.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

След като започна да ги свалям, ми стават безинтересни

Zdraveite!
    Moq problem e malko-mnogo-osoben.
    Vinagi kato si nabelejq edno momiche..trugna da q svalqm 1-2 dena i mi omryzne..otkazvam se.Posle haresam druga..pomislq pomislq..naduham se trugna da q svalqm i nekvo mi ischezva jelanieto po edno vreme.Problema ne e,che me otbluskva ili neshto drugo..prozto nqkak si mi ischezva jelanieto..Edin vid myrzel
    Kak da go preodoleq tova..ebasi kolko mnou momicheta me kefat..ako trugna da se zanimavam sys nqkoe moje i da izleze neshto,no typiq mi myrzel..nemoga da se ottyrva ili ako moga da go narecha "myrzel" de..
    Pomagaite

т.7
    krem4et0

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    emi namekni na nqkoe momi4e 4e q haresva6 smisal usmihvai i se...i tq 6te trugne da te svalq...nz

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    mi gledaite da si pravite shouto zaedno za da ti haresva da si s neq i da ne te hvashta murzela ! nz t`fa e mnoo stranno !
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Супер фен
    Град
    някъде...
    Hah..emi na kolko si?
    Sigurno ne ti se zanimava tolkova mnogo...i ne 6te6 da si uslojnqva6 jivota :P
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    zna4i ne haresva6 nikoq tolkova mnogo 4e da se zanimava6 s neq....mislia 4e tva tvoita sa samo pri6tqvki!

Град
    Пред компа, под щангата и над дъмбела
    Abe треа да се влюбиш, ма после ще се молиш да ти писне
    "This is the end my beautiful friend
    this is the end my ONLY friend...
    ...all the children are insane."

Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Ми...значи никоя от тях не харесваш толкова сериозно та да си я зарибяваш и да си доволен от резултата!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от dj Javor 'crazy-idiot'
    tochno!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    tapa situatziq..trqbva nqkak si da predodolesh "marzela" inache nqmash shans

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Цитирай Първоначално написано от dj Javor 'crazy-idiot'
    tochno!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami yavno samo te privli4at...no kogato se pokaje momi4eto deto 6te te kara vse za neya da misli6 i da ne te e marzel da ya vijda6 seki den- togava 6te se izlekuva6
    we'll die alone like a stone ^^

Супер фен

:)

murzela mu4i a ne mori taka 4e opravqi se sam ne moje nikoi da ti pomogne momi4etata trudno se navivat da svqlqt tva e zada4ka na mom4etata ob6to vzeto :P

Град
    vseki slu4ai ne i na Zemqta
    prosto ne si se vlubil v nqkoq tolkova mng 4e da ima6 jelanie da se zanimava6 s neq...

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    Съгласна съм със S_L_A_D_U_R_K_A и BaT_GirL!Може би...нз това ще изчезне с времето!И аз преди бях така,но сега се чувствам щастлива с приятеля ми!!!
    Успех!
    [color=black][b] ☼٭ M

Napst
    Guest

khkg

ami 4ovek to mislq 4e dosta 4esto se slu4va da se nameri po nqkoi defekt vuv vsqka taka 4e opitai se da igonira6 nqkoi ot nedostatucite i ...dea znam..;]

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    aaa споко...и за теб ще се появи някоя, която ще те "укроти" в известен смисъл

Град
    Selo Sofiq

Re: Stranno!Mnogo stranno!Kakvo stava?

Цитирай Първоначално написано от uS
    Zdraveite!
    Vinagi kato si nabelejq edno momiche..trugna da q svalqm 1-2 dena i mi omryzne..otkazvam se.Posle haresam druga..pomislq pomislq..naduham se trugna da q svalqm i nekvo mi ischezva jelanieto po edno vreme.Problema ne e,che me otbluskva ili neshto drugo..prozto nqkak si mi ischezva jelanieto..Edin vid myrzel
    Kak da go preodoleq tova..ebasi kolko mnou momicheta me kefat..ako trugna da se zanimavam sys nqkoe moje i da izleze neshto,no typiq mi myrzel..nemoga da se ottyrva ili ako moga da go narecha "myrzel" de..
    Pomagaite

Ако става въпрос за мързел ... той се преодолява само с Воля ... а иначе ... май няма как да ти помнеме .... просто всичко си идва от самосебе си ... не е нужно да харесваш много момичета ... Когато намериш подходящата ... всичко ще се изясни
    Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!

Забрави момичетата. Има къде къде по-приятни занимания от това да се забиваш ... Ще ти дойде желанието след някъв/няква месец/година.
    Madness is the gift, that has been given to me.

Каквото е лесно,е и безинтересно...И аз имам същия проблем,само че съм момиче,и когато някой се опита да се обвърже по-сериозно с мен,бягам...Може би и ти имаш страх от обвързване като мен...

ъъъ стара тема?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Re: След като започна да ги свалям, ми стават безинтересни

Цитирай Първоначално написано от uS
    Zdraveite!
    Pomagaite

т.7
    krem4et0
    темата е от 2005 година, обаче аз съм абсолютно същия.. на 100% - винаги ги харесвам само за 2 дена.
    The Spark

Мега фен Аватара на sasha_90
    Докато те мързи си стой сам.Когато пораснеш този мързел битрябвало да изчезне.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    taq tema e adsi stara!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си