.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Solariumite!

Hybrid View

uncontrollable
    Guest

Solariumite!

Интересно ми е..искам да отида на солариум, но съм супер срамежлива и незнам как ще се съблеча...Чух че имало хора който ме затваряли в "онова нещо" и ми засичат колко вереме да се печа..Просто незнам как ще се съблеча !!! Дали има някви други солариуми дето да не ме гледах хората...

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Em az kato hodih, edna jena mi obqsni kak da si go pusna, kak da pusna ventilatora i drugite raboti... i pokaza kak i na kolko stepeni se zatvarq i me ostavi.... Zakliu4ih se tam v stai4kata syblqkoh se, pusnah si solariuma(tam na kolkoto min. trqbva) i legnah i toi posle sam si sprq i se oblqkoh i zaminah Nqma nishto strashno

uncotrlollable
    Guest
    Oх..ми незнам..много ми е притеснено..Но ако е жена ще я помоля да ми обясни и аз да се оправям хихи..А за колко минути се хваща тен?

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Hehe... Emi to ne stava ot pyrviq pyt
    Zna4i zavisi kakvo iskash, te tam shte ti obqsnqt(ako pitahs de) Pyrviq pyt stoish samo 10min, i sys vseki sledvasht ti go uveli4avat... Oba4e ne trqbva da se hodi vseki den, pone prez den!
    Moje da si kupish, ako v studioto prodavat, nqkakvo krem4e za ten i da se majesh predi da legnesh... Abe pitai tam te shte ti obqsnqt vsi4ko, az ot skoro po4nah da hodq Aide uspeh, i posle pishi ako si otishla :}

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    a... 1vo - 6to 6e fa6ta6 ten po takyf "is4an4en' na4in , kato sega toq sezon nai- mnogo se izgarq /pone pri mene e taka / ?
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

uncontrollable
    Guest
    Еми..аз знаех че няма да може да стане т 1вия път...Ясно..Ако отида (което мисля ще е скоро) ще ти пиша. И дано не искат да се събличам пред тях, защото иначе ще стана нахална :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    a... 1vo - 6to 6e fa6ta6 ten po takyf "is4an4en' na4in , kato sega toq sezon nai- mnogo se izgarq /pone pri mene e taka / ?
    Защото май месец съм на бал..и отсега съм почнала да си "оправям" тялото и съм решила до бала да имам страхотен тен!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Xixi e togava se stqgai
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    o i az mislq da hodqq mnogo se naduhvam

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    e az kadeto sam hodila solariuma si e v edno pomeshtenie i nikoi ne te gleda!!!

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Е какво ти пука....все пак такава им е професията ,свикнали са Я , не се притеснявай - По смело !

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    spoko-ni6to sramno nqma nikoi ne te gleda,
    po dumite ti razbiram mai 4e dosega ne si hodila na ginekolog...ama tam nz kakvo 6te pravi6

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

Re: Solariumite!

Цитирай Първоначално написано от uncontrollable
    Интересно ми е..искам да отида на солариум, но съм супер срамежлива и незнам как ще се съблеча...Чух че имало хора който ме затваряли в "онова нещо" и ми засичат колко вереме да се печа..Просто незнам как ще се съблеча !!! Дали има някви други солариуми дето да не ме гледах хората...
    не треа да се притесняваш дали некой ше те гледа като се съблечеш, а от това дали тоя, дето те затваря в солариума нема да заспи и как после ше те гледат хората като станеш хрупкава............

Click!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    spox absolutno nikoi ne te gleda......niama takova ne6to-ti prosto si go izmislia6 i si li4i 4e vaob6te ne si hodila na takova ne6to...spoko nali ti kazvam nikoi ama nikoi ne te gleda!

4e te ne te gledat tam, kazvat ti kakvo da pravi6 i te ostavqt sama v stai4kata Spoko, nqma da te vidi nikoi
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    emi idi s maika ti ili priqtelka kuv e problema..a ako te e sram kaji 4e iska6 sama da si zatvori6 kapaka na solariuma i gotovo to ne e trudnoo..a ina4e ima i solariumi v koito sedi6 izpraven i mislq 4e tam e oshte po lesno da se zatvori6 sam
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    И аз мисля да ходя на солариум, защото съм доста бяла и не искам като си облека поличка да нямам ник'ъв тен! Не виждам от какво се притесняваш! Споко никой няма да застане и да те гледа как се събличаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си