с него и да си имам приятен спомен от срещата . Въобще не се замислям за гафове, няма напрежение и така нататък , въпреки че гафове си се случват , но го избивам на майтап А ако както споменах човека наистина ме изнерви яката .. краййй !

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ами зависи...ако не ми пука мн за момчето говора всевъзможните си простотии...
    ама ако ми е направил някво велико впечатление (ненормално рядко се случва) тогава ми е малко притеснено....мисля си само колко е хубавичък
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си