- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли???
Хора, харесват ли ви любовните чалга песни???
1 точка от правилника!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Мен лично много ме кефят.Има невероятни балади.Напоследък любимата ми песен стана "Горчиви спомени" на Преслава защото имам много готин спомен с тази песен.![]()
da-tova mi e lubimata muzika!
est - mng haresvam takiva pesni
Ami az li4no ne haresvam 4alga... ima mnogo po-dobri pesni, balladi na veliki rock grupi- klasika Guns'n Roses , nirvana, metallica, etc. Prepory4vam ti gi![]()
we'll die alone like a stone ^^
emi koito ne razbira ot muzika slusha chalga za sujelenie :*(
ne slu6am 4algiq !mraza q poneje skarpva du6ite na horata nali gi gledam priqtelite mi ot klasa samo stavat po glupavi ot taq muzika !
a imah i edna priqtelka det se be6e razdelila s biv6iq si sled kato te 6tqha da se jenqt i to4no ba6 togava toi se ojeni za druga moje li da si predstavite kakvo e prejivqla samo a ? i za ospokoenie tq si puska6e nqkvi 4algii bavni i tujni i te o6te pove4e q sasipaha i as i kazah da spre taq muzika za6toto skapva du6ite na horata i osobeno neqinata tq me poslu6a i to4no za 3 dena se opravi sa ve4e obi4a drugo momi4e i mi e preznatelna za tva 4e i pomognah i to tolkova mnogo ako me nqma6e mene sa o6te 6te6e da e v isteriq i da pla4e po cql den !
sami si pravete izvodi
![]()
Еми аз лично нямам против тея песни и този стил музика...мен ми харесват, даже има бая добри песнички
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Absolutno sum suglasna s tova mnenie!Първоначално написано от Immortality_
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
heaheh oh....za vsi4ki 4algata e nai-typata muzika, prosta, glupava, komrsialna, bezsmislena i nai-ve4e - 4ALGIQ=PROSTOTIQ. Emi az kato se kefq na taq muzika tfa kvo zna4i 4e sym glupav li?? Predpo4itam Preslava pred nekfi kosmati metyli, da. Vsi4kite gotini pi4ove - blqh 4alga prostotiq...Kvo we taq muzika e pod nivoto li we???? Aide da vidim koi e po-umen, inteligenten, kulturen, obrazovan kato az slu6am 4alga a?? hahaaa sme6ni ste we..a pyk korn___ na tebe ot vsi4ktie ti izkazvaniq te namiram tolkova Entelegenten 4e daje ne moga da ti obqsnq..bahti horata
A i da otgovorq po temata - kefq se na lubovnite 4alga pesni kakto i na vsqka dr 4alga! Tfa ne e osnovniq stil koito slu6am no predpolagam 4e i tova e dostat4yno za da zatypeq ot folka!![]()
az pak se kefq na mnogo 4alga pesni,za6toto nesamneno ne vsi4ki sa tapi ,ima i stoinostni ne6ta!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
pro6tavaite Гост-ът bqh az
`Only the Strong Survive`
da xaresvat mi no naposledak ne iskam da sly6am mn mn baladi.a edna4e sly6am nai ve4e popp folk!
да
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
4e bez tqh za kyde sme. Mnogo qsno, 4e me kefqt![]()
Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!
koi sa te ?!
ami ne osobenno... 1vo 4e ne slu6am 4alga i 2ro 4e ko stane tei 4e slu6am to4no takia pesni4ki me sduhvat mn gadnu!
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
makar 4e ne slu6am takava muzika moga da kaja 4e ponqkoga se namirat nqkvi gotinki par4eta![]()
време е за party!
da
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
не бих казала че ми харесват....
има много песни за любов и в стиловете които слушам,и те ми допадат повече![]()
![]()
..But why?...
dam slu6am
Chalgata e adski tupo neshto,no nali vse pak sme Bulgaria...Tuk se rajdat samo tupi neshta,zashtoto ima tupi hora,koito da gi kefqt
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
i az slu6am 4alga i naposledak predimno baladite(ni6to 4e ponqkoga me sduhvat)![]()