- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След като започна да ги свалям, ми стават безинтересни
Zdraveite!
Moq problem e malko-mnogo-osoben.![]()
Vinagi kato si nabelejq edno momiche..trugna da q svalqm 1-2 dena i mi omryzne..otkazvam se.Posle haresam druga..pomislq pomislq..naduham se trugna da q svalqm i nekvo mi ischezva jelanieto po edno vreme.Problema ne e,che me otbluskva ili neshto drugo..prozto nqkak si mi ischezva jelanieto..Edin vid myrzel![]()
Kak da go preodoleq tova..ebasi kolko mnou momicheta me kefat..ako trugna da se zanimavam sys nqkoe moje i da izleze neshto,no typiq mi myrzel..nemoga da se ottyrva ili ako moga da go narecha "myrzel" de..
Pomagaite
т.7
krem4et0
mi gledaite da si pravite shouto zaedno za da ti haresva da si s neq i da ne te hvashta murzela ! nz t`fa e mnoo stranno !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
Hah..emi na kolko si?
Sigurno ne ti se zanimava tolkova mnogo...i ne 6te6 da si uslojnqva6 jivota :P
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
zna4i ne haresva6 nikoq tolkova mnogo 4e da se zanimava6 s neq....mislia 4e tva tvoita sa samo pri6tqvki!
Abe треа да се влюбиш, ма после ще се молиш да ти писне
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
Ми...значи никоя от тях не харесваш толкова сериозно та да си я зарибяваш и да си доволен от резултата!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
tapa situatziq..trqbva nqkak si da predodolesh "marzela" inache nqmash shans
Първоначално написано от e_l_i_z_a
ami yavno samo te privli4at...no kogato se pokaje momi4eto deto 6te te kara vse za neya da misli6 i da ne te e marzel da ya vijda6 seki den- togava 6te se izlekuva6![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
murzela mu4i a ne mori taka 4e opravqi se sam ne moje nikoi da ti pomogne momi4etata trudno se navivat da svqlqt tva e zada4ka na mom4etata ob6to vzeto :P![]()
![]()
![]()
prosto ne si se vlubil v nqkoq tolkova mng 4e da ima6 jelanie da se zanimava6 s neq...
Съгласна съм със S_L_A_D_U_R_K_A и BaT_GirL!Може би...нз това ще изчезне с времето!И аз преди бях така,но сега се чувствам щастлива с приятеля ми!!!![]()
Успех!
[color=black][b] ☼٭ M
ami 4ovek to mislq 4e dosta 4esto se slu4va da se nameri po nqkoi defekt vuv vsqka taka 4e opitai se da igonira6 nqkoi ot nedostatucite i ...dea znam..;]
aaa споко...и за теб ще се появи някоя, която ще те "укроти" в известен смисъл![]()
Първоначално написано от uS
Ако става въпрос за мързел ... той се преодолява само с Воля ... а иначе ... май няма как да ти помнеме .... просто всичко си идва от самосебе си ... не е нужно да харесваш много момичета ... Когато намериш подходящата ... всичко ще се изясни![]()
Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!
Забрави момичетата. Има къде къде по-приятни занимания от това да се забиваш... Ще ти дойде желанието след някъв/няква месец/година.
Madness is the gift, that has been given to me.
Каквото е лесно,е и безинтересно...И аз имам същия проблем,само че съм момиче,и когато някой се опита да се обвърже по-сериозно с мен,бягам...Може би и ти имаш страх от обвързване като мен...
темата е от 2005 година, обаче аз съм абсолютно същия.. на 100% - винаги ги харесвам само за 2 дена.Първоначално написано от uS
The Spark
Докато те мързи си стой сам.Когато пораснеш този мързел битрябвало да изчезне.
taq tema e adsi stara!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!