- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви игри харесвате
Искам да ви питам играете ли игри на PC-то си? Кой са любимите ви и на какви жанрове се кефите? Кои игри сте превъртвали?
Аз играя стратегии, 3D екшъни и симулатори! Някои от любимите ми игри са Age of empires II, Tomb Raider, Pharaoh, Ceaser III, War Craft, Air strike 3D и много други!
Еее, верно бе! Забравих го!!!Първоначално написано от Traffic
sh'i plqskam za strategii.
"WC" - WAR CRAFT & "WWC" World of War Craft RULZZZ (samo deto za da igraesh 2-rata igra trqbva da davash po 15 $ na mesec i 120 leva da si kupish igrata :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ami ne glasuvah,no moga da kaja samo imenata na moite lubimi igri4ki:Half live,Gta,nekvi ralita tam![]()
любима ама най любима-counter-strike,иначе симс ме радва и рази стратегии :P
az si padam po strategiite i 3D ek6yni .Edni ot lubimite mi gri sa -War Craft i mn dr
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
гласувах за квестове.обичам красиви игри без лимит на време,където трябва да мислиш.
стига приказки!
e fun estestvenove4e ne igraq no .. kat bqh mlada ... igrah Age of empires , Sims i GTA
![]()
edinstvenata igra koqto me kefi e The Sims..ina4e ne igraq drugi![]()
men ma nai kefi super mario bors
razbira se moqta nai-liubima igra e Final fantasy.No tq e po skoro za PS.ina4e na PCto igraq vsqkakvi igri4ki i fun i quest it.n.igraq GTA,half-life,sims i o6te mnogo!
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Като беше млада ли? Що сега на колко си?
аз харесвам логически...макар че в любимата ми игра няма никаква логика...обичам и забавни..
любимата ми компютърна игра е cs![]()
а, за логика не знам дали има, ама че с нея придобиваш умения над мишката е друг въпрос. тя за тва е напраена - да можеш хем да напрайш най-много фрагове, хем да се научиш да си владееш мишката, дори когато играеш с голям лаг, къвто е в матрицата.....Първоначално написано от etrusca
![]()
... на почти сяка игра.
Nikoi edna........
Lud li si az q imam edin q kupi i ni q razprostranihme vednaga i ima bezplatni saitove za da caka6 i netrq da dava6 tolkoz pari eee kav hacker siПървоначално написано от tedo_davis
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
haha znam q tazi, mnogo e dobra !!!Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
![]()
![]()