- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филми>сълзички
Не си спомням да има такава тема..
и кои са филмите,на които сте се разплаквали..
не скоро,а въобще(ако са много някои от тях![]()
![]()
![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
mi....rqdko pla4a na filmi A Walk To Remember e edin ot tqh...aaa plakah i na Pyrl Harber.....za6toto ubiha Danipo princip me razplakvat filmi za voinata ili za 4ove6koto ne6tastie....za liubov ne pla4a...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Raise Your Voice...suuuper mnogo revah
My heart topur-lopur for you, baby!
titanic
Ами аз пък понякога плача на някой много вълнуващ момент такъв примерно ситуация на някаква прочуствена музика и мяйка и дъщеря се сдобряват с сълзи на очите ..или нещо свързано с някое животинче..Незнам ..Понякога от много тривиални филми се насълзявам.Но не се сещам сега точно за имена :Р
Който пее зло не мисли!
Значи за мен![]()
Цар Лъв - калсика
Титаник - също
Имаше един филм Флюк за едно кученце...гледала съм го два пъти преди 1-2 години по БТВ
Армагедон
Колкото и да е странно ''Александър''
Има и още..ама не се сещам имената
Рядко може да ме разплаче филм..най-мнго да ме натъжи.
I'll be your love,
Titanic - v onq moment kogato lodkata se spuska i zvuchi tujnata pesnichkasukrushavashto e napravo
Пианистът,Зеленият път,Реквием за сън,Американска история Х -истински филми без хепи ендинг
Реквием за една мечта(Реквием за сън)
и Титаник
Oo az daje dneska plakah na edin film... "Kakvo iskat momichetata" i po princip s1m mn santimentalna i mn placha na filmi...koito sa t1jni i ima nqkva drama v tqh!:P
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
Ami poprincip ponqkoga i na veseli filmi mi stava tyjno, sega se seshtam 4e na Pyrl Harbyr, Stuart Little(nz shto) i Titanik mi beshe gadno...![]()
Titanic, Romeo i Julieta, Fluk, i mn drugi, no ne se se6tam sega![]()
Btw Titanic mai 6te bie rekordite![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
о, че аз на всеки 2ри филм плача като съдрана да не говорим ако е любовен тогава вече 1 час най-малко роня горчиви сълзи![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
zna4i plakah na Troq(kogato Brad Pit umrq...)
plakah kogato svur6i seriala "Friends" verno ima6e happyend,ama
kato se setih,4e tova e poslednia epizod![]()
plakah na Godzila(stranno,a?) ma mi be6e mnogo tujno,4e ubiha gorkoto jivotno![]()
Lasi .. su6to tujen film![]()
a ne znam kakvo tolkoz tujno v Titanik.. mnogo sapunen film,NE go haresvam,ama hi4![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
А сетих се,че и аз на Френдс като свърши и сички оставиха ключовете и на Али Макбийл често.
I'll be your love,
Зеления Път, Титаник(час след прожекцията, колко съм бил бавен тогава...) и за малко на Да Намериш Невърленд(Finding Neverland).
az ne pla4a na filmi!poe v blizkite 5-6 godini.za posledno plakah(malko me e sram de)plakah,kogato po purva svur6i mortal kombat i vi4ki umrqha(dobri lo6i i t.n.)i mi be6e mnogo gadno.Ina4e na skoro ne sum se razplakval na filmi
![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Често плача на всякакви филми сега се сещам за
A Walk To Remember,
Man on Fire
и Titanic както вече почти всички казаха...
Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
taka che po-dobre bydi shtastliw!
mi az mai samo na Car luv sam plakala kogat bah na 8/9 godini
Az ne pla4a na filmi, no sam se natajaval na....American histoy X, Footbal Factory, Romper Stomper (kolkoto i da e stranno)
P.S. Seks igri
titanic
pearl harbour
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Плакала съм на Троя, Мъж под прицел, Американска история Х, Гладиаторът, Пърл Харбър, Kama Sutra: A Tale of Love (този филм е уникален препоръчвам ви го) и естествено на Титаник! Доста често очите ми се насълзяват като гледам филми, но винаги точно в тоя момент френда ми решава, че му е смешно и много ме дразни! На много филми съм плакала ама в момента не мога да се сетя за други!
смело сърце
пърл харбър
армагедон
зеленият път
писмо в бутилка
цар лъв
![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?