- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте стриптийз?
Znaete li, interesno mi e pravili li ste striptiiz na polovinkata si? I kak be6e?
7 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
pravila sum da ama bqh piinala i ne mi pukashe ot pritesneniqtapuk i sme ot dosta vreme zaedno i vsichko mi e vijdal bi trqalo da ne se pritesnqvam ama s manichko samo alkohol sichko beshe tochno !
beshe suepr
![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
am da mn puti! za kvo da se pritesnqvam kato me e vijdal gola?
I 6TE UMRA AZ NQKOI DEN , NO 6TE VUZKRUSTNA V NOVA KOJA,ZA6TOTO ALKOHOLA KOITO SUM POELA NE 6TE MI POZVOLI DA SE RAZLOJA!!!!
moeto gadje vse o6te ne e imalo tozi kusmet![]()
a i se sme zaedno ot so-so skoro ... mesec i malko
ima vreme i edno striptiiz4e da mu napravq![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Xexe, ne sam, no ima vreme za vsi4ko![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Не съм,но има време...![]()
shht
Ne ne sam pravil striptiiz (poprincip i na gadje)
правила съм стриптийз когато примерно сме били на купон с приятели ала бала и съм била доста пилаНо специално на гаджето ми не съм
![]()
не съм това , което виждат очите ти , нито това за което мечтае сърцето ти.. Аз съм сълза от миналото Ти и мечта от бъдещето ти..
Не, ама с удоволствие бих го направила някой път на някой специален човек![]()
Mi ne sum ama sigurno e qk0![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
au...men o6te me e sram da se sableka pred negoi kato si lyagame gledam parvo da ugasya lampata
ama e gotina ideya tva sa striptiza i se nadyavam nyakoi den ako ne az- toy da mi napravi
![]()
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
as samo na edno momi4e sum pravil i v kraina smetka na neq i haresa de ama nadali 6te go pravq pove4e poneje ni6to ne spe4elih ot tvav smisal sex ima6e ama tq ne mi pravi sled tav i tq striptis togava ... nqma za kakvo da se mu4a i as
![]()
![]()
na kupon pred mngoo hora ne sam...samo na same s na gadje sam pravila
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
Абе аз не съм, ама съм гледал....... филма![]()
![]()
da edin dva pati sam pravila striptiz na moia priatel![]()
dammmm , vednyj mu pravih , otnachalo mi beshe malko vdyrveno , no se pootpusnah ... ami kak da mu e bilo :P :P :Pako se baziram na sexa sled tova i kak qrsotno mi svali prashkite
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Да, правила съм на приятеля ми. Беше много вълнуващо. :P
>>> House Music <<<
ami az ne sam pravila ama na men sa mi pravili :P mn qko be6e nqma da go zabravq nikoga![]()
ела направи един стриптийз на дяда ти Лисан, кво са прайш ся!Първоначално написано от Djerry_Mekoteli
![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
Не съм,но мисля скоро да опитам...![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
айде, кога и къде?Първоначално написано от heely
![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
Аз не съм правила стриптийз на никой,но на мен са ми правилиВеднъж се бяхме хванали на бас с гаджето за нещо и аз спечелих,таа трябваше да му измисля някакво наказание и реших да е стриптийз...мислех някоя бавна песничка,Joe Cocker,това онова,обаче в този момент почва на Tarkan-Dudu и той сам започна да си се кълчи
Не беше точно стриптийз,но пък беше много сладък и наистина положи усилия
![]()
Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак
Дали съм правила стриптийз?Всеки ден!Това ми е работата все пак![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Все още не съм :P