.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    xax.. liubovnite chalgi li ..
    to pochti nqma chalga v koqto da ne se pee za liubofta .. se "toi me presledva", "toi me obicha" ili pyk "obicham go ama toi men ne" i sqqqkfi takia gluposti .. tfa e basiii i typoto .. da izmislqt pone neshty po - razlichno .. to v sqka pesen se pee edno i syshto ama po razlichen nachin kazano.. aee ne mi haresva .. izobshto

Град
    na planetata Zemq:)
    не! никва чалгааааааааа!
    :P Злобата на сапун
    [img] http://store1.data.bg/biobobo/Animacii/bird009.gif [/img]

Аз точно това слушам!!

И само да кажа на някои хора - не се изказвайте много много, защото почва да си личи само това колко ограничени сте! И това да не харесваш един стил музика е едно, а да наричаш тези, които и се кефят "тъпи" и т.н. е съвсем друго и честно казано съжалявам за вас, милички, които го казахте..

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Да много много ги харесвам Има доста хубави и сполучливи между тях

Цитирай Първоначално написано от Disorder
    mrazq chalga, bilo to liubovna ili ne. Ne si padam po komersa a chalgata e tochno tova - komersialna muzika.
    hah to da be6e samo komers.. a to e i gadna tupa ciganiq
    nqmam dumi.. lubovna 4alga bwaa draifa mi se

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mrazq 4algata
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    Град
    sofia
    ne

Не харесвам чалга баладите.
    До колкото знам голяма част от тях са присвоявани от сърби или гърци, което я прави малко противна. Е няма да кажа че хората които слушат такава музика са тъпи щото т'ва не е фактора който определя един човек какъв е. Иначе има една баладка която е крадена от българи обаче аз харесвам оригиналното и звучене. Говоря за Цеца - Кукавица. Песничката е наистина много хубава и като цяло сърби и българи ги причислявам към едно, чалгичка

Цитирай Първоначално написано от DJ Skrooll
    Мен лично много ме кефят.Има невероятни балади.Напоследък любимата ми песен стана "Горчиви спомени" на Преслава защото имам много готин спомен с тази песен.
    ooooo prosto taia pesen niama ravna .Preslava e super,napravo.

A ine4e po temata,emi lubimite mi 4alga baladi[taka da se nare4e]sa:
    DesiSlava-Zabravi za men
    DesiSlava-Niama te do men
    DesiSlava-Prosto zabravi

Azis-Obi4am te
    ...
    Azis-Celuvai me

Guest
    HE

Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    Мен лично много ме кефят.Има невероятни балади.Напоследък любимата ми песен стана "Горчиви спомени" на Преслава защото имам много готин спомен с тази песен.

DesiSlava-Zabravi za men
    DesiSlava-Prosto zabravi

Azis-Obi4am te
    ...
    Azis-Celuvai me
    ебати мизерните тракчета..

тфа е гавра

научете да се слушате истинска музика!
    Angel Tears Fall To The Ground, As Satan Again Will Reign !!!

Супер фен

:)

NE !

Цитирай Първоначално написано от TheChilDofPaiN
    Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito

DesiSlava-Zabravi za men
    DesiSlava-Prosto zabravi

Azis-Obi4am te
    ...
    Azis-Celuvai me
    ебати мизерните тракчета..

тфа е гавра

научете да се слушате истинска музика!
    Za tebe moje i da e mizerrna,ama seki si slu6a kvato is iska i na nikoi ne mu puka dali za teb e mizerrna ili ia obi4a6

Az mnogo gi haresvam ima super gotini pesni4ki
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

mda ima qki pesni4ki ma i az porpincip ne obi4am mnogo 4algataa ne sum i ot golemite fenove !!!! ima kude ude po qki stilove :P ma ina4e ima mno qki pesni4ki ne samo liubovni !

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аз точно това слушам!!

И само да кажа на някои хора - не се изказвайте много много, защото почва да си личи само това колко ограничени сте! И това да не харесваш един стил музика е едно, а да наричаш тези, които и се кефят "тъпи" и т.н. е съвсем друго и честно казано съжалявам за вас, милички, които го казахте..
    Каза го много точно.И аз съм на това мнение.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheChilDofPaiN
    Кур за чалгата и мизерните и "песни".
    Смешен си разбери го!Не пиши такива "красиви" неща моля те.Не знам първо какво лошо има всеки да си слуша тип-а музика.Аз не мразя нито една песен на нито един стил но не съм тръгнала и да го обиждам!Ако смяташ че си достатъчно голям и УМЕН моля те задръж думите за себе си че в момента се превръщаш в истинска смешка!

Ами не, не ме кефи. Ама ХИЧ !

Да започнем от текстовете. Винаги са за тъжната, ама много много тъжната любоФ. Толова много се повтарят, че ако не беше мИлодията нямаше да можем да ги различаваме.

МИлодийкитИ...Ами има ги много хубави. Сигурно заради тях ги слушат толкоз много хора. ЖАЛКОТО e, че на другия ден ги чувам в някоя друга, чуждестранна песен Кой от кого копира не знам...

Певиците... Всички те са едни такива хубави, силиконени, напомпани, лъснати куклички. Още една причина за голямата аудитория... Тва май че е критерий за фолк певица. Пропускам най-важното БЕЗМОЗЪЧНИ. Ще го напиша пак, щот е прекалено меко казано БЕЗМОЗЪЧНИ Едно свястно интервю не могат да изкарат. Всички сме ги гледали.

Тва е общо взето. Дaно съм бил обективен. Ще ми се още веднъж да напиша БЕЗМОЗЪЧНИ.
    ...The hope for future generations has always resided in mortal hands...

Супер фен
    Какво значение има дали певицата е умна или не?
    Вие песните ли слушате или поредното интервю което
    въртят по Планетата?
    Еи хора хич не ви разбирам!!! Като нещо не ви харесва просто го игнорираите от съзнанието си! А не да обяснявате как хората коитоо слушали чалга били ограничени и тъпи... по-скоро това може да го каже само един тъп и комлексиран човек!
    Много интересен начин за преценка на хората "Музиката която слушаме" Вие не се ли замисляте, че хората все пак може да намират нещо в тази музика!!!

По темата Има няколко песнички които ме кефят! Конкретно не се сещам :P Мисля, че на ДесиСлава - Забрави за мен ме кефеше
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    Майче има няколко,но да са 2-3.Иначе не,защото не обичам чалга

Наистина е много тъпо да преценяваш хората по музиката,която слушат.Защото аз ако кажа,че някой е тъп,щото слуша няква си музика,той може да каже същото за мене и ще излезе,че всички хора са тъпи,а със сигурност не е така.А пък по темата мисля,че има добри песни,но май са рядкост...

Град
    на земята
    da xaresvat mi.lubimata mi pesen stana gor4ivi spomeni na preslava-gestoka e
    :P

Цитирай Първоначално написано от Immortality_
    Ami az li4no ne haresvam 4alga... ima mnogo po-dobri pesni, balladi na veliki rock grupi- klasika Guns'n Roses , nirvana, metallica, etc. Prepory4vam ti gi
    suglasna sum
    chalgata e neshtzo mnogo tupo,to dori i v balada pak si ostava tupo

Guest
    Че то има рок балади има, ама кво ти прече да слушаш и чалга, просто тва е музиката за як купон, по принцип ме дразни ама като се напия и се обградя с полуголи момичета дали няма да ме кефи чалгата .

Град
    in Da musiC
    ne
    [
    Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си